Stort utvalg av kondomer fra Durex, RFSU, NJC og Protex

Se det store utvalget av billige og effektive kondomer! Hos Med24.no kan du velge mellom mange størrelser, farger, smaker og overflater, slik at du og partneren din enkelt kan ha trygg sex. Kondomer er en av de sikreste prevensjonsformene og er også en av de mest populære. Les mer om de ulike variantene her, som for eksempel, ekstra tynne, veganske eller lateksfrie kondomer!

Kondomer | Velg det beste kondomet | Derfor sprekker kondomet | Billige kondomer | Bruk | Fordeler ved kondom

69 Produkt(er)

Kjøp kondomer enkelt og diskret hos Med24.no

kvinder åbner kondompakke i lyserød med24

Hos Med24.no finner du et bredt utvalg av kondomer i god kvalitet. Kondom er en form for prevensjon som består av en tynn hinne av f.eks. lateks som danner en barriere slik at du unngår uønsket graviditet og kjønnssykdommer.

Vaskbare kondomer på 1800-tallet

I dag er kondomer så sikre og effektive at de er blant de mest populære prevensjonsformene i Norge. Historien til kondomet er også lang og inneholder både geiteblære og oljevætet silke. Det er vanskelig å si nøyaktig når kondomet ble oppfunnet. Den vanligste teorien er at kondomet ble oppfunnet 3000 år f.Kr. av den greske kong Minos, som brukte geiteblærer som beskyttelse.

Romerne brukte senere sauetarmer, mens kineserne brukte silke dynket i olje. I Europa brukte de i utgangspunktet bomullsduk og senere gummikondomer, som var så slitesterke at de kunne gjenbrukes og vaskes. I 1929 ble det første latekskondomet produsert og siden den gang har populariteten bare økt, akkurat som komforten har blitt betydelig bedre i løpet av de tusenvis av årene som kondomer har blitt brukt.

Høy sikkerhet og naturlig følelse

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av kondomer, så du kan sikkert finne en som passer dine behov. Vi tilbyr kondomer i alle størrelser og i materialer som gummi, naturgummi, lateksfrie og veganske. Vi har billige, men også kondomer i en høyere prisklasse. I vårt sortiment finner du merker som RFSU, Protex, NJC, Durex og Glyde. Alle kondomer er blitt testet og sikkerhetsgodkjent for best mulig beskyttelse.

Listen over kondomer er lang og inkluderer varianter av kondomer med riller, knopper, ultratynne, ekstra tykke osv.. Utforsk det store utvalget sammen med partneren din slik at sexlivet ditt kan være morsomt og trygt!


Hvilke kondomer er best?

Det er vanskelig å gi et klart svar på hvilke kondomer som er best. Et kondom av høy kvalitet og med høy sikkerhet er å foretrekke, men god kvalitet er også ofte forbundet med høyere pris. Så hva er viktigst? Skal det være de billigste og beste kondomene til prisen? Eller setter du sikkerhet høyest, og vil derfor heller ha et tykkere og sterkere kondom? I tillegg er de mange smakene, fargene og overflatene en smakssak. De fleste er fornøyd med de tynneste kondomene, slik at en naturlig følelse bevares ved samleie.

Det er enkelt å bruke kondom, men det krever at du har full kontroll på hvordan du bruker det. For å unngå problemer med kondomer, må du:

 • Velg riktig størrelse. Bestill kondomer i flere størrelser eller mål den erigerte penis rett over roten av penis
 • Ta på kondomet under forspillet. På denne måten unngår du og partneren din bakterier, på samme måte som det ikke legger noen demper på humøret
 • Bruk ett kondom om gangen – flere kondomer kan lett rive hverandre i stykker
 • Velg kondom med glidemiddel eller bestill glidemiddel ved siden av. Bruk aldri oljebasert glidemiddel med latekskondom
 • Bruk kondom med reservoar slik at trykket tas under sex og risikoen for brudd reduseres

Hvorfor er det viktig å finne den riktige størrelse på kondomet?

Størrelsen på kondomet ditt er veldig viktig for sikkerheten under samleie. Et for lite kondom kan være ganske smertefullt og i verste fall gå i stykker. Et kondom som er for stort kan derimot skli av under samleie. I begge tilfeller der kondomet ødelegges går det ut over sikkerheten, og det er risiko for uønsket graviditet og kjønnssykdommer.

I de fleste tilfeller er det mål på kondomene, og her er det viktig å se på kondomets bredde. Hvis kondomet passer deg i bredden og ikke glir av, er ikke en centimeter eller to i lengden så viktig.

Gjennomsnittet vil kunne passe mellomstore kondomer, men det finnes også både små og store XL-kondomer. Når du har valgt størrelsen på kondomet ditt, kan du gå videre til de sekundære alternativene, som farge, smak, riller osv.


Hvilke typer kondomer kan man velge mellom?

kvinde åbner kondom billede med24

Les mer om kondomer med smak, lateksfrie kondomer mm nedenfor.

Billige kondomer

Hos Med24.no kan du enkelt kjøpe billige kondomer på nett med rask og diskret levering. Vi importerer store partier med kondomer og kan derfor selge dem billig. Prisene ligger som regel langt under butikkpriser. Vi har med jevne mellomrom gratis kondomer hvor du har mulighet til å prøve kondomet helt gratis med din bestilling.

Du finner et stort spenn av ulike kondomer hos oss, fra billige til dyre og i ulike størrelser og kvaliteter. Vi har også flere typer kondomer til fast lavpris.

Størrelser

Kondomstørrelser kan variere, men et klassisk mellomstort kondom har vanligvis en diameter på 52-53 mm og en lengde på 18-19 cm, og vil passe de fleste. Trenger du derimot store kondomer anbefaler vi Protex X-Large-kondomet. Her får du et stort kondom som er både bredere og lengre enn vanlige kondomer.

Latexfrie kondomer

Er du allergisk mot lateks/gummi er lateksfritt kondom løsningen. RFSU So Sensitive Latex-frie kondomer er supertynne luktfrie plastkondomer som gir en naturlig følelse. Kondomet er fleksibelt, ufarget og lateksfritt med glatt overflate, reservoar og glidemiddel.

Tynne kondomer

Hvis du ikke vil gå på akkord med sikkerheten eller følelsen under sex, er et tynt kondom det riktige valget. Et tynt kondom er utviklet for å gi deg muligheten til å utøve trygg sex, og samtidig oppnå mest mulig nytelse og følelse. Durex Feel Ultra Thin er et godt alternativ til en vanlig tynn kondom.

Veganske kondomer

I vårt store utvalg av kondomer finner du også veganske kondomer. Glydes veganske og økologiske kondomer er laget av naturlig lateks og finnes i 4 forskjellige størrelser. De veganske kondomene fra Glyde er produsert under strenge Fair Trade-betingelser, og er testet og sertifisert Vegan. Kondomene er 100 % veganske og laget av naturlig lateks, hvor tistelekstrakt brukes i stedet for kasein.


Hvorfor sprekker kondomer?

I svært sjeldne tilfeller kan et kondom som sprekker være forårsaket av en produksjonsfeil, men i de fleste tilfeller kan det være av en av disse grunnene:

Kondomet er for stort eller for lite

Det er viktig at du finner et kondom som passer for deg. Hvis kondomet er for lite i omkrets, kan det være større risiko for at det sprekker. Et for stort kondom kan derimot gli av ved samleie, og øke risikoen for graviditet og kjønnssykdommer.

Du bruker feil glidemiddel med kondomet

Hvis du bruker glidemiddel, er det best å velge et vannbasert glidemiddel. Du finner vannbaserte glidemiddel fra merker som RFSU og Protex. Et oljebasert glidemiddel kan svekke kondomet ettersom det løser opp gummien.

Kondomet sitter feil på

Undersøkelser viser at overraskende mange mennesker ikke tar på kondomet riktig. Kondomet skal rulles på og må ikke ha vært rullet ut tidligere. Den skal sitte slik at den dekker hele penis, men fortsatt med litt luft i toppen, slik at det blir plass til sæden.


Hvor trygge er kondomer?

Ditt valg av kondomer gjenspeiles i opplevelsen under samleie. Jo bedre kondomet sitter, jo bedre opplevelse får du og jo bedre er du beskyttet. Samleie uten prevensjon kan føre til uønsket graviditet eller seksuelt overførbare sykdommer. Kondomer er 97 % sikre mot graviditet og kjønnssykdommer.


Hvor finner jeg billige kondomer?

Det er enkelt og raskt å kjøpe kondomer på nett hos oss, hvor du finner mange billige kondomer. Jo mer du kjøper, desto billigere er prisen. Dessuten har vi noen ganger gratis kondomer, som du finner sammen med våre andre gratis vareprøver.


Bruk av kondomer

Det er viktig å ta på seg kondomet før du har sex. I den første delen av samleiet kan man produsere presperm, som også inneholder sæd, og dermed risikere graviditet. Derfor bør du være beskyttet fra starten av.

 1. Rull kondomet litt ut slik at du kan se hvilken vei det skal rulles. Den rullede kanten på kondomet må vende utover
 2. Trekk forhuden tilbake.
 3. Når du setter på kondomet, pass på at du holder litt fast nederst på kondomet, slik at det ikke kommer luft i mellom. Luft er ofte årsaken til at kondomet går i stykker.
 4. Når du tar av kondomet igjen, sørg for å holde i enden slik at innholdet blir værende i kondomet.

Du bør fjerne kondomet umiddelbart etter samleie. Hvis du lar kondomet sitte for lenge på, kan du risikere at innholdet lekker ut og dermed er ikke lenger partneren din optimalt beskyttet.


Fordeler ved å bruke kondom - Derfor skal du velge kondom

 1. 97 % sikkerhet for å unngå graviditet
 2. Kondomer er den eneste formen for prevensjon som beskytter begge partnere mot seksuelt overførbare sykdommer
 3. Alle kan kjøpe kondomer uavhengig av alder og kjønn
 4. Kondomer er enkle og diskré å oppbevare

Hos Med24.no er "diskret" stikkordet når du handler hos oss. Derfor vil pakken din selvfølgelig bli sendt i en diskret emballasje.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.