Avivir Aloe Vera


Den eksklusive Avivir Aloe Vera-serien inneholder aloe vera-gel i ren, naturlig og økologisk form. Les mer om serien her!

31 Produkt(er)

Avivir Aloe Vera - eksklusiv pleie basert på økologisk aloe vera

Avivir-produktene fra Aloe Vera Group er danskproduserte Aloe Vera-produkter, alle basert på økologisk aloe vera, som er kjent for sin fuktighetsbevarende, mykgjørende, styrkende og regenererende effekt. Med Aloe Vera Groups produkter, som omfatter alt fra krem, gel og kosttilskudd til tannkrem og aftershave, er du garantert produkter av aller beste og høyeste kvalitet, med den nødvendige konsentrasjonen av aloe vera du trenger for å oppnå et eksklusivt og positivt resultat.

De fleste av disse er Svanemerket og inneholder derfor ingen unødvendige og skadelige stoffer som parabener, kunstige fargestoffer og parfyme. Avivir Aloe Vera er eksklusivt utviklet for å pleie, lindre og beskytte deg på den aller beste og mest naturlige måten.

Hva er aloe vera?

Aloe Vera er en sukkulentplante som inneholder en slags gelé i midten av bladet eller fruktkjøttet, og som har vært brukt i tusenvis av år for sine mange positive og helbredende egenskaper. Det finnes over 300 arter av aloe vera, men bare noen få har de spesielle egenskapene som planten er kjent for - blant annet er den kjent som det beste og mest naturlige hudpleieproduktet. Den brukes også til å kjøle ned eller lindre irritert hud og mindre forbrenninger.

Hva er spesielt med Avivir Aloe Vera?

Avivirs Aloe Vera-sortiment har et høyt innhold av aktiv aloe vera, noe som er nødvendig for at produktene skal oppfylle de egenskapene som forbindes med planten. Enten det dreier seg om Avivirs skjønnhetsprodukter, solprodukter, kosttilskudd osv., er det alltid et høyt innhold av økologisk Aloe Vera, og derfor lever produktene opp til plantens mange effektive og positive resultater. Aloe vera har for eksempel alltid vært det eneste effektive middelet mot solbrenthet. Så hvis du ønsker naturlige, men svært effektive resultater, kan du ikke gå galt i byen med Avivir Aloe Vera.

Skånsomt og naturlig innhold

Alle Avivir Aloe Vera-produktene, som for eksempel bodylotion, deodorant eller håndkrem, kan brukes med god samvittighet fordi de ikke tilfører noe skadelig eller etterlater unødvendige produkter på huden.

Avivir Aloe Vera kjennetegnes av:

  • Svanemerket
  • Økologisk aloe vera
  • Ingen parabener
  • Ingen parfyme
  • Ingen farge
  • Ingen trietanolamin
  • Ingen petrolatum

Du loves kun de naturlige, styrkende og effektive resultatene av aloe vera - og i beste kvalitet med den eksepsjonelle Avivir, som har et høyt innhold av økologisk aloe vera.

Blant våre kunders favoritter finner du:

Avivir Aloe Vera Gel er en ren og effektiv gel som påføres direkte på irritert hud. Gelen virker beroligende, kjølende og gjenoppbyggende på solbrent hud, insektstikk, mindre kutt og andre hudirritasjoner.

Avivir Aloe Vera Womans Shave, som er en ekstremt skånsom barbermousse som brukes ved barbering med barberhøvel, f.eks. på bena eller bikinilinjen. Barberingen inneholder også glyserin, som gir et mykt og behagelig skum som gjør at barberhøvelen glir lett over huden, samtidig som den aktive aloe veraen støtter huden med en pleiende effekt.

Avivir Aloe Vera tannkrem, som ikke inneholder fluor, men 60 % Aloe Vera og en behagelig mintsmak. I tillegg styrker Q10 og Allantoin tannkjøttet og motvirker samtidig rødhet og irritasjon. Innholdet av natron forebygger dessuten dannelse av tannstein og gir glattere og hvitere tenner.

Avivir Aloe Vera Natural Spray, som sprayes direkte på irriterte hudområder. Det høye innholdet av økologisk aloe vera gir rask avkjøling og gjenoppbygging av huden.

Her på Med24.no finner du et stort utvalg av Avivir Aloe Veras eksklusive og effektive produkter. Produktene er nøye utvalgt for å kunne tilby deg de mest skånsomme kremer, geler, kosttilskudd osv. i den beste kvaliteten og med den mest optimale effekten. Som alltid er Avivir-produktene tilgjengelige til en god pris og tilbys i alt fra tannkrem til sjampo og varmekrem. Vi tilbyr også muligheten til gratis frakt og levering over natten, slik at produktet kan nå deg så raskt som mulig.

Hvis du er på utkikk etter skånsomme, pleiende og styrkende produkter fra et fenomenalt varemerke som har en banebrytende bevissthet om hva som er riktig og mest naturlig for deg, treffer Avivir Aloe Vera alltid blink. Dette er din garanti for svært effektive produkter som garantert skaper de beste forutsetninger og resultater for deg og dine nærmeste.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.