Garnier Ambre Solaire

Utforsk det brede utvalget av solpleieprodukter fra Garnier Ambre Solaire. Solkremer-, lotions- og sprayer til ethvert behov.
Les mer om Ambre Solaire | Hvilken solkrem skal jeg velge?

17 Produkt(er)

Garnier Ambre Solaire solkrem og solpleie - pass på huden hele året rundt

Ambre Solaire er en serie av produkter fra Garnier, som sikrer optimal beskyttelse og pleie av din hud uansett årstiden. Like siden år 1935 har Garnier konstant utviklet innovative solpleieprodukter, og har derfor vært med til å beskytte klodens befolkning mot solskade i nesten 100 år. I deres produktutvalg finner du alt fra kremer til smarte sprayer og selvbrunere, som gir en sommerlig kulør selv om vinteren. Ambre Solaire er hudvennlige solpleieprodukter til hele familien, som kan brukes av absolutt alle hudtyper. Uansett ditt behov, garanterer vi at det finnes et produkt til deg.

Bredt sortiment av solkremer til hele familien

Om du enten du foretrekker krem, lotion eller spray når det gjelder solpleie, så har Ambre Solaire produktet for deg. Produktene kommer med beskyttelsesfaktorer fra SPF15 til SPF50+, så du selv kan velge hvor høy beskyttelse du ønsker. Vi anbefaler dog alltid å velge en solkrem med en høy SPF-faktor, så din hud beskyttes best mulig i solens harde stråler.

Hvilken solkrem skal jeg velge?

I sortimentet finner du blant annet bestselger-solkremene Solaire Sun Protection Milk med faktor SPF15, SPF20 eller SPF30 samt den nye innovative UV-Water Dry Mist SPF30, som har et smart 360° ekspress påføringssystem og ligger ultra lett på huden. Vil du gjerne beskytte den følsomme huden i ansiktet, kan du med fordel prøve det populære produktet Solaire Sensitive Advanced Face Mist SPF50+ eller Super UV Anti-Age Cream SPF50+, som aktivt motvirker fotoaldring. Etter en lang dag i solen er Ambre Solaire After Sun Moisturising Lotion et musthave, så du kan pleie din soleksponerede hud optimalt.

Vil du gjerne oppnå en lekker farge selv om solen ikke lenger skinner? Så kan du prøve et av Garnier Ambre Solaires lekre selvbrunerprodukter, som med plantebaserte fargeaktiver gir en naturlig dyp og holdbar glød samt en sommerlig farge. Prøv Natural Bronzer Self Tan Mist Face - eller Body, eller den 92% naturlige selvbrunerskum Natural Bronzer Self Tan Mousse.

Sensitive Advanced Kids:
Sart og følsom barnehud er ofte mer utsatt i solens UV-stråler, og derfor har Garnier utviklet en miniserie av solpleieprodukter, som er spesielt tilpasset barnets sensitive hud. Produktene har alle en SPF faktor på 50+ og er utviklet med hypoallergene formler uten parfyme, for best mulig å skåne barnets hud fra skadelige kjemikalier. Kjøp Sensitive Advanced Kids Lotion til ditt barn, og hvis barnet ikke liker den litt tykke og kremede konsistensen, kan du prøve Sensitive Advanced Kids Milk eller Kids Moisturising Spray, som gir samme effektive beskyttelse, men ligger lettere på huden.

Sikker sol og miljøvennlige formler

Alle Ambre Solaire solkremer inneholder det avanserte solfiltersystem Mexoryl® SX, som sikrer høy og bredspektret solbeskyttelse for effektivt å skjerme mot UVA- og UVB stråling, så din hud beskyttes optimalt mot solskader, solbrenthet og fotoaldring. Solfiltrene er fotostabile samt vannfaste for å sikre den beste beskyttelse som mulig. En stor del av produktene er fremstilt med hypoallergene formler uten parfyme, og er testet under dermatologisk- og oftalmologisk kontroll, for å sikre at huden sjeneres minst mulig av uønskede stoffer. Derfor kan Ambre Solaire solpleieproduktene brukes av stort sett alle hudtyper hos barn og voksne.
Garnier vekter dog både din hudsikkerhet samt naturen utrolig høyt. I formlene anvendes derfor kun bærekraftig hentede ingredienser samt ocean-safe solfiltre, som respekterer havets økosystemer. Formlene kommer alle i 100% resirkulerbar innpakning - med unntak av lokk, pumper, og tuber - og opp til 2020 hadde Garnier forpliktet seg på å bruke 50% gjenbruks plast til fremstillingen av deres emballasjer.

Fordeler ved Garnier Ambre Solaire solpleie:

  • Tilbyr både huden pleie og optimal solbeskyttelse
  • Hurtig absorberende formler som ikke klistrer
  • Fotostabile solfiltre gir bredspektret UV-beskyttelse
  • Vannresistente formler som respekterer marinelivet
  • Utvalgte hypoallergene og parfymefri produkter
  • Bærekraftig plastemballasje

Kjøp Garnier Ambre Solaire billig hos Med24 - alltid gode tilbud!

til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.