Garnier Pure Active

6 Produkt(er)

Garnier Pure Active - aktiv hudpleie til uren hud med dokumentert effekt

PureActive er en miniserie under Garnier Skin Active hudpleie, som er spesielt utviklet til deg med uren, fettet og kombinert hud. Produktenes formler er så vidt mulig formulert med naturlig rensende ingredienser, som kombineres med effektive hudpleieaktiver, som har dokumentert effekt på utbrudd av talgproduksjonen. Pure Active er serien for deg som har bruk for produkter som virker, til meget overkommelige priser.

Renseprodukter, masker, scrubs, og spot-behandlinger til daglig bruk

I sortimentet finner du flere produkter basert på det aktive sorte kull - blant annet Pure Active Charcoal Peel-Off Mask og Pure Active Anti-Blackhead Nose Strips, som begge er effektive mot hudormer i hele ansiktet. I utvalget er også en Pure Active Tea Tree Tissue sheet-maske, en Pure Active All In 1 Micellar Water samt den super effektive Pure Active SOS Anti-Spot Stick, som bekjemper urenheter og kviser på kun 5 timer. Du finner i tillegg også bestselgeren Pure Active 3 in 1, som er en effektiv ansiktsrens, som både fungerer som vask, scrub og maske. Produktet fås både i en Clay-variant til uren hud samt en Intensive Charcoal-variant, som er bedre til fettet og kombinert hud. De to produkter kan brukes på forskjellige måter, alt etter din huds behov. Utforsk sortimentet og sett sammen din daglige hudpleierutine - på kun få uker vil du både kunne se og merke en forskjell i din huds utseende og tekstur. Kvalitet behøver ikke koste allverden!

Naturlig rensende og regulerende formler

Produktene fra Pure Active sortimentet både renser, behandler og forebygger urenheter og fettet hud ved hjelp av naturlige aktiver. Blant annet inneholder en stor del av formlene rensende leire, antiseptisk tea tree olje, uttørkende eukalyptusolje samt aktivt charcoal, som absorberer overflødig talg fra huden. Aktivene arbeider sammen for å rense og trekke sammen tette porer, tørke ut kviser og urenheter samt regulere talgproduksjonen, så resultatet blir en klar, ren, ensartet og matt overflate, hvor utbrudd forebygges.

Alle produktene er dermatologisk testet for å sikre en høy hudvennlighet, også hos sensitive hud, og har dessuten klinisk dokumentert effekt på urene hudtyper.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.