Beauté Pacifique Dybderensende Leiremaske - 50 ml

1
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 916

Fjern lett og raskt overskudd av olje fra hudoverflaten med Beauté Pacifique Dybderensende Leiremaske

Masken absorberer og binder overflødig hudfett og etterlater huden myk og vakker. For normal hud brukes masken 1 gang i uken etter rens. For kombinert til fet hud brukes masken 2-3 ganger ukentlig. Påføres ansikt unntatt øyepartier. La masken virke i ca. 10 min. inntil den er tørr. Fjern med lunkent vann eller en våt klut. Avslutt med tonic og en egnet fuktighetskrem fra Beauté Pacifique. 

  • Inneholder tre ulike leiresorter som sammen suger opp fettstoff og olje
  • Inneholder ferskensaft som gir en frisk følelse og en naturlig duft
  • Inneholder kamfer som har en mildt bedøvende effekt
  • Hjelper mot lett kløe og demper irritasjon i huden

Hovedingredienser:

Kaolin, Bentonitt og Magnesium Aluminium Silikat er tre forskjellige typer leire - alle med mikrometer små partikler og med en enormt stor overflate som gir maksimal absorbering og effektiv fjerning av olje fra huden. De tre forskjellige typene leire arbeider sammen for å sørge for en utmerket rensing av huden uten å etterlate noen rester av fett på hudoverflaten.

Citrus Medica Limonum Extract er en kilde til vitamin C som virker som en naturlig antioksidant, og stimulerer kollagen-syntesen. Den eksfolierer forsiktig døde hudceller og reduserer fet hud.

Piper methysticum Extract stammer fra KAVA-KAVA frukt. Den er kjent for sin beroligende effekt på irritert hud.

Prunus Persica Extract (Fersken) er en naturlig fruktjuice som gir en følelse og naturlig duft av mild friskhet.

Kamfer er tilsatt for å utgjøre en mild bedøvende (smertestillende) effekt og reduserer også effekten av eventuelle eksisterende hudirritasjoner.


Innhold: 50 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 916

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.