Penisring

Opplev en ny dimensjon av intimitet med en penisring som intensiverer ereksjonen og forlenger nytelsen for både deg og din partner. Les mer om fordelene ved en penisring her

40 Produkt(er)

Penisring – En verden av nytelse og fordeler for både deg og din partner

En penisring er et populært sexleketøy som kan gi ekstra nytelse og fordeler for både menn og kvinner under samleie. De er designet for å hjelpe menn med å oppnå og opprettholde en sterk ereksjon, samt øke utholdenhet og seksuell tilfredsstillelse for begge parter. For menn kan en penisring gi en hardere og mer langvarig ereksjon ved å begrense blodstrømmen vekk fra penis. Dette kan være spesielt nyttig for menn som opplever erektil dysfunksjon eller ønsker å forsinke ejakulasjon for lengre og mer tilfredsstillende seksuelle opplevelser. For kvinner kan en penisring med vibrator eller teksturer øke klitorisstimulering under samleie og hjelpe med å oppnå en bedre orgasme.Hva gjør en penisring?

Det kan være mange fordeler for den enkelte ved å bruke en penisring, men hva hjelper en penisring egentlig med?

 • En penisring begrenser blodstrømmen fra penis, noe som resulterer i en hardere og mer langvarig ereksjon. Dette kan være spesielt nyttig for menn som opplever erektil dysfunksjon.
 • Penisringen hjelper med å forsinke ejakulasjon ved å legge et lett trykk på penis. Dette kan gi menn lengre og mer tilfredsstillende seksuelle opplevelser.
 • Noen menn opplever økt følsomhet i penis når de bruker en penisring, noe som kan føre til en mer intens og behagelig opplevelse.
 • Mange penisringer kommer med små vibratorer eller teksturer som er designet for å stimulere klitoris under samleie. Dette kan øke kvinners nytelse og muligheten for å oppnå orgasme.


Slik bruker du en penisring:

 1. Påfør litt vannbasert glidemiddel på penisringen og penis for å gjøre påsettingen enklere og mer behagelig.
 2. Plasser penisringen rundt roten av penis når den er erigert. Hvis ringen også skal omslutte testiklene, må du først trekke testiklene gjennom ringen og deretter føre penis gjennom.
 3. Juster penisringen slik at den sitter behagelig, men stramt nok til å begrense blodstrømmen.
 4. Fjern penisringen etter maksimalt 30 minutter for å unngå ubehag.
 5. Rengjør penisringen etter bruk med mild såpe og vann, eller en sexleketøysrens.


Penisring – med eller uten vibrator?

Penisringer finnes i ulike varianter og med ulike funksjoner. Noen penisringer kommer med innebygd vibrator, mens andre ikke har denne funksjonen. Valget mellom en penisring med vibrator og en uten avhenger av deg og partnerens preferanser, samt dine ønsker for ekstra stimulering og funksjonalitet.

Penisring med vibrator

En penisring med vibrator gir en ekstra dimensjon av stimulering for både deg og partneren din under samleie. Vibratoren kan stimulere klitoris, noe som kan øke kvinnens nytelse og muligheten for å oppnå en større orgasme. Vibrerende penisringer tilbyr ofte forskjellige vibrasjonsmønstre og hastigheter, slik at du og partneren din kan eksperimentere og finne den mest tilfredsstillende innstillingen. Noen vibrerende penisringer kommer med en fjernkontroll slik at du eller partneren din enkelt kan kontrollere vibrasjonsintensiteten og mønstrene under samleie. Vibrerende penisringer kan enten være batteridrevne eller oppladbare.

Penisring uten vibrator

En penisring uten vibrator fokuserer på sin primære funksjon, nemlig å hjelpe menn med å oppnå og opprettholde en sterk ereksjon, og øke utholdenhet og seksuell tilfredsstillelse. Denne typen penisring er enkel, men effektiv i sin funksjon. Siden penisringen uten vibrator ikke krever strøm, er det ingen bekymringer om batterier eller lading. Du kan bruke ringen når som helst og hvor som helst uten å bekymre deg for batteriets levetid. Penisringer uten vibratorer er også bra hvis du er ny i verden av sexleketøy, slik at du kan starte stille og rolig. I tillegg er penisringer uten vibratorer mer diskrete, da de ikke produserer noen lyd under bruk. Dette kan være en fordel for par som ønsker å være diskrete, eller for de som foretrekker en mer stille og intim opplevelse.

Begge typer penisringer kan hjelpe til å forbedre ditt sexliv og bringe ekstra glede og tilfredsstillelse for deg så vel som din partner.Velge den riktige penisringen

 • Det er viktig å velge en penisring som passer til størrelsen og omkretsen din for å sikre komfort og effektivitet. Mål omkretsen av penisen din når den er erigert, og bruk denne målingen som veiledning når du velger en penisring. Det kan være lurt å velge et sett med forskjellige størrelser.
 • Hvis du og partneren din ønsker ekstra stimulering, kan en vibrerende penisring eller en med teksturer være et godt valg.
 • Vurder om penisringen din skal være justerbar, slik at den kan komme ned rundt hele pungen, eller om du ønsker å eksperimentere med forskjellige stramhetsnivåer.


Test ut en penisring blant vårt store utvalg, og se hvordan den kan endre sexlivet til deg og din partner for det bedre! Vi har penisringer med og uten vibrasjoner, flerpakker for deg som vil eksperimentere, og mange ulike størrelser og farger.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.