Avivir Aloe Vera After Sun - 150ml

1
Se alle produkter fra Avivir & Avivir Aloe Vera
Varenummer: 6357

Avivir Aloe Vera After Sun kjøler huden, reduserer rødhet etter soleksponering og forlenger sommergløden. Avivir Aloe Vera After Sun er laget med respekt for mennesker og natur. Avivir Aloe Vera After Sun har Svanemerket, og er av 89% økologisk Aloe Vera og 100% fri for parfyme, parabener og fargestoffer. Videre har denne aftersun en miljøvennlig emballasje.

Vinner av den danske Beauty Award 2011 
Avivir Aloe Vera After Sun er av Dansk Beauty Award i 2011 blitt kåret til det beste kroppspleie produktet. Juryen uttalte bant annet om Avivir Aloe Vera After Sun: "Når et produkt overstiger alle forventninger og fungerer fuktighetsgivende, nærende og beroligende for selv de mest ømfintlige hudtyper – ja, så er juryen overbevist og glad for at noe så enkelt kan være så effektivt! " 

Med sitt høye innhold av organisk Aloe Vera støtter Avivir Aloe Vera After Sun hudens naturlige forsvar, som hemmes av solens UV-stråler. Det er viktig å styrke hudens elastisitet etter soleksponering, fordi UV-stråler kan bryte ned hudens struktur og forårsaker frie radikaler som kan danne irritasjon, allergiske reaksjoner, fremme hudens aldringsprosess, eller verre.

KLAR FOR EN NY DAG I SOLEN? 
I mellomtiden har høyt innhold av Aloe Vera tar seg av dagens solpåvirkninger, forberedes huden for en ny dag i solen. AVIVIR Aloe Vera aftersun inneholder et unikt kompleks av sakkarider, som øker dannelsen av melanin. Melanin giver vakker sommerglød.

Fargen er også hudens naturlige måte å beskytte mot skader forårsaket av UV-stråler. Når huden er lys, er forsvaret ikke spesielt sterk, og huden er mer utsatt for UV-strålerne. Med andre ord, jo mer brun hud, jo mindre sannsynlig er det å solbrenthet, og forårsake permanente forandringer i huden. AVIVIR Aloe Vera After Sun tilbyr deg den pleien, restaurering og forbedret bruningsresultatet i et enkelt produkt.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Avivir & Avivir Aloe Vera
Varenummer: 6357
Svanemerket Vegan Reg trademark
Svanemerket Vegan Reg trademark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.