Kundeservice
0 varer
Kurv
Vitamin A krem, 115 ml tube - Beauté Pacifique
Vitamin A krem, 115 ml tube - Beauté Pacifique

Vitamin A krem, 115 ml tube - Beauté Pacifique

559,00 NOK
-20%
699,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(15)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

CRÉME MÉTAMORPHIQUE - Veldig populær anti-aging krem med vitamin A, fra Beauté Pacifique i 115 ml. tube.

Den patenterende vitamin A krem fra Beaute Pacifique er et uunnværlig daglig hjelpemiddel for alle over tjuefem år som ønsker å redusere og forebygge aldringstegn. Ved å tilføre huden to typer vitamin A er forsterker og fornyer du hudens kollagenstruktur. Brukes gjerne som en nattkrem og påføres direkte på renset hud i ansikt og hals. Absorberes på et øyeblikk. Brukes annenhver dag den første uken eller så huden kan bli vant til Vitamin A.

Hovedingrediensene i vitamin A krem:
Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Det fremmer også smøring og mykgjøring av huden. Glyserin kan brukes uten problemer for selv de mest sensitive hudtyper

Squalane er en naturlig forekommende olje i huden, og er en viktig del av lipidsystemet. Huden inneholder allerede squalan, men med alderen synker nivået. Solskadene og aldrende hud absorberer derfor squalan godt og dens penetrasjonsevne er veldig stor. Mikroskopiske dråper av squalan kan virke som en bærer for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på squalan fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og alderen hud som hender, albuer, hæler, osv. blir utrolig myke når squalan er brukt på riktig måte.

Lanolin (renset) spiller en viktig rolle i å opprettholde balansen av fuktighet og gir eksepsjonell mykhet, spesielt når den brukes i forbindelse med squalan. Tidligere problemer med allergi mot Lanolin er redusert til nesten null gjennom rensing.

Retinyl Palmitat er en kilde til vitamin A, som har vi formulert for å være svært aktiv - både under oppbevaring og når den påføres på huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan Vitamin A kan arbeide gjennom huden i tilstrekkelige mengder for å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapte kollagenfiber struktur. Dette reduserer rynker og synlige linjer og hudens struktur over hele huden forynget. I vårt patent kombinasjon av squalan, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, vitamin A har et unikt antialdringseffekt.

Retinyl Acetat: Se under Retinyl Palmitat - som har den samme effekt på huden.

Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetskrem, som også er i stand til å redusere synlige linjer og rynker.

Tokoferol Acetat er en kilde til vitamin E som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremen mot frie radikaler. 


Varenummer: 912
Ingredienser: Aqua/Water, Glycerin, Squalane, Persea Gratissima / Avocado Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Diethylhexyl Succinate, Cetearyl Alcohol, Lanolin, Behenyl Alcohol, Stearic Acid, PEG-20 stearate, Sodium Lactate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, retinyl palmitate, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea / Peanut Oil, Tocopherol, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance)
Opphavsland: Danmark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Christina Karlsing - 04-02-2017 
underbar kräm den bästa jag har använt
Skrevet av Linda Fransson - 15-12-2016 
Underbar kräm på alla sätt! Den första ansiktskräm som verkligen gör vad den säger att den ska göra! Fungerar verkligen for meg! Toppen på alla sätt! Kommer aldrig sluta med denna, jag har äntligen hittat min favoritprodukt! Så tack Med24!
Skrevet av Monica - 29-11-2016 
Deilig krem som jeg er fornøyd med, huden er mye mykere og i bedre kondisjon.
Skrevet av Monica Börjesson - 13-04-2016 
En superskön creme som gör huden mjuk och len.
Skrevet av Anne-Mette Vinter - 14-09-2015 
Den er lækker i konsistens, og gør min hud mere ensartet og fast
Skrevet av Lis - 07-09-2015 
Går lätt in i huden som blir len och mjuk utan att kännas kladdig. Hyn känns påtagligt mer elastisk och smidig. Behaglig, mild doft och dryg, det går inte åt mycket till ansikte och decollage. Jag använder den som både dag- och nattkräm.
Skrevet av Tine Riis - 20-03-2015 
Denne creme er et must til min hud. Virker og hos Med24 er der altid en god pris.
Skrevet av Anita Tiedemann - 24-06-2014 
Jeg har brugt denne A-vitamin creme i de sidste mange år og kan slet ikke undvære den mere. Den siver lynhurtigt ind og gør huden mere robust og mindre rynket. Jeg var i Matas da en dame fra Beaute Pacifique var der med en maskine som scanner huden. Jeg fortalte hende at jeg havde boet i udlandet (meget solrigt land) i mange år men jeg fortalte hende ikke at jeg havde brugt cremen i flere år. Jeg kunne se at hun var helt sikker på at scanningen ville vise at min hud var ødelagt af sol. Men - hun blev meget forbavset da scanningen viste at jeg havde hud som en 35 årig (jeg var dengang 52). Min mor som er 76 blev også scannet, hun har brugt cremen lige så længe som mig og havde hud som en i halvtredserne. Jeg kan anbefale denne creme. Den virker bare.
Skrevet av EMA - 02-01-2014 
Jeg må tilslutte mig de andre flotte anmeldelser. Jeg har anvendt cremen som natcreme on/off i perioder i flere år efterhånden, og den er MEGET effektiv. Man ser lynhurtigt resultater. Og så er den helt ekstremt drøj i brug. Jeg bruger hvad der kan ligge på min pegefingerspids til både ansigt og noget af halsen. Prøv den!
Skrevet av Birgitte Søkilde - 10-10-2012 
ENIG! I 30 år har jeg købt mig fattig i diverse dyre cremer og dit og dat, uden resultat. Jeg er 49, og satte mig sidste år grundigt ind i, hvad der rent faktisk er på markedet samt hvad de forskellige produkter indeholder. Jeg er kritisk, og jeg er farmaceut. Jeg fik et chock, da jeg havde prøvet denne creme i blot et par dage. DEN VIRKER RENT FAKTISK. Huden BLIVER mere robust, den triste glød forsvinder, huden strammes op og ser yngre ud. Faktisk er det let at se allerede efter at jeg har brugt cremen om aftenen. Jeg troede ikke, at det var muligt, men det er det så. Jeg vil bruge denne creme som natcreme resten af mit liv! Jeg er også meget glad for øjencremen, og jeg gør det samme som I andre; jeg bruger også cremen til overarme, hals og bryst.
Skrevet av Hanne Margrethe Laursen - 22-07-2011 
Da jeg har brugt Créme Métamorphique til ansigtet i et par år med meget gode resultater, har jeg nu udvidet brugen til også at omfatte overarme og overkrop. Resultatet er overvældende!! Efter 3 måneders brug er mormorarmene og rynker på overkrop nu reduceret så meget, at jeg igen har mod på at vise mig i en stropløs sommerkjole :o)
Skrevet av Hanne Margrethe Laursen - 02-06-2011 
Kan varmt anbefale dette produkt!!! Efter et halvt år kunne jeg tydelig mærke en forbedring af min hud. Den er blevet mere robust og modstandsdygtig. Har i mange år døjet med en sart og følsom hud. Jeg fik anbefalet dette produkt af en kosmetolog, og jeg er hende meget taknemmelig. Endnu et pluds er, at det er et dansk produkt med en ordentlig varedeklaration!
Skrevet av Marlene Sørensen - 12-09-2010 
Jeg har brugt denne creme i flere år nu og er rigtig glad for den. Tidligere har jeg prøvet alverdens forskellige dyre mærker, men enten generede de min hud eller de gav ikke nok fugt. Men den her er bare god.
Skrevet av Elisabeth Blak - 16-12-2009 
Jeg blev præsenteret for BEAUTE PACIFIQUE serien hos min søster i Nibe for et par år siden, og siden da har det bare været " serien". Jeg har pafume allergi, men har ingen problemer med cremerne. Med A- vitamin cremen kan man virkelig se resultater. Meget drøj i brug. Anbefaler serien til mange af mine veninder.
Skrevet av Gitte Brüsch - 14-04-2009 
Denne ansigtspleje er super lækker - og den virker. Allerede efter kort tid kunne jeg mærke at min hud blev både fastere og klarere. Jeg har i mange år døjet med trist hud med tendenser til det urene - dette er borte som blæsten nu og jeg får tit komplimenter om at jeg har fået ferskenhud... Kan klart anbefales. Jeg anbefaler dog at man kombinerer den med en lækker fed ansigtscreme hvis man har tendens til tør hud som jeg.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned