Naturfarm Vegan

Naturfarm Vegan
10 Produkt(er)

Naturfarm Vegan - Økologisk naturkosmetikk

Naturfarm Vegan er en 100% vegansk produktserie fra Naturfarm, med rabarbra som nøkleingrediens. Naturfarm har i mer enn 40 år utviklet og produsert naturkosmetikk. Stifteren Carsten Børge Nielsen var en av de første i Danmark til utelukkende å fremstille produkter med naturlige ingredienser. Dette prinsippet er hva Naturfarm går ut fra, når de produserer hud- og hårpleieprodukter.

Verdier
Hos Naturfarm Vegan er kvalitet en høy prioritet, og for dem henger kvaliteten sammen med at alle produkter er produserte og utviklet i Danmark. Det er viktig for dem å bruke de beste naturlige ingredienser, som samtidig skaper effektive produkter. Naturfarm Vegan står 100% inne for deres produkter, og er stolte av å kunne distribuere dem til deres kunder. 


Produktene

I serien inngår både produkter til pleie av kropp og ansikt. Naturfarms produkter er alle fremstilt så de gir et signifikant resultat, samtidig med å være økologiske og naturlige. I de fleste produkter benyttes Aloe Vera i stedet for vann, for å tilføye plantens helende egenskaper og øke produktets overordnede effektivitet. Dermed benyttes naturlig konservering. Ingrediensene i produktene er milde og naturlige, så de skåner og pleier huden på den beste måten.

I Naturfarm Vegan serien er alle produktene parfymefri, og innholdet av produktene er økologisk og minst 99% naturlig. Produktene er 100% veganske, og emballasjen til flere av produktene er fremstilt av 100% gjenbruksplast.

Naturfarm Vegan serien er veganske produkter, perfekte til deg som ønsker effektiv kroppspleie, som samtidig er naturlig og skåner miljøet. 


Populære produkter

Naturfarm Vegan serien består av 7 produkter. Heriblant er de mest populære: 

  • Naturfarm Vegan Rabarbra Hårshampoo
  • Naturfarm Vegan Rabarbra Nattkrem
  • Naturfarm Vegan Rabarbra Dagkrem
  • Naturfarm Vegan Rabarbra Ansikts- og Kroppsolje

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.