App-styrt vibrator Vibrator-egg Klitorisvibrator Rabbit Vibrator Lufttrykksvibrator Magic Wand Vibrator G-punktsvibrator Dildovibrator Parvibrator Anal Vibrator

Vibrator


En vibrator er en av de mest populære typene av sexleketøy. Nyt de stimulerende vibrasjonene alene eller sammen med en partner. Les mer om vibratorer her

227 Produkt(er)

Nyt stimuleringen fra en vibrator

Når det gjelder sex og stimulering, er alle mennesker forskjellige. Vi liker forskjellige ting, og blir ofte ikke stimulert på helt samme punkter. En vibrator kan hjelpe deg med ekstra stimulering på de punktene som får deg til å nå ekstase og gi deg en større orgasme.

Send vibrerende glede gjennom kroppen ved å bruke en vibrator på alle punktene du liker å bli berørt. Det kan være alt fra klitoris eller G-punktet til brystvorter eller nedover halsen. Vibrasjonene vil gi deg en stimulerende massasje på området du lar vibratoren gli over.

De fleste vibratorer har ofte flere nivåer som sikrer deg akkurat den hastigheten du liker best. Denne funksjonen gjør at du kan starte rolig og deretter øke tempoet for maksimal nytelse.

Med en vibrator kan du både legge til ekstra spenning til ditt sexliv sammen med en partner eller bruke den alene og utforske nye sider av deg selv.Slik bruker du en vibrator

En vibrator er bygget opp rundt en liten motor som sender vibrasjoner ut til de punktene den berører. Det finnes mange forskjellige typer vibratorer som kan brukes på forskjellige måter, men det samme er felles for dem alle. At de vil gi deg maksimal stimulering og glede.

Du kan bruke en vibrator på klitoris, vaginalt, for analstimulering eller andre steder der du ønsker å nyte de pulserende bevegelsene. Her kan du finne den riktige vibratoren for akkurat det området der du ønsker mer fokus.

Hvis du skal bruke vibratoren vaginalt eller analt, er det en god ide å bruke den sammen med et godt glidemiddel, slik at du oppnår den beste og mest behagelige følelsen. Start forsiktig og øk tempoet gradvis.Hvilke typer vibratorer finnes det?

Hos Med24.no har vi nøye utvalgt mange av de beste vibratorene for deg, som hver oppfyller forskjellige behov avhengig av hvilken type stimulering du er ute etter.

Rabbitvibrator

En rabbitvibrator har navnet sitt fra utseendet sitt, og er en veldig populær vibrator. Den er designet for å gi stimulering både utvendig på klitoris og vaginalt. Når du fører en rabbitvibrator inn vaginalt, vil formen og vibrasjonsfunksjonen stimulere G-punktet ditt, mens den lille ytre delen vil stimulere klitoris. Kombinasjonen av indre og ytre stimulering kan hjelpe til å oppnå en større og mer intens orgasme. Ofte har en rabbitvibrator flere hastigheter, slik at du kan bygge opp tempoet og tilpasse det etter lysten din.

Klitorisvibrator

Klitoris er bygget opp av tusenvis av nervebaner, og er dermed ett av de mest følsomme punktene på en kvinnes kropp. En klitorisvibrator er spesielt designet for å stimulere klitoris, og er ofte utstyrt med en kraftig motor, slik at du kan oppnå intense orgasmer. De er vanligvis mindre i størrelse, hvis du sammenligner med en rabbitvibrator.

Vibratoregg

Et vibratoregg er en liten vibrator som har form som et egg, slik at den enkelt og diskret kan settes inn vaginalt. Vibratoregget fås både med trådløs eller tilkoblet fjernkontroll, slik at det enkelt kan styres av deg selv eller din partner.

Selv om et vibratoregg er lite, har det en like effektiv motor som mange andre større vibratorer – fortsatt veldig lydløs og diskret. Derfor er det enkelt å ha den med seg, selv når du er ute av huset.

Analvibrator

En analvibrator brukes til analstimulering enten ved solo-lek eller som forspill til analsex. Vibrasjonene hjelper til å massere nervene og få musklene til å slappe av. En analvibrator er ofte mer kjegleformet med en smal spiss, for en mest mulig behagelig opplevelse hvor du kan starte stille og rolig. På en analvibrator vil det oftest være en "fot" på enden, slik at du alltid kan føle deg trygg når du bruker den.

Ved bruk av en analvibrator er det en fordel å bruke et godt glidemiddel for å optimalisere opplevelsen for den mest behagelige følelsen, uansett om du leker alene eller sammen med en partner. Hvis du er nybegynner innen anal-sexleketøy, er det en god ide å starte med en mindre analvibrator for å venne deg til følelsen.

G-punktsvibrator

En G-punktsvibrator er laget for en mer fokusert stimulering av G-punktet. En kvinnes G-punkt sitter 2-5 cm oppe i skjeden på veggen ut mot kjønnsbenet. G-punktsvibratoren er buet ut i spissen for å kunne nå G-punktet mer effektivt, og dermed gi dypest mulig stimulering.

Dildo-vibrator

Med en dildo-vibrator kan du simulere litt av samme følelse som under et samleie. Her får du også bare sensuelle og myke vibrasjoner i tillegg, som gir ekstra stimulering og kan hjelpe til mer intense orgasmer. Med en dildo-vibrator kan du pirre deg selv med de dype vibrasjonene til du oppnår en intens orgasme, eller bruke den sammen med din partner som forspill før samleie.

Minivibrator

En minivibrator er den perfekte størrelsen for deg som er ny i verden av sexleketøy. Den er diskret og enkel å bruke. La deg ikke lure av en minivibrators størrelse, da den fortsatt er utstyrt med en kraftig motor som sender pulserende vibrasjoner gjennom underlivet ditt. De fleste minivibratorer kan brukes både til innvendig og utvendig stimulering, og er en god størrelse å ha med seg hvis vibratoren skal brukes andre steder enn soverommet.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.