Dildo


Dildoer er et av de mest allsidige sexleketøyene man kan skaffe seg, og vil gi deg nytelse på massevis av måter. Les mer om dildoer her!

42 Produkt(er)

Hvorfor alle kvinner bør eie en dildo – din ultimate guide

Dildoen er egentlig et av de første formene for sexleketøy som har eksistert i veldig mange år – og etter så mange års forskning og undersøkelser, er det utvilsomt mye kunnskap om hvordan en dildo kan hjelpe deg til den beste seksuelle opplevelsen. Med dildoenes forskjellige størrelser, former og materialer er det lett å finne noe du liker. En dildo kan gi deg en utrolig sensuell sexopplevelse, og kan brukes til pirrende stunder med deg selv eller sammen med en partner.

Alle kvinner bør eie en dildo, da det er et av de mest allsidige former for sexleketøy på markedet. En dildo kan gi deg en lang rekke forskjellige seksuelle opplevelser, og det er mange forskjellige varianter, materialer, former og størrelser å velge mellom. Vi tilbyr et stort utvalg av dildoer i høy kvalitet, som kan gi deg en fantastisk seksuell opplevelse.Velg den riktige dildoen som passer til deg

Det finnes mange forskjellige typer når det gjelder dildoer, og det er flere faktorer du kan velge din dildo ut ifra, som blant annet materiale, form eller størrelse.

Forskjellige materialer for forskjellige opplevelser

Det finnes en dildo for deg uansett hvilket materiale du liker best. Materialet som dildoen din er laget av, kan ha stor innvirkning på opplevelsen din. Silikon og glass er blant de mest populære materialene, da de er trygge, behagelige og enkle å rengjøre.

Du kan velge en myk og fleksibel dildo laget av silikon hvis du ønsker en veldig naturlig og realistisk følelse. Våre silikondildoer har en ergonomisk form som gjør dem ekstra behagelige.

Du kan også velge en glassdildo, som i likhet med silikondildoer er veldig populære, og gir en helt unik følelse. En glassdildo kan nemlig både kjøles ned eller oppvarmes for å gi deg en annerledes og mer intens opplevelse.

Dildoer i ulike former og farger

Dildoer kommer i mange forskjellige former og farger. Formen på din dildo kan påvirke opplevelsen din og intensiteten av stimuleringen. Noen former er bedre for G-punktstimulering, mens andre er bedre for klitorisstimulering. Du kan også overveie om du ønsker en realistisk dildo eller en som er mer fargerik.

Hvis du for eksempel ønsker å eksperimentere med håndfrie stillinger, kan du prøve en dildo med sugekopp. Den kraftige sugekoppen gjør det enkelt å prøve nye stillinger, enten alene eller sammen med en partner, og den kan festes på de fleste glatte overflater. En dildo med sugekopp er ofte mer robust i sin konstruksjon for en solid og trygg følelse.

Hvis du vil ha en realistisk opplevelse, kan du velge en dildo som er formet som en ekte penis, med et utformet penishode og blodårer langs skaftet. Noen av dem har også baller for en enda mer autentisk opplevelse.

Finn riktig størrelse

Størrelse er en av de viktigste faktorene å vurdere når du velger en dildo. Det er viktig å velge en størrelse som passer til deg og dine preferanser. Hvis det er din første dildo, kan det være en god ide å starte med en mindre størrelse og jobbe deg opp når du blir mer erfaren. Nedenfor kan du blant annet vurdere hvor og hvordan du vil bruke din dildo.Analdildo – Kan en vanlig dildo brukes analt?

I prinsippet kan du bruke en vanlig dildo som analdildo, men det er noen ting du må være oppmerksom på før du gjør det.

Hvis dildoen ikke har en "stopper" på slutten, anbefales det ikke å bruke den analt. I skjeden kan ikke gjenstander forsvinne opp, da det er en naturlig barriere, men det samme gjelder ikke for endetarmen.

Hos menn sitter G-punktet 3-5 cm oppe i endetarmen. Derfor kan det gi stor nytelse å bruke en anal dildo for å stimulere G-punktet.Rengjøring av din dildo før og etter bruk

God hygiene er viktig når det kommer til intime opplevelser og sexleketøy. Dildoer og andre sexleketøy bør derfor alltid rengjøres før og etter bruk, slik at du ikke får uønskede bakterier i intimområdene dine.

Du kan finne alt du trenger for å rengjøre ditt sexleketøy under vår kategori med tilbehør, slik at det er klart til bruk igjen.


Sjekk ut vårt store utvalg av ulike dildoer og finn garantert noe du vil like! Og ikke frykt – vi har diskret levering og holder tett på den lille hemmeligheten din.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.