Nani Pre + Probiotika, 60 kapsler

1
1
1
1
Se alle produkter fra Nani
Varenummer: 36705

NANI Pre+Probiotika – melkesyrebakterier til en mage i balanse

Med danske Nani’s Pre+Probiotika får du et bredspektret tilskudd av 7 gunstige melkesyrebakterier til din tarmflora, pakket praktisk og enkelt i en unik delayed relase kapsel. Den spesielle kapselen av plantefibre, oppløses med forsinkelse, og kan derfor nå å passere fritt gjennom magen og helt ned til tarmen, før melkesyrebakteriene blir frigitt – der hvor de gjør nytte.

Som noe spesielt inneholder Nani’s probiotika-tilskudd også prebiotika. Det betyr at melkesyrebakteriene er innkapslet sammen med en liten ’matpakke’ av fibre og gode næringsstoffer til deres oppformering og overlevelse i tarmen. Kombinert med den unike kapsel, får du derfor et tilskudd hvor det er gjort ekstra mye ut av, at du skal ha mest mulig ut av ditt daglige tilskudd.

En god fordøyelse er fundamentet for vår generelle helse

Og det kan være riktig god mening i å pleie vår tarmflora med både grønn og grov kost samt gode melkesyrebakterier. Det blir nettopp i disse år forsket mye på hvordan bakteriesammensetningen i våre tarmer innvirker på vår helse, og mye tyder på at en sunn tarmflora med gode probiotika-stammer, kjennetegner den gode fordøyelse og dermed også vår generelle sunnhet. Faktisk sitter opp mot 70% av vårt immunforsvar i våre tarmer, da det er her kroppen først møter utefrakommende elementer. I tillegg er en velfungerede tarmflora essensiell for optimal utnyttelse og omsetning av vår mats næringsstoffer og ikke minst for vår velvære i dagligdagen.

Bruk Nani’s Pre+Probiotika til daglig støtte eller gjenoppbygging av tarmfloraen

Brug Nani’s Pre+Probiotika som daglig støtte til den gode tarmflora, eller bruk den aktivt som gjenoppbyggende supplement ved fordøyelsesproblemer. Vi vet alle hvor mye en dårlig eller overaktiv fordøyelse innvirker på vår hverdag og velbefinnende, og har du eks. vært i utlandet og har fått feriemage, eller har du vært på antibiotika-behandling, kan et probiotika tilskudd være en riktig god idé til å få magen i balanse igjen.

Egnet til vegetarer og veganere.

Dosering og anbefalt bruk:

Voksne og barn fra 11 år:
1-2 kapsler daglig.

Inntas om kvelden sammen med et glass vann før sengetid for optimal spredning i tarmsystemet.

TIPS: Til daglig vedlikehold anbefales 1 daglig kapsel av Nani’s Pre+Probiotika, mens det ved fordøyelsesproblemer, eller etter endt antibiotika-behandling, anbefales å ta 2 daglige kapsler som en kur i ca. 1 måned.


Innhold:
60 kapsler

2 kapsler inneholder:

Probiotika-kompleks inneholdende minimum 1 mia. levedyktige melkesyrebakterier

1

fordelt på 7 forskellige stammer.

gram

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år. - RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Karbohydrater og fibre (maisstivelse, maltodextrin, FOS, inulin, maisdextrin), Vegetabilsk protein, Mineraler (magnesium, kalium), melkesyrebakterier (B. Lactis W51/W52, E. Faecium W54, L. Acidophilus W22, L. Paracasei W20, L. Plantarum W21, L. Salivarius W24 og L. Lactis W19), Enzym (amylase), Vaniljepulver, Mangan, Vegetabilsk kapsel

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Nani
Varenummer: 36705
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.