Sjampo

Les mer om sjampo nedenfor. Se blant annet:

Hvorfor bruker vi sjampo? | Hvilken sjampo skal jeg bruke?

577 Produkt(er)

Finn den riktige sjampoen

De fleste bruker sjampo i sin daglige rutine, og det er vel ikke et hjem som ikke har sjampobokser stående på badet? Sjampo brukes både til å vaske og pleie håret, og mange nyter godt av de velduftende egenskapene som kan virke luksuriøse og rengjørende.

Det store utvalget som finnes på markedet i dag vitner om våre ulike smaker og behov innen hårpleie. Hos Med24.no tilbyr vi derfor et stort og unikt utvalg av nøytrale, kvalitetsbetonte, velduftende og miljøvennlige sjampoer – og mye mer!

Du kan finne din foretrukne sjampo hos oss til lave priser og gode tilbud. I tillegg tilbyr vi eksperthjelp, hvis du føler behov for veiledning til å finne den sjampoen som er skapt for deg.

Hvorfor bruker vi sjampo?

De aktive stoffene som finnes i sjampo kalles tensider. De har egenskapen å kunne løse opp fettstoffer og smuss, og de er vannløselige, slik at de lett kan skylles av med vannet i dusjen. Det finnes imidlertid sjampo uten sulfattensider, hvis du ønsker dette.

Formålet med sjampo er å fjerne fett, smuss og eventuelle rester fra hårprodukter. I tillegg kan sjampo brukes for å beskytte og styrke håret og blant annet for å løse opp tørr hodebunn og flassproblemer. En god sjampo er for mange nødvendig for å holde håret rent og sunt. Mengden sjampo du bør bruke, avhenger av hårtype, hvor ofte du vasker håret og ditt generelle forbruk.

Kombiner sjampo med andre hårpleieprodukter

Sjampo kan med stor fordel kombineres med annen hårpleie. Du kan blant annet bruke en balsam for å oppnå frisyren du ønsker.

Conditioner brukes for å beskytte håret, noe som kan være nødvendig siden håret daglig utsettes for slitasje og ytre påvirkninger. I tillegg er balsam også til for å pleie og beskytte håret ditt. Balsam har også en mykgjørende effekt og gir for noen mer volum, og kan brukes både før og etter hårvask.

Sjampo er for mange ikke bare en sjampo. For mange bidrar den til ekstra velvære i hverdagen, når håret blir etterlatt duftende, rent, sunnere og penere å se på. Vi har derfor nøye valgt ut de ulike produsentene våre – de mest anerkjente med godt dokumenterte produkter – innen velvære og pleieprodukter, for å oppfylle alle ønsker og behov.

Hvilken sjampo skal jeg bruke?

Utvalget er stort og egenskapene til de forskjellige sjampoene er mange, så alle kan kjenne seg igjen i følelsen – det kan virke så uoversiktlig at vi bare kaster oss over den første og beste, noe som er synd når det der ute finnes en sjampo som er helt riktig for deg.

Mange har det også veldig travelt med å teste ut nye sjampoer og hvilken sjampo som er den beste på markedet. Det finnes ingen riktige svar, det handler mer om preferanse – svaret er dessuten todelt, da én type sjampo kan være mirakuløs for et individ, mens den kan være fullstendig uegnet for en annen.

Ønsker du å finne din perfekte match? Da er første skritt på veien at du må karakterisere hårtypen og eventuelt hodebunnen din.

  • Har du en irritert og tørr hodebunn som krever en mild, allergivennlig sjampo uten parfyme som samtidig nærer og pleier?
  • Har du tendens til fett hår og hodebunn, og krever derfor en sjampo som renser og skåner hodebunnen?
  • Er håret ditt farget og behandlet og krever vitaminer for å beholde hårets sunne struktur?
  • Har du krøller?
  • Er håret ditt tynt og flatt, og ønsker du mer volum?
  • Eller er håret ditt helt normalt, og foretrekker du ikke bestemte egenskaper?

Hvilken sjampo du skal velge, avhenger av både dine egne personlige preferanser og hårtype. Vi har gjort det enklere for deg på vår side ved å la deg velge fra og til kategorier, hårtype og andre preferanser og egenskaper, slik at du kan finne det perfekte match.
 
I vårt utvalg av de mest populære sjampoene finner du blant annet:
•   Silver Shampoo fra Björn Axén.  
•   Shampoo for normalt hår fra Vichy Dercos.
•   Shampoo for fett hår og fint hår fra Vichy Dercos og Philip Kingsley.
•   Shampoo for farget og skadet hår fra Philip Kingsley.
•   Shampoo for tørr og irritert hodebunn fra Daxxin og La Roche.Posey (i tillegg Nizoral Shampoo, som er effektiv mot psoriasis i hodebunnen).
•   Shampoo som styrker og pleier ditt hår fra Priorin

Er du usikker? Ikke nøl med å kontakte våre eksperter!

Vi hos Med24.no ønsker å gi den beste kundeopplevelsen og garantien for et sunt valg som sikrer dine behov og ønsker. Under hvert produkt på siden vil det fremgå hvilke spesielle egenskaper den enkelte sjampoen har. Hvis du trenger gode råd eller veiledning når du skal kjøpe en sjampo til deg selv, dine barn eller familien, er du velkommen til å kontakte våre eksperter! Du kan møte våre eksperter her.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.