Garnier


Garnier utvikler effektive pleieprodukter til kropp og ansikt inspirert av naturen, i en prisklasse hvor alle kan være med. Utforsk Garniers utvalg av aktiv hudpleie og solkremer til hele familien.
 
Les mer om Garnier | Garnier Skin Active | Garnier Pure Active | Garnier BIO | Garnier Fructis | Garnier Ambre Solaire

91 Produkt(er)

Garnier - naturberikede pleieprodukter til en pris hvor alle kan være med

Garnier er et fransk brand som ble stiftet allerede i 1904, og som siden da har rullet ut tusenvis av produkter for å bli et av de førende hudpleiebrands på verdensplan. Garnier utvikler innovative produkter som pleier ansikt, kropp og hår, med naturen som den primære inspirasjonskilde. Garnier gjør det mulig for absolutt alle å få fingrene i effektiv hudpleie og solbeskyttelse uansett hvilken hud- og hårtype du har, og likegyldig ditt budsjett!

Garnier forplikter seg til Green Beauty

Garnier er på globalt plan et ledende brand innenfor naturlig pleie, og deres formler har alltid vært basert på aktive ingredienser fra naturen, som nærende planteoljer, vitaminrike fruktekstrakter og andre gode aktiver. De seneste mange år har de imidlertid arbeidet på å inkorporere Green Beauty ytterligere i deres prinsipper. Green Beauty innebærer at både produksjon samt produktene selv skal bli mer bærekraftige, biologisk nedbrytbare og naturlige for klodens og klimaets skyld. Av denne grunn har Garniers fabrikker arbeidet på å redusere deres klimaavtrykk markant, og i 2025 skal all produksjon være 100% CO2 nøytral.

Garnier streber etter at deres formler til høyest mulig grad skal være av naturlig opprinnelse, så de er biologisk nedbrytbare. Dessuten har Garnier nylig fått den offisielle Cruelty Free Sertifisering. De siste år har deres emballasje også blitt gjort mer miljøvennlig, da Garnier anvender resirkulert plast til å fremstille resirkulerbare flasker og krukker. I tillegg er deres solpleieprodukter utviklet i samarbeid med Ocean Conservancy, som jobber med å beskytte verdenshavene mot blant annet plastforurensing.

Ønsker du at lese mer om Garniers mest naturlige og bærekraftige produktserier, kan du med fordel utforske Garnier BIO og Skin Active Botanical Naturals til huden eller Hair Food hårpleieserien.

Effektiv hudpleie til ansiktet fra Garnier

Leter du etter produkter du kan bruke som en del av din daglige hudpleierutine, kan du med fordel utforske Garniers utvalg av effektive pleieprodukter til ansiktet. Skin Active serien har alt du trenger innenfor renseprodukter, BB-creams, ansiktsmasker og diverse effektive produkter, og her er du garantert å finne et produkt som matcher ditt behov - for eksempel den uunnværlige Micellar Cleansing Water i flere forskjellige varianter. Under serien finner du også merkene Pure Active til uren og kombinert hud, samt Botanical Naturals som er mere naturlig hudpleie til hud som trenger ekstra pleie. Vil du helst ha naturlig pleie, bør du prøve serien Garnier BIO, som består av sertifisert økologiske produkter med naturlige, veganske og biologisk nedbrytbare formler beriket med rene eteriske oljer.

Hårpleie fra Garnier - superfrukter til superhår

Mangler du en ny shampoo, balsam eller hårkur, har Garnier utviklet merket Fructis - et bredt sortiment av lekre hårpleieprodukter som alle er basert på virksomme fruktekstrakter. Fra Fructis finner du pleieprodukter til enhver hårtype, som kan gjenopprette sunnheten i ditt hår og etterlate det med et flott uttrykk og en fantastisk fruktig duft. Under Fructis finner du dessuten serien Hair Food, som består av særlig naturlige hårpleieprodukter basert på hver deres unike fruktekstrakt. Hair Food er minst 96% biologisk nedbrytbar, vegansk og dermatologisk testet, og er perfekt til deg med hår som sulter etter naturlig pleie. Vil du gjerne prøve en ny hårfarge eller friske opp den gamle? Så kan du med fordel prøve Garnier Olia, som er permanent hårfarge basert på naturlige planteoljer som holder håret sunt og fargen frisk.

Hold kroppen velpleid og beskyttet med kroppspleie fra Garnier

Selvfølgelig er det ikke bare ansiktet som skal pleies og passes på. Derfor har Garnier også utviklet skjønne pleieprodukter til kroppen, som holder huden beskyttet, velnært og sunn. Prøv blant annet miniserien Respons - rike bodylotions basert på ekstremt nærende planteoljer, som pleier huden i dybden og forebygger uttørking. Prøv også Garniers deodoranter - for eksempel bestselgeren Garnier Mineral Deo UltraDry 48hr Roll-On, som motvirker svette- og uønsket lukt i opp til 2 døgn uten ethylalkohol.

Garnier Ambre Solaire tilbyr bredspektret solbeskyttelse til hele familien

Garnier har utover hudpleie også utviklet solbeskyttelsesprodukter i nesten 100 år, og deres solkremer er favoritter på det norske markedet. Garniers solpleieserie heter Ambre Solaire, og består av en rekke effektive pleieprodukter som tilbyr høy og bredspektret UV-beskyttelse, uansett hvilket slags produkt du foretrekker, om det er en krem, lotion, spray eller annet. I Ambre Solaire sortimentet finner du solkremer fra faktor 15 og helt opp til faktor 50+, og du finner dessuten produkter utviklet spesielt til barns sensitive hud, så hele familien er godt dekket inn i solens skadelige stråler.

Kjøp kroppspleie og hårpleie fra Garnier hos Med24.no – alltid gode tilbud, rask levering og mulighet for gratis frakt!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.