Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin - 50 ml

Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin - 50 ml
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 913

Beauté Pacifique Crème Métamorphique A vitamin krem forebygger og behandler tegn på aldring samt skader i huden

Crème Métamorphique fra danske Beauté Pacifique er en gjennomtestet anti-age krem med høyt innhold av vitamin A. Denne patenterte A-vitamin kremen er et uunværlig daglig hudpleieprodukt for deg over 25  år som ønsker å minimere og forebygge tegn på aldring. 

Gjennom å tilføre huden to ulike typer A vitamin forsterkes og forunges kollagen og elastin fiber i huden. Etter å ha brukt Crème Métamorphique vil du føle at huden løftes og føles yngre og mer elastisk, samt at skader på huden er minsket. 

Forebygg alderstegn med Crème Métamorphique

  • Reduserer rynker og fine linjer
  • Behandler solskader
  • Minsker akne
  • Forebygger tegn på aldring
  • Beskytter huden mot ytre påvirkning

Hovedingredienser og deres virkning:

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Det fremmer også smøring og mykgjøring av huden. Glyserin kan brukes uten problemer for selv de mest sensitive hudtyper

Squalane er en naturlig forekommende olje i huden, og er en viktig del av lipidsystemet. Huden inneholder allerede squalan, men med alderen synker nivået. Solskadene og aldrende hud absorberer derfor squalan godt og dens penetrasjonsevne er veldig stor. Mikroskopiske dråper av squalan kan virke som en bærer for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på squalan fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og alderen hud som hender, albuer, hæler, osv. blir utrolig myke når squalan er brukt på riktig måte.

Lanolin (renset) spiller en viktig rolle i å opprettholde balansen av fuktighet og gir eksepsjonell mykhet, spesielt når den brukes i forbindelse med squalan. Tidligere problemer med allergi mot Lanolin er redusert til nesten null gjennom rensing.

Retinyl Palmitat er en kilde til vitamin A, som har vi formulert for å være svært aktiv - både under oppbevaring og når den påføres på huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan Vitamin A kan arbeide gjennom huden i tilstrekkelige mengder for å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapte kollagenfiber struktur. Dette reduserer rynker og synlige linjer og hudens struktur over hele huden forynget. I vårt patent kombinasjon av squalan, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, vitamin A har et unikt antialdringseffekt.

Retinyl Acetat: Se under Retinyl Palmitat - som har den samme effekt på huden.

Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetskrem, som også er i stand til å redusere synlige linjer og rynker.

Tokoferol Acetat er en kilde til vitamin E som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremen mot frie radikaler. 

Bruk:

Brukes gjerne som en nattkrem og påføres direkte på renset hud i ansikt og hals. Absorberes på et øyeblikk. Brukes annenhver dag den første uken slik at huden kan bli vant til Vitamin A, deretter kan den brukes hver aften.

Denne beholderen varer til mellom 6 og 10 måneders bruk, da du skal bruke et veldig tynt lag. Innhold: 50 ml

Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifique er en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Inngår i kategoriene
Nattkrem

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.