TOGU Dynair Sittekile - svart - 35x34cm

TOGU Dynair Sittekile - svart - 35x34cm
Se alle produkter fra Togu
Varenummer: 12724

Produktbeskrivelse

TOGU Dynair sittepute er den sunneste kileputen du kan velge til din rygg

TOGU Dynair sittekile er den populære sittekilen fylt med luft. Den tilsvarer en bøyelig setepute, men er bare mye bedre for kroppen din! Den er flat på den ene siden og har knupper på den andre siden.

TOGU Dynair sittekile med ergonomisk utformet sittekile som produserer den "levende" effekten som du kjenner fra den store fitnessballen. TOGU Dynair sittekile er praktisk og enkel å bruke med din nåværende stol, stimulerer den umiddelbart til å finne den riktige sittestillingen, men stadig skape aktivitet rundt musklene i ryggraden.

TOGU Dynair sitte kiler - er den populære sittekilen som er fylt med luft. TOGU Dynair sittekile er et ergonomisk valg til arbeidsplassen eller for de som jobber hjemmefra og ønsker å oppgradere din stol. TOGU Dynair sittekile er laget av ftalat-fri Ruton gummi med luftfylt plass inni. Begge sidene kan brukes til å sitte på. På den ene siden er det små massasje knotter, og den andre er glatt. Den er vaskbar og er derfor svært hygienisk.

OBS! Til alle Dynair sittekiler er det inkludert en liten pumpe som du kan bruke til enkelt å justere mengden av luft i puten.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.