Stort utvalg av kondomer fra Durex, RFSU, NJC og Protex

Med24.no fører kondomer av kjente merker som Durex, RFSU, NJC og Protex. Vi har et bredt utvalg av størrelser og typer i store og små pakker. Velg mellom helt tynne kondomer som nesten ikke merkes, de litt tykkere for ekstra sikkerhet, og ribbed kondomer med riller som øker stimulasjonen for begge parter. Se gjennom sortimentet og finn dem som passer best for deg og din partners behov. 

Bruk glidekrem for en bedre sexopplevelse

Glidekrem gir bedre glid og minsker risikoen for at kondomet sprekker og såre slimhinner. Noen opplever at de ikke blir våte nok selv om de er kåte og kan derfor forbinne sex med smerte Vannbasert glidemiddel tilfører fuktighet og gir dermed en bedre opplevelse og økt stimulanse for deg og din partner under samleie. . Spesielt ved analsex er det viktig å bruke glidemiddel, da vi ikke har samme type slimhinner i anus som i skjeden og må derfor tilføre ekstra fuktighet for å unngå skader. Glidemiddel kan også brukes til massasje og være en god måte å tenne hverandre på og komme i riktig stemning før samleie.

Alltid diskre levering

Vi har forståelse for at mange bestiller helseprodukter og medisinsk utstyr på nett fordi de ønsker å være anonyme og at det skal gå hurtig. Med24.no sender derfor alltid med diskre og anonym innpakning. Bestill kondomer på nett og få dem hurtig levert fra Med24.no i diskre konvolutt eller pakke direkte postkassen.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.