Faaborg Pharma Archiv creme - 1000 ml.

Archiv creme med pumpe 1000 ml.
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Archiv Creme
Varenummer: 7423

Faaborg Pharma Archiv Creme - beskyttende hudkrem med lanolin

Archiv creme er en fuktighetskrem som nærer og pleier normal og tørr hud. Kremen oppbygger hudens naturlige beskyttelsesbarriere, så huden skånes fra påvirkninger utenfra - for eksempel vind og vær.

Innholdet av lanolin i kremen gjør at huden tilføres et naturligt fettstoff som forhindrer den i å tørke ut. Med et fettinnhold på 34% gjøres huden mykere og mer elastisk gjennom fett og fukt.

Etter bruk vil huden etterlates med et sunt og sterkt uttrykk, da den vil være gjennomnæret og optimalt beskyttet. Huden vil føles smidig og velpleid. Archiv creme er AllergyCertified og kan derfor brukes selv på følsom hud. Kremen er perfekt til deg som ønsker å beskytte din hud med den absolutt beste hudpleie, fyldt med naturlige fettstoffer. 

Anbefalt bruk:

Faaborg Pharmas Archiv creme kan brukes på hele kroppen ved behov av både barn og voksne.
Kremen er meget drøy, man skal derfor prøve seg frem til den rette mengde - start først med litt av gangen. Kremen trenger raskt inn i huden, så den kan brukes som en dagkrem. Bruk den gjerne like etter bad eller håndvask.

Archiv creme kan fås i større krukker egnet til hele familien, eller til deg som bare har et stort forbruk av denne rike kremen. 

Utbytte:

Kremen har vært produsert siden 1964, så den er utrolig velkjent på markedet. Det brukes utelukkende farmasøytiske råvarer, hvilket gir en ensartet kvalitet i produktene. Faaborg Pharma Produkters Archiv creme er prisriktig i forhold til andre lignende kremer og fås i flere størrelser. Dette produkt er den største utgaven av kremen og inneholder 1000ml. Kremen kommer i en stor beholder med pumpe, så produktet lett kan doseres. 

Få kremen i følgende størrelser: 
250ml

Innhold: 1000ml

Ingredienser

Aqua (vand), Petrolatum (fettgivende), Paraffinum Liquidum (mykgjørende), Butylene Glycol (fuktighetsbevarende), Glyceryl Stearate (fettgivende og emulgerende), Stearic Acid (fettgivende og emulgerende), Triethanolamine (emulgerende), Lanolin (fettgivende og emulgerende).

Fettindhold 34 %

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Allergy Certified

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.