Stort utvalg av glidekremer levert hurtig og diskret

Glidekrem og et par som holder hender
Hos Med24 kan du kjøpe et stort utvalg av glidekremer, glidegel og intimgel. Vi har kremer med smak og uten smak, vannbasert, oljebasert, til sexleketøy og til intimt bruk.

Når du kjøper glidemiddel hos Med24, blir produktet alltid levert i en diskret pakke, og det står kun vårt firmanavn på din faktura. Du slipper derfor en pinlig tur til enten apotek, kondomeriet eller i butikken. 

Hos Med24 kan du kjøpe glidekremer fra kjente merker som Durex og Intima, samt den deilige og ekslusive glideoljen og gelen fra Joan Ørting.
39 Produkt(er)

Hvorfor bruke glidemiddel?

Glidekrem gir bedre glid og minsker risikoen for at kondomet sprekker og såre slimhinner. Noen opplever at de ikke blir våte nok selv om de er kåte og kan derfor forbinde sex med smerte. Vannbasert glidemiddel tilfører fuktighet og gir dermed en bedre opplevelse og økt stimulanse for deg og din partner under samleie. Spesielt ved analsex er det viktig å bruke glidemiddel, da vi ikke har samme type slimhinner i anus som i skjeden og må derfor tilføre ekstra fuktighet for å unngå skader. Glidemiddel kan også brukes til massasje og være en god måte å tenne hverandre på og komme i riktig stemning før samleie.

Bruk glidekrem for en bedre sexopplevelse

Durex Play Heat Glidemiddel

Vivag Feminine Intimgel

Durex Glidemiddel, Perfect Glide

Joan Ørting, Glide Gel

Denne deilige og eksklusive gelen er utviklet for at man skal kunne gi sin partner en utfordrende og forførende massasje av de mer intime kroppsdelene. Gelen er helt uten farver og parabener, og er pH nøytral. Gelen egner seg også godt til å brukes sammen med leketøy.

RFSU Klick Natural Glide Glidemiddel

Klick Natural Glide er en vannbasert glidekrem som føler naturlig og er skånsom med huden. Kremen har ingen farve, smak eller parfyme og har en naturlig pH verdi på 5,0, som er tilpasset det følsomme miljøet i underlivet. Kremen har en geleaktig konsistens som ikke klumper og som ikke virker uttørrende, slik enkelte andre kremer kan.

Alltid diskret levering

Vi har forståelse for at mange bestiller helseprodukter og medisinsk utstyr på nett fordi de ønsker å være anonyme og at det skal gå hurtig. Med24.no sender derfor alltid med diskre og anonym innpakning. Bestill kondomer på nett og få dem hurtig levert fra Med24.no i diskre konvolutt eller pakke direkte postkassen.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.