Cicalfate+ Creme fra Avène – 40 ml

Cicalfate+ Creme fra Avène – 40 ml
Se alle produkter fra Avène & Avène Cicalfate
Varenummer: 41044

Cicalfate+ Cream fra Avène – Spesialkrem til behandling av alle former for hudirritasjon

Denne spesielle kremen fra Avène reparerer og behandler alle hudtilstander der huden virker irritert og trenger ekstra pleie og heling. 

Formelen til produktet er sammensatt av aktive stoffer som blant annet inneholder en ny bioteknologisk ingrediens utvunnet av alger, kalt C+-RestoreTM. Stoffet medvirker til å fremme naturlig reparasjon av huden. For å understøtte gjenoppbyggingen av huden ytterligere er kremen også tilsatt kobber- og sinksulfat, som bekjemper bakterier slik at åpen, irritert og skadet hud får lov til å hele i fred. Dessuten får produktet en egen beroligende og irritasjonslindrende virkning gjennom Avènes eget vann fra varme kilder, rikt på næring og fuktighetsgivende stoffer som holder huden myk og frisk. 

Cicalfate+ er spesielt god til tørre lesjoner, slimhinner og ekstra irritert eller tørr hud, og kan brukes av hele familien på grunn av den milde og parfymefrie formelen. 

Kan med fordel brukes mot:

  • Ikke-væskende eksem og veldig tørre flekker
  • Overfladiske sår, hudavskrapninger og rifter som ikke væsker
  • Irriterte slimhinner
  • Rødhet, irritasjon og revner ved munnen og munnviken
  • Ikke-væskende brannsår, solbrente områder og insektbitt
  • Bleieutslett som ikke væsker
  • Mindre kirurgiske behandlinger der huden er skadet
  • Tørre og sprukne lepper

Anbefalt bruk

Smør på kremen en til to ganger om dagen eller etter behov, til irritasjonen er vekk eller behandlet. Produktet fås også i en liten versjon på 15 ml som er grei å ta med i vesken, så du kan smøre på i løpet av dagen når du ikke er hjemme. Du kan kjøpe den her

Innhold: 40 ml

Ingredienser

AVENES VANN FRA VARME KILDER (AVENE AQUA), KAPRYL/KAPRISK TRIGLYSERID, MINERALOLJE (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYSERIN, HYDRERT VEGETABILSK OLJE, SINKOKSID, PROPYLENGLYKOL, POLYGLYSERYL-2 SESQUIISOSTEARAT, PEG-22/DODEKYLGLYKOLKOPOLYMER, ALUMINIUMSTEARAT, FERMENTFILTRAT FRA AQUAFILUS DOLOMIAE, ARGININ, BIVOKS (CERA ALBA), KOPPERSULFAT, MAGNESIUMSTEARAT, MAGNESIUMSULFAT, MIKROKRYSTALLINSK VOKS (CERA MICROCRISTALLINA), TROMETAMIN, SINKSULFAT

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

uten parfyme Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.