Kundeservice
0 varer
Kurv
Vitamin A øyekrem, 15ml - Beauté Pacifique
Vitamin A øyekrem, 15ml - Beauté Pacifique

Vitamin A øyekrem, 15ml - Beauté Pacifique

286,00 NOK
-17%
345,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(8)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

Den populære øyekremen med anti-aldring Vitamin A effekt fra Beauté Pacifique.

Crème MÉTAMORPHIQUE Anti-Rides pour les yeux

Brukes morgen og kveld. Reduserer mørke ringer og hindrer aldringsforandring. Gjør tynn hud tykkere og mindre gjennomsiktig. Brukes annenhver dag de første ukene for at øyepartiet skal bli vant til vitamin A.

Hovedingredienser:
Squalane er en naturlig forekommende olje i huden, og er en viktig del av lipidsystemet. Huden inneholder allerede squalan, men med alderen synker nivået. Solskadene og aldrende hud absorberer derfor squalan godt og dens penetrasjonsevne er veldig stor. Mikroskopiske dråper av squalan kan virke som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på squalan fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og alderen hud som hender, albuer, hæler, osv. blir utrolig myke når squalan er brukt på riktig måte.

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Det fremmer også smøring og mykgjøring av huden. Glyserin kan brukes uten problemer for selv de mest sensitive hudtyper.

Aloe Barbadensis Extract / Aloe Vera Gel / Aloe Ekstrakt er betegnelsen på samme naturlige råvaren, den fungerer som en fuktighetskrem og er mye brukt i kosmetikk pga. sin lett beroligende effekt på irritert hud.

Hvete aminosyrer har en veldig lav molekylvekt, er vannbindende av natur, og er i stand til å trenge gjennom i hornlaget. Det er et utmerket tilsetningsmiddel som øker fuktighetsinnholdet i overflaten av huden uten å etterlate en "fet følelse".

Hydrolysert kollagen og hyaluronsyre er en sammensetting som danner et usynlig fuktighetsskjold til huden – så huden kan fastholde vannet bedre.

Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetskrem, som også er i stand til å redusere synlige linjer og rynker.

Tokoferol Acetat er en kilde til vitamin E som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremen mot frie radikaler.

Retinyl Palmitat er en kilde til vitamin A, som har vi formulert for å være svært aktiv - både under oppbevaring og når den påføres på huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan Vitamin A kan arbeide gjennom huden i tilstrekkelige mengder for å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapte kollagenfiber struktur. Dette reduserer rynker og synlige linjer og hudens struktur over hele huden forynget. I vårt patent kombinasjon av squalan, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, vitamin A har et unikt antialdringseffekt.
 
Retinyl Acetat: Se under Retinyl Palmitat - som har den samme effekt på huden.


Varenummer: 911
Ingredienser: Aqua / Water, Squalane, Acetamide MEA, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Behenyl Alcohol, Cetyl Esters, Cetyl Palmitate, C10-30 Cholesterol / Lanosterol Esters, Pehenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea / Peanut Oil, Retinyl Propionate, BHT, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, retinyl palmitate, Wheat Amino Acids, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Collagen, sodium hyaluronate, Parfum / Fragrance
Opphavsland: Danmark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832