Vibrator Dildo Anal sexleketøy Penisring Til han Til henne Til par Gavesett Tilbehør

Sexleketøy

Piff opp sexlivet med et spennende sexleketøy! Hos Med24.no har vi et bredt utvalg av testvinnere for både par og de som er ivrige etter å utforske på egen hånd. Vi sørger alltid for diskret innpakning av produktene dine. Les mer om sexleketøy og vår diskrete frakt!

489 Produkt(er)

En omfattende guide til sexleketøy – fra vibratorer til penisringer

Bilde av en kvinne som ligger på en seng


Sexleketøy er ikke bare et middel til nytelse – det kan være en reise inn i oppdagelsen av din seksuelle side. Med sexleketøy kan du oppdage nytelse på en helt ny måte, og uansett om du er nybegynner eller veteran, har vi noe for enhver smak og preferanse.

Med dagens økte fokus på seksuell velvære har sexleketøy spilt en nøkkelrolle i å bryte tabuer og fremme en sunn tilnærming til seksualitet for mange. Denne utviklingen har ført til en bredere aksept og forståelse av sexleketøy som et verktøy for personlig nytelse og intimitet i parforholdet. Vi tilbyr et bredt utvalg av alternativer som kan berike seksuallivet ditt, fra skånsomme og utforskende vibratorer til mer avanserte verktøy.

Vårt utvalg av sexleketøy omfatter alt fra klassiske dildoer og vibratorer til mer spesialiserte produkter som analleker og penisringer. Hver kategori er designet med kvalitet og sikkerhet i tankene, slik at du trygt kan utforske dine lyster. Vi vet at seksualiteten er mangfoldig, og derfor tilbyr vi sexleketøy som appellerer til et bredt spekter av preferanser og behov, både for par og sololek.

Blant sexleketøyene våre finner du:

 • Sexleketøy for kvinner
 • Sexleketøy for menn
 • Sexleketøy for par
 • Tilbehør


Vibratorer – la vibrasjonene ta deg med til en verden av nytelseVibratorer er kanskje de mest ikoniske og allsidige sexleketøyene. De tilbyr en verden av nytelse som kan tilfredsstille mange behov. Det finnes et bredt utvalg av vibratorer, fra diskrete bullet-vibratorer til avanserte rabbit-vibratorer. Så det finnes garantert en vibrator for enhver smak og ethvert formål.

Vibratorer er designet for å stimulere ulike erogene soner, inkludert klitoris, G-punktet og andre følsomme områder, noe som gjør dem til et populært valg for både solo- og parbruk.

Nedenfor kan du lese mer om de ulike typene vibratorer og se hvilken som passer best for deg.

Bilde av rosa og mintgrønn vibrator

Typer vibratorer:

 • Klitorisvibratorer: Disse er små, diskrete og ofte svært kraftige, og er designet spesielt for å stimulere klitoris. De er ideelle for deg som ønsker direkte og intens stimulering.
 • G-punktsvibrator: Med sin buede utforming er disse vibratorene laget for å stimulere G-punktet, noe som kan føre til dypt tilfredsstillende opplevelser.
 • Rabbitvibrator: Rabbitvibratorene er kjent for sin evne til å stimulere både klitoris og G-punktet samtidig, og er blant de mest populære for omfattende og kraftig stimulering.
 • Innervibrator: Disse er kjent for sin størrelse og ekstremt kraftige vibrasjoner, og er ideelle for dyp massasje og intens stimulering.
 • Analvibrator: Disse vibratorene er spesielt utviklet for anal bruk, og har ofte en slankere og mer avsmalnende design for sikker og behagelig anal stimulering. De er populære hos alle kjønn og kan forsterke orgasmer og seksuell nytelse.
 • Vibratoregg: Disse små, diskrete vibratorene er designet for å føres inn i skjeden mens de vibrerer. De er ofte fjernstyrte, noe som gjør dem til et spennende valg for diskret offentlig lek eller som en del av forspillet.


Dildoer – klassiske og allsidige

Bilde av rosa dildo-vibrator


Dildoer er en av de eldste formene for sexleketøy og er fortsatt en favoritt på grunn av sin enkelhet og allsidighet. De finnes i en rekke ulike former, størrelser og materialer, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.

Dildoer er ikke bare forbeholdt vaginal bruk. De kan også brukes analt, noe som gjør dem til et allsidig verktøy for seksuell utforskning. De er spesielt nyttige for dem som ønsker å eksperimentere med størrelse og form, eller for par som ønsker å tilføre en ny dimensjon til den seksuelle leken.

De gir en verden av muligheter for selvutforskning og nytelse. Enten du er nybegynner eller erfaren, kan en dildo berike den seksuelle opplevelsen og tilføre spenning og variasjon.

Typer dildoer:

 • Realistiske dildoer: Disse etterligner utseendet og følelsen av en ekte penis og gir en naturtro opplevelse.
 • Silikonbaserte dildoer: Disse er spesielt populære på grunn av sin fleksibilitet og mykhet, noe som gjør dem behagelige å bruke.
 • Glassdildoer: Kjent for sin fasthet og evne til å holde på temperaturen, gir glassdildoer en unik og sensuell opplevelse.
 • Dildoer med to ender: Disse dildoene er designet for samtidig penetrering av to personer, og er ideelle for par som ønsker å utforske nye former for intimitet.


Analsexleketøy – for nybegynnere og eksperterAnalsexleketøy er designet for å utforske og stimulere det ofte oversette, men utrolig følsomme analområdet. Denne typen sexleketøy kan tilføre en ekstra dimensjon av nytelse til både solo- og partnerbaserte seksuelle opplevelser.

Anale sexleketøy gir alt fra nybegynnere til mer erfarne brukere mange muligheter til å utforske nye former for nytelse.

Når du bruker sexleketøy, er det alltid viktig å tenke på sikkerheten. Derfor vil det alltid være en plugg på analleker for å ivareta sikkerheten til deg og partneren din.

Bilde av svart rumpeplugg på rosa bakgrunn

Typer av analsexleketøy:

 • Analkjeder: Analkjeder består av en rekke perler som er koblet sammen og er designet for å settes inn og tas ut for en unik og gradvis stimulering.
 • Butt plugs: Dette er et ikonisk sexleketøy som kan settes inn og brukes i lengre perioder. De finnes i forskjellige størrelser og kan ha ulike funksjoner, for eksempel vibrasjon.
 • Prostatastimulering: Spesialdesignet for å stimulere den mannlige prostataen, også kjent som det mannlige G-punktet, for intens nytelse.
 • Analvibratorer: Disse har ofte en annen form enn vanlige vibratorer og er utformet med en plugg for sikker anal penetrering.


Penisring – økt nytelse og utholdenhet

En penisring er utviklet for å forbedre og forlenge ereksjonen, noe som kan føre til økt seksuell nytelse og bedre seksuell utholdenhet. Disse ringene plasseres rundt penisroten, og noen modeller inkluderer også testiklene, noe som bidrar til å begrense blodstrømmen og dermed forbedre ereksjonen.

Typer av penisringer:

 • Enkle ringer: Disse er ofte laget av silikon, gummi eller lær og kan være et godt utgangspunkt for nybegynnere.
 • Vibrerende penisringer: Disse gir en ekstra dimensjon av nytelse ved å inkludere en vibrator som stimulerer både brukeren og partneren under samleie.
 • Prostatastimulering: Disse er spesialdesignet for å stimulere mannens prostata, også kjent som det mannlige G-punktet, for intens nytelse.
 • Justerbare ringer: Med disse kan du tilpasse strammingen for optimal komfort og effektivitet.

Når du bruker en penisring, er det viktig at den har riktig størrelse. Den bør være stram nok til å være effektiv, men ikke så stram at den forårsaker ubehag eller smerte. Bruk av glidemiddel sammen med en penisring kan gjøre det lettere å ta ringen av og på.

Det er viktig å ikke bruke penisringen for lenge. Generelt anbefales det ikke å bruke den i mer enn 30 minutter om gangen for å unngå risiko for ubehag eller skader.

Penisringer kan være et spennende tilbehør for menn som ønsker å utforske nye måter å forbedre sine seksuelle opplevelser på, både alene og sammen med en partner.Glidemiddel – et uunnværlig tilbehør til sexleketøy

Bruk av glidemiddel i forbindelse med sexleketøy og samleie generelt kan bidra til å forsterke opplevelsen. Dette skyldes at glidemiddel reduserer friksjonen, øker komforten og øker den seksuelle nytelsen, noe som gjør det til en uunnværlig del av ethvert samleie, spesielt når det involverer sexleketøy.

Typer glidemidler:

Det finnes to hovedtyper glidemidler: silikonbaserte og vannbaserte. Vannbasert glidemiddel er utrolig allsidig og trygt å bruke sammen med nesten alle typer sexleketøy, også de som er laget av silikon. Det er lett å vaske av og er skånsomt mot huden, noe som gjør det til et populært valg for mange. Vannbaserte glidemidler trenger inn i huden etter en stund og holder derfor ikke like lenge som glidemidler av silikon.

Silikonbaserte glidemidler gir langvarig glideevne og er vannbestandige, noe som gjør dem ideelle for bruk i vann. På grunn av den langvarige effekten er silikonbaserte glidemidler ideelle å bruke hvis du er ekstra følsom på intime områder.

Det er imidlertid viktig å merke seg at mange silikonbaserte glidemidler ikke bør brukes sammen med sexleketøy av silikon, da de kan bryte ned materialet og ødelegge leketøyet.


Rengjøring av sexleketøy

Det er ekstremt viktig å holde sexleketøyene rene. Alle typer sexleketøy bør rengjøres umiddelbart etter bruk – uansett hvor de har vært brukt. Det kan være lurt å bruke rengjøringsgeler og rengjøringsmidler som er spesielt utviklet for å rengjøre sexleketøy, da det å ta godt vare på sexleketøyene kan forlenge deres levetid.

Vårt sortiment omfatter blant annet følgende:

 • Baseks Sex Toy Cleaner - 200 ml.
 • RFSU Toy Cleaner - 100 ml.
 • EasyGlide Rens Til Sexleketøy - 150 ml.


Diskret frakt ved kjøp av sexleketøy hos Med24.no

Hos Med24.no er du garantert 100 % diskret forsendelse. Vi forstår at ikke alle skal vite hva du har bestilt, så vi sørger alltid for diskret forsendelse. På pakken vil avsenderens navn alltid være Med24.no, og innholdet i pakken vil aldri bli avslørt.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.