Beauté Pacifique Anti-age A-vitamin Øyekrem - 15 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 911

Crème Métamorphique Anti-Rides Pour Les Yeux fra Beauté Pacifique motvirker mørke ringer og fine linjer i øyeområdet

Beauté Pacifique Anti-age A-vitamin øyekrem gjør huden rundt øynene mere robust gjennom å binde fukt i overflaten samt beskytte med henholdsvis vitamin A og E. Mørke ringer, fine linjer og rynker reduseres. 

Passer til:

  • Den sarte huden rundt øynene
  • Deg som ønsker å forebygge fine linjer og rynker, samt redusere mørke ringer og transparent hud i øyeområdet

Egenskaper:

  • Bekjemper mørke ringer under øynene og gjennomsiktig hud
  • Minimerer fine linjer og rynker
  • Gjør huden mer robust og beskytter mot frie radikaler
  • Inneholder 3 ulike typer A vitmain som hjelper med å gjenoppbygge hudens strukur
  • Binder fuktighet i hudens overflate

Hovedingredienser og deres virkning

Squalane er en naturlig forekommende olje i huden, og er en viktig del av lipidsystemet. Huden inneholder allerede squalan, men med alderen synker nivået. Solskadene og aldrende hud absorberer derfor squalan godt og dens penetrasjonsevne er veldig stor. Mikroskopiske dråper av squalan kan virke som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på squalan fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og alderen hud som hender, albuer, hæler, osv. blir utrolig myke når squalan er brukt på riktig måte.

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Det fremmer også smøring og mykgjøring av huden. Glyserin kan brukes uten problemer for selv de mest sensitive hudtyper.

Aloe Barbadensis Extract / Aloe Vera Gel / Aloe Ekstrakt er betegnelsen på samme naturlige råvaren, den fungerer som en fuktighetskrem og er mye brukt i kosmetikk pga. sin lett beroligende effekt på irritert hud.

Hvete aminosyrer har en veldig lav molekylvekt, er vannbindende av natur, og er i stand til å trenge gjennom i hornlaget. Det er et utmerket tilsetningsmiddel som øker fuktighetsinnholdet i overflaten av huden uten å etterlate en "fet følelse".

Hydrolysert kollagen og hyaluronsyre er en sammensetting som danner et usynlig fuktighetsskjold til huden – så huden kan fastholde vannet bedre.

Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetskrem, som også er i stand til å redusere synlige linjer og rynker.

Tokoferol Acetat er en kilde til vitamin E som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremen mot frie radikaler.

Retinyl Palmitat er en kilde til vitamin A, som har vi formulert for å være svært aktiv - både under oppbevaring og når den påføres på huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan Vitamin A kan arbeide gjennom huden i tilstrekkelige mengder for å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapte kollagenfiber struktur. Dette reduserer rynker og synlige linjer og hudens struktur over hele huden forynget. I vårt patent kombinasjon av squalan, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, vitamin A har et unikt antialdringseffekt.
 
Retinyl Acetat: Se under Retinyl Palmitat - som har den samme effekt på huden.

Bruk

De første par ukene anbefales det å bruke kremen hver annen dag for å venne huden til kremen og unngå at man får rød hud, deretter kan man bruke den hver dag. 

Innhold: 15 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 911

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.