NDS

NDS Kosttilskud

Engholm NDS Nutrition ApS er en dansk, familie-eid virksomhet som har produsert kosstilskudd av høyeste kvalitet siden 1997. NDS står for Nutrient Delivery System - inspirert av naturens eget leveringssystem. NDS' BioGrown har høy opptakelighet og er egnet til veganere og vegetarianere. 
Les mer om NDS og NDS Collagen.

44 Produkt(er)

NDS – naturens eget leveringssystem

Den familieeide virksomheten Engholm NDS Nutrition ApS ligger i Nordjylland i Danmark. Siden 1997 har helsekostfirmaet produsert kosttilskudd som de selger til det meste av Norden, England og Polen. Produktene har fått navnet NDS, som står for Nutrient Delivery System, som på norsk kan oversettes til: naturens eget leveringssystem.

Så tett på naturen som mulig

Virksomheten startet med å produsere vitaminer og mineraler, men i dag består produktsortimentet også av probiotiske tilskudd og blomsteressenser. Virksomhetens kjerneytelse er kosttilskudd som er nesten 100 % naturlige og utviklet på bakgrunn av naturens egne prinsipper. Produktene ble i 1997 utviklet i samarbeid med Dr. Eric Llewellyn, som er britisk ekspert i ernæring og holistisk sunnhet. De er fri for kjemiske og syntetiske ingredienser, mens de aktive stoffer er inneholdt i et kompleks av proteiner, karbohydrater, fettstoffer og aminosyrer. Når man kjøper et kosttilskudd fra NDS er man derfor sikker på å få den ønskede effekt og en høy kvalitet.

Eksperter i probiotika

NDS har spesialisert seg i melkesyrebakterier, hvilket kommer til uttrykk i et bredt utvalg av probiotiske kosttilskudd med forskjellige formål. Hos Med24 finner du et stort sortiment av NDS Probiotic. Vi kan bl.a. nevne:

 • Classic
 • SkinActive
 • Panda-1
 • Panda-2
 • Barrier
 • W-8 Control
 • I.L.D.
 • Leaky-G
 • OsteoCare
 • S-60-Nrg
 • Performance

Samtlige preparater inneholder et stort antall melkesyrebakterier fra forskjellige stammer og kommer i pulverform. Flere av kosttilskuddene er kombinerte produkter med vitaminer og mineraler, som understøtter og supplerer de utvalgte bakteriestammer.

NDS Probiotic SkinActive inneholder kollagen, C-vitamin, E-vitamin og sink, som bidrar til en sunn hud.

NDS Probiotic Osteocare består av ti forskjellige bakteriestammer, kollagenpeptider og en mineralblanding av mangan, magnesium og kalium, som styrker og vedlikeholder kroppens knoklestruktur.

NDS Probiotic Classic er et klassisk probiotisk tilskudd, som inneholder 14 bakteriestammer, og som kan brukes etter en antibiotikakur eller til å vedlikeholde en sunn tarmflora.

Vitaminer og mineraler uten kjemiske og syntetiske ingredienser

Engholm Nutrition NDS har utviklet en naturlig vitamin- og mineralserie i høy kvalitet. Hos virksomheten har man fokus på et høyt opptak og utnyttelsesgrad, og tilskuddene fra NDS inneholder derfor kun konsentrerte næringsstoffer fra planter. Naturens egne næringsstoffer er nemlig lettest for kroppen å oppta.

Hos Med24 finner du en bred vifte av vitaminer fra NDS. Du kan bl.a. få fingrene i det effektive multivitaminspreparat NDS Multi Total og rene vitamintilskudd med B-, C-, D- eller E-vitamin. I tillegg fører vi også naturmidler og forskjellige mineraltilskudd som f.eks.:

 • Magnesium
 • Selen
 • Sink
 • Jern
 • Krom

Har du bruk for et kombinert vitamin- og mineraltilskudd, er NDS Immunox a Breakthrough en drikk med appelsinsmak, som stammer fra naturlig sitrus. Produktet består av 100 % vegetabilsk pulver fra økologiske ingredienser, og det inneholder de viktigste vitaminer og mineraler, som styrker kroppens immunforsvar. 


NDS Collagen - Kollagentilskudd fra danske Engholm NDS Nutrition

Danske Engholm NDS Nutrition står bak en rekke høykvalitets kollagentilskudd med veldokumentert effekt. Nyeste skudd på stammen, PureLine-serien, som består av variantene Collagen SkinActive, Collagen Ezy Move og Collagen BoneX, er vannoppløselige tilskudd i pulverform, som utelukkende inneholder kollagenpeptider utvunnet fra utvalgte kollagentyper.

PureLine-serien er en kollagenfokusert pendant til en rekke produkter i NDS Probiotic-serien - SkinActive, Ezy Move og OsteoCare - som inneholder en kombinasjon av melkesyrebakterier og kollagenpeptider.


Hva er kollagen?

Kollagen er et protein som naturlig finnes i kroppen, og som sammen med elastin utgjør bindevevets fibre. Proteinet er en viktig byggesten, som blant annet spiller en vesentlig rolle for strukturen av muskler, sener, blodkar, hud og knokler. Kollagen dannes i hudcellene i dermis, som er et særlig bindevev mellom overhuden (epidermis) og den fettholdige underhuden (subcitus). Med alderen begynner cellene å bryte ned mer kollagen enn de produserer, hvilket skaper ubalanse og blant annet resulterer i tidlige aldringstegn som rynker, linjer og slapp hud.

Hvilken variant skal jeg velge?

Ønsker du et allround-tilskudd som både dekker ditt daglige behov av melkesyrebakterier og kollagen, kan du med fordel velge en av NDS' Probiotic-produkter, som inneholder en kombinasjon av utvalgte melkesyrebakteriestammer og kollagen.

Tanken med PureLine-serien er derimot at du fritt kan kombinere de rene kollagenprodukter med den sammensetning av probiotika, som virker best for deg. Opplever du for eksempel behov for å skifte til et annet probiotikapreparat, kan du gjøre det uavhengig av ditt kollagenprodukt.

Varianter av kollagentilskudd fra NDS

PureLine (Rene kollagenprodukter)

 • NDS PureLine Collagen BoneX
 • NDS PureLine Collagen Ezy Move
 • NDS PureLine Collagen SkinActive

Probiotic (Melkesyrebakterier kombinert med kollagen)

 • NDS Probiotic Leaky-G
 • NDS Probiotic Ezy Move
 • NDS Probiotic OsteoCare
 • NDS Probiotic SkinActive

Øvrige

 • NDS Multi Collagen Total - inneholder 7500 mg kollagen fra 3 forskjellige kollagenpeptider pr. daglig dose


Kjøp kollagentilskudd fra NDS hos Med24.no

Hos Med24.no fører vi fullt sortiment av kollagenprodukter fra Engholm NDS Nutrition. Kjøp i dag - raskt og enkelt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.