Garnier Fructis

24 Produkt(er)

Garnier Fructis - shampoo og balsam til alle hårtyper beriket med fruktekstrakter

Fructis er en serie av hårpleieprodukter fra Garnier, som er velkjent og elsket ikke bare i Norge, men over hele verden. Serien er basert på effektive renseaktiver i kombinasjon med det beste naturen har å by på: nemlig nærende frukt- og planteekstrakter. Størstedelen av produktenes formler inneholder vitamin B3- og B6, som styrker håret, samt sitronskallekstrakter, som gir naturlig shine. I tillegg er formlene tilsatt ingredienser som er til nytte for spesifikke hårtyper, så du kan finne det produktet som imøtekommer ditt behov. Fructis-produktene er især kjent for deres fantastiske fruktige aromaer, som etterlater deg med et velduftende hår hele dagen. I sortimentet finner du både shampoer, balsamer og hårmasker til enhver hårtype - blant annet finner du bestselgerne Garnier Fructis Strength & Shine Shampoo 400 ml og Garnier Fructis Color & Shine Balsam 200 ml.

Hair Food - gi ditt hår naturlig og vegansk hårpleie

Under Fructis finner du Hair Food som er en serie av spesielt nærende shampoer, balsamer og masker beriket med hver deres nyttige fruktekstrakt. Hvert fruktekstrakt har en tilhørende shampoo, en balsam og en 3 in 1 maske, som både kan brukes som balsam, som kur eller som leave-in produkt. Shampoene sikrer en naturlig og mild, men effektiv hårvask, mens balsamene og kurenes formler smelter inn i sultne hårstrå for å nære og mette i dybden. I sortimentet finner du blant annet den populære Papaya Hair Food shampoo, balsam og hårmaske, basert på gjenopprettende papayaekstrakter, samt Banana Hair Food produktene, som er beriket med dypt fuktgivende ekstrakter fra banan.

Alle produktenes formler er minst 96% naturlige og biologisk nedbrytbare, i resirkulerbar plast og inneholder ingen animalske ingredienser, hvilket gjør dem 100% veganske. De siste par prosenter utgjøres av tilsatte parfymer, som gir produktene helt fantastiske eksotiske dufter - alle formlene er dog dermatologisk testet, så de er skånsomme mot hud- og hår. Hair Food er miniserien til deg som bryr deg om naturen, og ønsker et mer naturlig og bærekraftig alternativ til kjemiske hårpleieprodukter.

Superfrukter til superhår - sånn velger du det riktige produkt for deg:

Om du enten du har normalt, fint eller kruset hår, finnes det et Fructis produkt til din hårtype. Nedenfor finner du en guide som hjelper deg med å finne produktet til din hårtype.

• Normalt hår: har du normalt hår som trenger pleie, styrke og glans, kan vi anbefale Strength & Shine shampoo og balsam, eller Hair Food Aloe Vera shampoo, balsam og maske, som alle er basert på vitaminrike ingredienser.

• Tørt hår: er ditt hår dehydrert og trenger et fuktboost, så kan du med fordel velge Aloe Quencher shampoen eller Banana Hair Food shampoo, balsam og maske.

• Fint og tynt hår: trenger ditt hår mer fylde, volum og liv, så kan du prøve Densify shampoo og balsam, eller Watermelon shampoo, balsam og maske fra Hair Food serien.

• Skadet hår: er ditt hår slitt, splittet og skrøpelig, kan det få ekstra pleie ved hjelp av Goodbye Damage shampoo og balsam eller den naturlig gjenoppbyggende Hair Food Papaya shampoo, balsam og maske.

• Farget hår: har du striper eller helt farget hår, kan du med fordel bruke Color & Shine shampoo og balsam, som begge virker beskyttende og forlenger levetiden av din hårfarge.

• Kruset og elektrisk hår: plages du med flokete, ustyrlig og tørt hår, som er vanskelig å style, bør du prøve den naturlig dybdenærende Hair Food Macadamia shampoo, balsam og maske.

Kjøp den nærende hårpleien fra Garnier Fructis – shampoo, balsam og hårkur hos Med24.no. Vi har alltid lave priser og gode tilbud!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.