Barer Shake Ferdigretter Nupo Pakketilbud og Startpakker Pulver - slankepulver Supper Utstyr Øvrige slankeprodukter

Stort utvalg av slankeprodukter

Slankeprodukter
Med24.no har et stort utvalg av slankeprodukter som hjelper deg i kampen mot de ekstra kiloene. Fra populære slankeserier fra NUPO og Nutrilett, tilbyr vi utstyr som vekt med fettmåler, skrittellere, pulsmålere, m.m. som gjør det enkelt å holde styr på energiforbruket og vektnedgangen. Dersom man ønsker å gå ned i vekt er det viktig at energiforbruket er høyere enn inntaket av kalorier. Hos oss finner du også detoxtabletter, slankepiller og appetittdempere som sammen med et sunt kosthold og fysisk aktivitet gir økt forbrenning og generell vektkontroll.

XL-S Fat Binder
BioDrain
Chili Burn
Omron Walking Style 2
Tanita Inner Scan
Omron BF 306 Fettmåler
98 Produkt(er)

Slik kan du enkelt og varig gå ned i vekt

En detox-kur kan være en god start på en slankekur ved at man får renset opp i system og får kroppen i balanse ved å kvitte seg med avfallsstoffer som følger av mye fet og usunn mat. BioDrain fra New Nordic er en urtetablett som blant annet hjelper til med å eliminere avfallsstoffer og bryter ned fett i mage-tarmkanalen.  Appetittdemperen fra XL-S Medical gjør at fordøyelsen går saktere og forlenger dermed metthetsfølelsen, og reduserer derfor behovet for søtsaker og annen usunn mat. XL-S fat binder inneholder fiberkomplekset Litramine som binder seg til fett fra mat og danner dermed et stort fett/fiberkompleks som er for stort til å opptas i tynntarmen og skilles dermed ut fra kroppen gjennom avføringen. For å oppnå best mulig effekt av disse produktene skal de brukes i kombinasjon med et sunt kosthold og fysisk aktivitet.

Få kontroll på slankeprosessen

Det finnes mange hjelpemidler som er gode å bruke til å få kontroll over slankeprosessen. Med en vekt med fettmåler kan du måle effekten av slankekuren ved å holde øye på din fettprosent og BMI fra start til slutt. Skrittellere gjør deg ekstra motivert til å holde deg i bevegelse og lar deg måle aktivitetsnivået i løpet av dagen. Med en pulsklokke har du også mulighet til å finne det aktivitetsnivået som gir deg best mulig forbrenning og gjør dermed treningsøktene mest mulig effektiv og gjør det enklere for deg å nå de målene du har satt for slankeprosessen. Her på Med24.no har vi et stort utvalg av brukervennlige personvekter med og uten fettmåler, skrittellere og pulsklokker i god kvalitet.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.