Beauté Pacifique Fuktmaske - 100 ml

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 927

Gi tørr og sprukken hud nytt liv med den høyeffektive fuktmasken fra Beauté Pacifique

Beauté Pacifique fuktmaske gjenoppretter fuktighetsbalansen i huden og minimerer fine linjer og rynker ved å stimulere gjendannelsen av kollagenfibre i huden. Fuktmasken fra Beauté Pacifique gir hudens fuktighetsnivå et kraftig "boost" og inneholder A-vitamin, som motvirker aldersrelaterte endringer i huden.

  • Velegnet til tørr hud
  • Minimerer fine linjer og rynker
  • Gir hudens fuktighetsnivå et kraftig løft
  • Inneholder A vitmain som stimulerer gjendannelsen av tapt kollagenfiberstruktur

Hovedingredienser hos Beauté Pacifique Masque Soyeux Hydratant:

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glyserin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv den mest sensitive hud.

Mentol påført på huden utvider blodkarene og gir en kjølende følelse etterfulgt av en smertestillende effekt. Menthol lindrer også kløe i huden.

Squalane er en olje som forekommer naturlig i huden, og som er en viktig del av lipidsystemet. Nivået av hudens naturlige innhold av squalane synker med alderen, og solskadet og aldrende hud absorberer derfor squalane meget godt, og dens penetrasjonsevne er usedvanlig stor. Mikroskopiske dråper av Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte

Lanolin (renset) spiller en viktig rolle i å opprettholde fuktighetsbalansen og gjør huden fantastisk myk, spesielt i kombinasjon med squalane. Tidligere allergiproblemer assosiert med lanolin er redusert til nærmest null gjennom rensing.

Hydrolysert kollagen (og) Hyaluronsyre er en blanding som danner et usynlig fuktighetsskjold på huden, så huden bedre holder på vann og fuktighet.

Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetsgiver, som også er i stand til å redusere fine linjer og rynker.

Tokoferylacetat er et derivat av E-vitamin som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremer mot frie radikaler  

Retinyl Palmitat er en kilde til stabil A-vitamin som vi har formulert til å være svært aktiv - både under lagring og når den påføres huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan A-vitaminen arbeide ned gjennom huden i mengder som er tilstrekkelige til å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapt kollagefiberstruktur. Dette reduserer rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I vår patenterte kombinasjon av squalane, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, har A-vitamin en unik anti-age effekt.

Slik bruker du Beauté Pacifique Masque Soyeux Hydratant:

Påføres i et tykt lag på ansiktet og halsen 2-3 ganger i uken etter rens med rensemelk. La masken virke i ca. 5-10 minutter. Skylles av eller fjernes med en klut. Bruk deretter en tonic og avslutt med en egnet fuktighetskrem.  
Kan også brukes som en nattkrem for ekstra tørr hud.


Innhold: 100 ml


Om Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er et dansk firma som ble grunnlagt av dansken Flemming K. Christensen i 1997 på bakgrunn av mange års samarbeide med ledende dermatologer og legemiddelfirmaer om utvikling av diagnose apparater til kartlegging av hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. Produktene fra Beauté Pacifique er utviklet slik at de foreviste virkningene både kan måles via ultrascanning, og sees i speilet. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 927

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.