Comme Deux Glowup - 12 g.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Comme Deux & Comme Deux makeup
Varenummer: 56309

Comme Deux Glowup – myk bronzer som gir ansiktet et solkysset utseende

GlowUp Bronzer fra Comme Deux er et mykt bronzingpulver som er perfekt sammensatt av de fineste pigmentene, som gir en naturlig glød og et «solkysset» utseende. Fargen er testet på hundrevis av kvinner og som resulterte i denne fantastiske "one-color-fits-all" bronzer. Denne lette bronzeren tilsettes bl.a. avokadoolje og sheasmør, som gjør den superenkel å jobbe med og bygge opp til ønsket utseende. I bronzeren er hvert fargepigment spesielt håndplukket for deres evne til å blande og matche alle hudtoner.

Egenskaper:

  • Bronzer
  • Passer for alle hudtyper
  • Enkel å påføre
  • Gir et solkysset utseende
  • Oppnå naturlig utseende
  • Parfymefri
  • Vegansk

Naturlige og aktive ingredienser

GlowUp inneholder mange gode aktive ingredienser, bl.a. Silika som er et mineral som finnes i sandstein og granitt. Etter at mineralet er mikronisert er det helt essensielt i bronzeren med sine absorberende egenskaper, samt sin fløyelsaktige følelse på huden. Bronzeren er også infundert med mica (glimmer), som er det hemmelige våpenet i den mattende formelen, da den forsterker hudens naturlige utstråling. En annen aktiv ingrediens er avokadoolje, som tilsettes bronzeren for sine beroligende, fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper på huden. Det forbedrer også jevnheten til bronzeren, noe som forbedrer utseendet til pudderet på huden. Solsikkeolje er også tilsatt produktet, som er rik på vitamin A, D og E, og kjent for sine nærende og pleiende egenskaper. Sheasmør og Aloe Vera tilsettes selvfølgelig også produktet, da Sheasmør smelter inn i huden, slik at du oppnår en naturlig solbrun look. Aloe Vera er tilsatt for sin beroligende effekt på huden, samt nedtoning av rødhet.

Bruk

Påfør med foretrukket pudderbørste for det naturlige og solbrune utseendet. Påfør på ønsket område. Du kan fremheve og forme utseendet med en flat eller vinklet børste.


Innhold12 g.

Ingredienser:

Talc, Mica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Polymethylsilsesquioxane, Silika, HDI/trimetylol-heksyllaktonkrysspolymer, Oktyldodekyl-stearoylstearat, Dimethicone, Zinc Stearate, Triethylhexanoin, Polymethyl Methacrylate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Aloe Bardadensis Leaf Extract, Tin Oxide, Tropolone, May Contain +/- CI77491, CI77499, CI77492, CI77891

Inngår i kategoriene
  1. Skjønnhet
  2. Sminke
  3. Bronzer
Se alle produkter fra Comme Deux & Comme Deux makeup
Varenummer: 56309
Vegan Friendly uten parfyme
Vegan Friendly uten parfyme

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.