Vaginalkapsler & -tabletter

Vaginalkapsler bidrar til å gjenopprette balansen i skjeden dersom du opplever ubehag og plager som kløe, svie, økt utflod, tørrhet eller lukt. Les mer om vaginalkapsler her!

7 Produkt(er)

Hva er vaginalkapsler?

Vaginalkapsler er små kapsler som kan settes direkte inn i skjeden for å lindre ubehag og plager. De inneholder naturlige ingredienser som melkesyrebakterier, som bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen i skjeden.

Bakteriell ubalanse

Vaginalkapsler og -tabletter fra merker som Vivag, Repadina og I say er basert på melkesyrebakterier eller melkesukker, som bidrar til å forebygge og behandle ubalanse i skjeden. Her kan du f.eks. oppleve symptomer som kløe, svie, økt utflod, følelse av tørrhet eller uønsket lukt. Bakteriell ubalanse i skjeden, også kalt bakteriell vaginose, oppstår når det er ubalanse i intimområdet og det er en overvekst av anaerobe bakterier.

Vaginal tørrhet

Repadina Plus er vaginale tabletter som kan hjelpe mot vaginal tørrhet. Tørrhet i skjeden kan oppstå ved fallende østrogennivå, f.eks. i forbindelse med overgangsalderen, men også andre faktorer kan ha innvirkning på om skjedens slimhinner er tørre eller ikke. Repadina Plus fukter og mykgjør, samt bidrar til å gjenoppbygge den normale funksjonen til slimhinnene.

Vaginal soppinfeksjon

Vaginale infeksjoner kommer av ulike årsaker, f.eks. når det er en økning i pH-verdien i skjeden. I say-tabletter gir en naturlig behandling og forebygging av sopp- og bakterieinfeksjoner. Vaginaltabletter fra I say bidrar til å gjenopprette normal pH-verdi i skjeden og bidrar derved til at symptomene og infeksjonen forsvinner.


Hvorfor bør du bruke vaginalkapsler?

Vaginalkapsler kan være gode å bruke dersom du opplever ubehag i underlivet. Det kan være alt fra kløe og irritasjon til ubalanse i pH-verdien i skjeden. Ved å bruke skjedekapsler kan du gjenopprette den naturlige balansen i skjeden og dermed redusere risikoen for infeksjoner. Vaginale kapsler og tabletter kan tas både forebyggende og terapeutisk.


Hvordan bruker du vaginalkapsler?

Før du bruker vaginalkapsler, er det viktig å lese bruksanvisningen grundig. Vanligvis må du sette inn en kapsel i skjeden en gang om dagen i et visst antall dager avhengig av merke, for at de skal ha effekt. Bruk vaginalkapslene før sengetid slik at de kan virke over natten.

  1. Sørg for å vaske hendene på forhånd.
  2. Sett en kapsel eller tablett dypt inn i skjeden med en finger. Det kan være gunstig å legge seg ned under innføringen.
  3. Det er viktig at kapselen er dypt nok inne, da de krever en viss fuktighet for at de skal ta virkning.
  4. Innsett helst før du skal sove, så de kan virke imens du er liggende over natten.

Hvis du opplever vedvarende ubehag eller symptomer, anbefales det å kontakte legen din for ytterligere råd.


Kjøp vaginaltabletter fra Med24.no. Vi er alltid opptatt av diskresjon, og sørger for en rask levering slik at du kan starte behandlingen din så fort som mulig!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.