Neglebåndspleie

Vakre, sunne og sterke negler og neglebånd er noe de fleste ønsker seg. Les mer om hvordan du oppnår dette her!

34 Produkt(er)

Hva er neglebånd?

Neglebåndet er den tynne tapen som sitter ved roten av neglen. Det er der for å beskytte og hindre bakterier i å trenge inn mellom neglen og huden. Men som en del av huden vår trenger også neglebåndene pleie for å gi optimal beskyttelse.


Hvorfor får vi tørre neglebånd?

Det er mange faktorer som kan påvirke neglebåndene. Vær og vind kan raskt tørke ut både hender og neglebånd, og hvis du vasker hendene ofte eller bruker håndsprit, kan det også tørke dem ut. Derfor er det viktig å holde hendene og neglebåndene fuktige for å holde dem sunne og velpleide.


Forebygge og behandle ødelagte og tørre neglebånd

Hvis du vil ha fine og sunne negler, er det viktig å ta vare på neglebåndene. Flossete neglebånd ødelegger nemlig utseendet på flotte negler. Heldigvis kan det være enkelt å få vakre og velpleide neglebånd.

Når du brekker en negl på grunn av et slag eller noe annet, kan det være vanskelig å forhindre. Men neglebåndene er enkle å ta vare på og vedlikeholde, og det er ikke mye som skal til for å holde dem fine og bli kvitt slitne neglebånd.

Guide til å bli kvitt upleide neglebånd

Hvis du ønsker å behandle eller forebygge flossete og ødelagte negler, får du her en rask og enkel guide som hjelper deg med å oppnå vakre og sunne neglebånd.

1. Pleie neglene dine med negleolje

Neglebånd flosser ofte på grunn av mangel på fuktighet, men heldigvis kan du enkelt forebygge dette ved å bruke en god negleolje. Det finnes mange ulike typer, men alle gjør omtrent det samme: gir fuktighet og næring til neglebåndene. Negleolje bidrar til å holde neglebåndene myke og smidige.

Påfør negleoljen rundt neglene, både på huden rundt neglene og på selve neglebåndene, og masser den inn. Det er lurt å gjøre dette rett før leggetid, slik at oljen virkelig får virke over natten. Hvis du bruker en negleolje to ganger om dagen, vil du raskt merke og se en forskjell.

2. Skyv neglebåndene tilbake

Å skyve neglebåndene tilbake kan bidra til at neglene ser sunne og velpleide ut. Det er imidlertid viktig å være forsiktig og bruke en neglebåndsskubber til dette. Hvis du skyver neglebåndene tilbake, kan du også oppnå et bedre resultat når du påfører neglelakk eller gellakk.

3. Spis et variert kosthold

Det er viktig å spise sunt og variert for å få i seg alle vitaminer og mineraler kroppen trenger. Hvis du fortsatt har problemer med spaltede negler og ødelagte neglebånd, kan du ha nytte av et kosttilskudd som kan bidra til å styrke negler og neglebånd.

4. Fuktighet, fuktighet og atter fuktighet

Det er ikke bare neglebåndene dine som har godt av å bruke negleolje. Neglebåndene har også godt av å bruke en vanlig håndkrem. Spesielt de som vasker hendene ofte, f.eks. på jobb, har stor nytte av en god håndkrem som gir fuktighet til huden og neglebåndene. Når du bruker håndkrem, er det en god idé å smøre den på neglebåndene for å gi dem ekstra næring i tillegg til negleoljen.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.