Beurer

19 Produkt(er)

Hva er Beurer?

Beurer er et prisvinnende tysk familieeid selskap som har vært på markedet i mer enn 95 år. Beurer startet i 1919 med å lage varmeputer og produkter i fleksibel varme. Siden den gang har Beurer utvidet sitt sortiment med et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter og lekkert design. De har nå over 500 ulike produkter innen helse og velvære.

Beurer har i generasjoner tilbudt produkter av høy kvalitet innen kategoriene vekt, diabetes, velvære, sport og livsstil. Flere produkter innenfor disse kategoriene er kompatible med "Beurer Health Manager", som hjelper deg med å holde full oversikt over helsen din. Beurer Health Manager er en gratis programvare som du kan laste ned som en app til smarttelefonen din, få tilgang til via internett eller laste ned på din PC.


Hvilke produkter finner jeg hos Beurer?

Hos Beurer kan du finne et bredt utvalg helseprodukter i høy kvalitet og vakkert design. Beurer er verdens ledende produsent av blant annet fleksible varmeprodukter, personvekter, massasjeapparater og blodtrykksmålere.

Under hovedkategorien velvære har Beurer også med sine populære massasjeapparater. Her finner du bl.a. de mest solgte massasjeapparatene MG 21 og MG 55, som skal lindre ømme, stive muskler!

For alle som bryr seg om å ta vare på kroppen sin, har Beurer også et bredt spekter for dette. Beurers skjønnhetsunivers har blitt massivt utvidet siden de første skjønnhetsproduktene fra Beurer kom på markedet. Nå kan du finne gaven til kvinnen som har alt! Med produkter innen ansiktspleie, hårfjerning, hårstyling, sminkespeil, manikyr og pedikyr finner du garantert et produkt som passer dine behov.

Hvis du ønsker å få vite mer om helsen din, kan du prøve en av de mange kroppsanalysevektene. På en kroppsanalysevekt kan du få et innblikk i kroppens helse, da vekten også måler andre parametere enn bare kroppsvekten din. På en kroppsanalyseskala kan du f.eks. se din fettprosent, muskelmasse og kroppsvæskeprosent. På de mer avanserte kroppsanalyseskalaene, for eksempel modellen BF 700, måles også beinmasse, BMI, AMR (Active Metabolic Rate) og BMR (Basal Metabolic Rate). Beurer har også vekter til andre formål, f.eks. kjøkkenvekt, bagasjevekt og en babyvekt.

I kategorien egenkontroll er Beurer også kjent for sine blodtrykksmålere. Her kan du finne blodtrykksmålere for både overarm og håndledd. Flertallet av Beurer blodtrykksmålere for overarmen er godkjent av enten European Hypertension Society eller German Hypertension Society.
Beurer, en prisvinnende virksomhet

Mange av Beurers produkter har mottatt priser, fra for eksempel Stiftung Warentest, Öko-Test og Plus X Award for innovasjon, design og brukervennlighet. Beurer er ekstremt bevisste på å lage produkter som også oppfyller en rekke miljøkrav. For eksempel er flertallet av alle fleksible varmeprodukter produsert for å oppfylle Öko-Tex Standard 100-kravene, som er din garanti for at tekstilen er 100 % fri for helseskadelige kjemikalier. Holder du et produkt fra Beurer i hånden, er du ikke i tvil om at dette er ekte, tysk kvalitet, som du vil ha glede av å bruke gang på gang.

Beurer har noe for enhver smak, finn dine favorittprodukter her hos Med24. 

Relevante artikler:
Blodtrykk | Dette sier blodtrykket om din helse
For høyt blodtrykk - hva kan man gjøre?
Lavt blodtrykk | Årsaker, symptomer & behandling
10 gode råd mot høyt blodtrykk 
Hvordan måler jeg mitt blodtrykk?

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.