Øyekrem

Når bør du begynne å bruke øyekrem og hva er øyekrem egentlig godt for? Hudpleie kan være en jungel å navigere i, men det har nå blitt litt enklere. Les alt om øyekrem og se det store utvalget på denne siden!

Hvorfor bruke øyekrem?  | Målrettet øyepleie | Anti-age | Naturlig øyekrem

180 Produkt(er)

Hvorfor bruke øyekrem?

Et av de første stedene hvor aldringstegn vises er i øyeområdet. Fine linjer og begynnende rynker starter tidlig her. Selv om aldring av huden er naturlig og vanlig, vil mange kvinner gjerne ha den for døren i noen år. Med en effektiv øyekrem kan den tynne huden rundt øynene strammes opp, og dermed redusere rynker og poser. Hvilket produkt som er den beste øyekremen varierer fra person til person og avhenger av ens hudtype og "tilstand" rundt øynene.

Når bør jeg begynne å bruke øyekrem?

Du er kanskje en av mange kvinner som anser det som en konkurserklæring å starte antialdringsprodukter. Er jeg virkelig blitt så gammel, tenker du kanskje. Det er imidlertid ingen grunn til å føle seg for ung for anti-aldring og øyekrem. Faktisk får du langt mer ut av de aktive ingrediensene og deilige kremene hvis du starter fra rundt 25-årsalderen, da du her kan begynne å utsette og behandle de første, små aldringstegnene.

Øyekrem, med eller uten anti-age egenskaper, kan du bruke hele livet. Det store utvalget av øyekremer sørger for at du kan finne en for akkurat dine problemer med øyeområdet. Noen vil gjerne ha en øyekrem som kan lysne de mørke ringene under øynene. Andre leter etter en øyekrem mot poser og hevelser i øyeområdet. En tredje kan ha tørre øyepartier, og må derfor finne en fuktighetsgivende øyekrem.


Målrettet øyekrem med aktive ingredienser

Selv om en øyekrem med fuktighet og pleiende ingredienser kan fungere ganske bra, kan du oppnå mer synlige resultater hvis du velger en øyekrem rettet mot dine problemer i øyeområdet.

Anti-age øyekrem

Som tidligere beskrevet er anti-age øyekremer også for personer i 20-årene. Utbyttet av en god øyekrem med aktive ingredienser kan bli høyere hvis du starter tidligere og dermed jobber med å utsette aldringstegnene. De beste anti-age øyekremene er oppstrammende og bidrar til å redusere rynker og fine linjer.

Den mest populære anti-age øyekremen hos Med24.no er vitamin A øyekrem fra Beauté Pacifique. Denne øyekremen styrker, fukter og regenererer huden i øyeområdet ved hjelp av aktive ingredienser som aqualane, aloe vera-pulver, hveteaminosyrer og retinylpalmitat – en type vitamin A.

Franske Avène har med sin YsthéAL-serie laget en rekke produkter mot de tidlige aldringstegnene. Eye & Lip Contour Care er en anti-age krem for både øyne og lepper. Øyekremen er uten parabener eller parfyme og er full av effektive ingredienser som virker på overflaten av huden og i de dypere lagene.

Øyekrem til poser under øynene

Mange sliter med poser under øynene, som de føler gir et slitent og ustelt utseende. Det kan være mange forskjellige grunner til at øynene dine er hovne og posete, men noen av de vanligste er:

  • Manglende søvn
  • Mangel på vitaminer
  • Ensartet og usunn kost
  • For lavt væskeinntak
  • Genetikk
  • Røyking

Heldigvis finnes det hjelp fra gode og effektive øyekremer. Øyekrem med vitamin A (også kalt retinol), C og E kan ha en positiv effekt på poser under øynene. Retinol kan virke reparerende på huden, mens vitamin C og E er antioksidanter. Du bør bruke øyekrem både morgen og kveld som en del av din vanlige hudpleierutine.

Prøv Puffy Eyes Gel fra Beauté Pacifique, som reduserer og forhindrer trette og hovne øyeområder. Kremen er en av flere fantastiske hudpleieprodukter fra det populære merket, som også har skapt en rekke effektive anti-aldringsprodukter. Den spesielle gelen er egnet for morgenen, når øynene har en tendens til å være hovne. Du kan enkelt oppnå et friskere utseende med denne fantastiske øyekremen.

Vichy Liftactive Supreme Eyes er også en populær øyekrem som virker oppstrammende på rynker, hengende øyelokk, mørke ringer og poser under øynene. Koffeininnholdet virker stimulerende på blodsirkulasjonen, mens eskin motvirker hovne øyne.

Du kan også midlertidig redusere hevelsen med rettsmidler fra kjøkkenet. De berømte agurkskivene, som du kanskje forbinder med spa-scener fra filmer, har en avkjølende og beroligende effekt på øyeområdet. Effekten er kortvarig, men det er behagelig å avkjøle øynene og du vil sannsynligvis føle deg mer uthvilt etterpå. Hudpleie handler også om velvære, avstressing og hvile, slik at du enkelt kan kjøle ned øynene med agurkskiver som en del av din egen rutine for å stresse ned etter en lang dag.

Øyekrem mot mørke ringer og misfarging

Har du problemer med mørke ringer og misfarging under og rundt øynene vil du ha godt av mange ingredienser som også motvirker poser under øynene. Så du kan trygt gå for øyekrem med vitamin A, E og C på ingredienslisten. Når det gjelder mørke ringer, virker vitamin K også styrkende på blodårene. Hvis dine mørke linjer skyldes blodårer, kan vitamin K gjøre en forskjell.

Ecooking Øyekrem inneholder både vitamin A og E og forbedrer også strukturen i huden rundt øynene. Den veganske øyekremen gir glød, reduserer fine linjer og reduserer hevelser rundt øynene.

Tørre øyne og øyelokk

Har du problemer med tørrhet, kløe og irritasjon i øyeområdet? Så det er viktig å ha en fuktighetsgivende, pleiende og beskyttende øyekrem. Eye Care Serum fra Astion Pharma er en spesiell øyekrem/øyegel for sensitive og irriterte øyne som er tørre. Fuktighet er stikkordet og med den parfymefrie øyekremen kan du få smidig, sunn og godt fuktet hud.

L300 har også utviklet en øyekrem for tørre øyne og øyelokk kalt Intensive Moisture Eye Cream+. Denne øyekremen er for sart og tørr hud som må beroliges og beskyttes. Øyekremen er super fuktighetsgivende og inneholder ingredienser som vitamin E, melkesyre og karbamid.


Naturlig øyekrem

Flere og flere mennesker blir fornøyde med naturlig hudpleie. Når det kommer til øyekrem kan du også finne et stort utvalg av naturlig øyepleie. Her finner du naturlig hudpleie av høy kvalitet fra bl.a. Dr. Organic, Weleda, Nuxe og Decléor.

Ønsker du en øyekrem uten parabener kan du f.eks. velg Rønsbøl Øyekrem. Det danske merket har laget en øyekrem som virker oppstrammende og gir dine slitne øyne fornyet liv. I tillegg til å være fri for parabener, inneholder den verken parfyme eller syntetiske fargestoffer. Du kan også prøve Mellisa Advanced Eye Cream, som er både økologisk med antioksidanter og anti-inflammatoriske egenskaper.


Øyekrem fra de beste merkene hos Med24.no

Det store utvalget av øyekrem hos Med24.no inneholder mange fantastiske merker og produkter. Men de mange gode hudpleieproduktene kan ikke gi deg glød og spenst i øyeområdet alene. Et sunt og variert kosthold, trening og rikelig med væske er det beste utgangspunktet for din hudpleierutine. Du kan se alle våre produkter her.


til toppen pil

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.