Vibrator Dildo App-styrt vibrator Anal sexleketøy Vibrator-egg Penisring Til han Til henne Til par Gavesett Tilbehør

Sexleketøy


Piff opp sexlivet med et spennende sexleketøy! Hos Med24.no har vi flere utvalg av testvinnere både for par og for deg som er ny på å utforske på egenhånd. Vi sørger alltid for diskret pakking av dine varer. Les mer om sexleketøy og vår diskre frakt!

222 Produkt(er)

Sexleketøy til kvinner og menn

Enten du leter etter det rette voksenleketøyet for en varm, sensuell og erotisk kveld med personen du bryr deg om, eller et sexleketøy for en intim stund med deg selv, hos Med24.no har vi de riktige produktene i sortimentet. Du kan trygt la den frekke og intime leken begynne med våre mange produkter. Vi kan forsikrer deg om at vi kun tilbyr de største testvinnerne og kvalitetssexleketøyene markedet har å tilby.

Sexleketøy kan kjøpes til både menn og kvinner hos oss, og vil alltid være helt fantastisk i kombinasjon med riktig erotisk massasjeolje, glidekrem eller lyststimulerende midler.  

Blandt våre produkter finner du: 

  • Sexleketøy til kvinner
  • Sexleketøy til menn
  • Sexleketøy til par
  • Tilbehør

Høy kvalitet og sikkerhet

Med sexleketøy fokuserer vi ikke bare på produktets ytelse, flotte design og din behagelige opplevelse, men også på sikkerheten og kvaliteten til det enkelte produkt. Derfor kan du alltid være sikker på at du er garantert høykvalitets sexleketøy som ikke er produsert med skadelige stoffer eller defekter.

Sortimentet er fylt med kjente merker som Fifty Shades of Grey Sexleketøy, Belladot og Satisfyer. I tillegg finner du mange kjente testvinnere fra hele verden til billige priser!

Se utvalget.

De største favorittene

Er dette første gang du kjøper et sexleketøy? Kanskje du vil prøve noe du ikke har prøvd før. Vi har samlet noen av de største favorittene og en beskrivelse av disse, for å hjelpe deg på rett vei mot det som kan være med på å gi full tilfredsstillelse til deg og eventuelt din partners ønsker.

Fifty Shades of Grey - Bullet Vibrator. Vibratoren er det perfekte leketøyet å ha med seg på farten eller på ferie, da størrelsen passer i vesken. Bullet Vibrator har ett kraftig vibrasjonsmønster, som er i stand til å gi deg mye intens nytelse på de intime stedene.

Satisfyer – Vibrerende penisring. Penisringen gir en full, hard og langvarig ereksjon både i og utenfor badekaret. Dens vibrerende effekt garanterer full og pirrende nytelse for begge partnere så vel som en mann. De 10 vibrasjonsinnstillingene stimulerer penisskaftet så vel som kvinnens klitoris.

Fifty Shades of Grey – Finger Vibrator. Denne stilige og vanntette fingervibratoren er utstyrt med små knopper for å stimulere enten deg eller partneren din. Det er et fantastisk supplement til forspill, men også midt under samleie for å oppnå et mer intenst klimaks.

Pillow Talk – Frekk stavmassasjeapparat. Cheeky Wand er en kraftig vibrator med en fleksibel nakke, som under din fulle kontroll både kan følge og bringe glede til hele kroppen, men spesielt de intime stedene! Den deilige designen er vanntett og helt perfekt for sensuell stimulering av klitoris.

Satisfyer - G-spot Rabbit Vibrator. Denne G-punktsvibratoren stimulerer det følsomme g-punktet oppe i kvinnens skjede, noe som kan føre til en intens orgasme. Satisfyer garanterer en fristende, tilfredsstillende og hyggelig opplevelse enten den brukes på en partner eller til eget bruk. Den kan til og med brukes i badekaret og lades enkelt opp med en medfølgende USB-kabel.

Rengjøring av sexleketøy

Det er ekstremt viktig å holde sexleketøy rene. Alle typer sexleketøy bør rengjøres umiddelbart etter bruk – uansett hvor de har vært brukt. Det kan være lurt å bruke rensegelé og rengjøringsprodukter som er spesialdesignet for rengjøring av sexleketøy. Vi har blant annet følgende i vårt sortiment:

  • Belladot – Rensegel til sexleketøy
  • Fifty Shades of Grey – Rens til sexleketøy
  • Intimate Earth – Rens til sexleketøy
  • JO Organic – Økologisk rens til sexleketøy

Diskret frakt ved kjøp av sexleketøy hos Med24.no!

Hos Med24.no er du garantert en 100 % diskret forsendelse. Vi forstår at ikke alle skal vite hva du har bestilt, så vi sørger alltid for diskré frakt. På pakken vil avsenderens navn alltid være Med24.no, og det vil aldri være klart hvilket innhold som er i pakken.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.