Naturfarm Vegan gaveeske

1
1
1
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Vegan
Varenummer: 39309

Naturfarm Vegan gaveeske inneholder lekre produkter til både kropp, ansikt og hår, som gir deg fukt og næring

Gaveesken inneholder:

  • Naturfarm Vegan bodylotion 250 ml.
  • Naturfarm Vegan ansikts- og kroppsolje 100 ml.
  • Naturfarm Vegan hårshampoo 30 ml.

Om produktene:

Rabarber Body Lotion er det helt riktige valg, hvis din hud mangler fukt og spenstighet. Økologisk olivenolje og abrikoskjerneolje øker samtidig hudens elastisitet og er god til sensitiv hud. Økologisk sheasmør nærer huden og gjør den myk. Ytterligere er det tilsatt to superfood-bær goji og acai, som har fantastiske egenskaper, som er med til å gi huden et sunt uttrykk og forbedrer hudens utseende.
Rabarbra er i stand til å aktivere hudens egen fuktmekanisme og øker dermed hudens fukt innenfra. Det gir et langtidsvirkende økt fuktinnhold i huden og huden vil føles mer behagelig og vakker.

I denne Ansikts-& kroppsolje inneholder særlig utvalgte oljer, som pleier din hud på den best mulige måte. Riskliolje er valgt, da det nærer og beroliger huden. Abrikoskjerneolie utsetter hudens aldring og gir fukt til huden. Jojobaolje binder fukt og den e-vitaminrike arganolje strammer opp huden og forebygger og minsker rynker og strekkmerker. Ytterligere er den tilsatt den eksklusive monoiolje, som etterlater huden myk og med et sunt og ungdommelig utseende

Naturfarm Vegan hårshampoo er en mild shampoo, som er tilsatt økologisk aloe vera, som sørger for at håret etterlates rent og mykt. Shampooen er tilsatt økologisk grønn te, som gir glans og styrke til håret, og dessuten er god til sensitiv og irritert hodebunn. Økologisk mangoekstrakt er nærende, pleiende og gir beskyttelse til håret mot uttørking og frie radikaler.


Innhold: Gaveesken inneholder 3 produkter.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Vegan
Varenummer: 39309

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.