Neglebehandling Neglebåndspleie Neglsaks & negletang Neglefiler & Buffer Tilbehør - Negler

Neglepleie

En god neglpleierutine hjelper neglene dine til å se vakre og velpleide ut. Les her hvordan du kan få vakre negler!

193 Produkt(er)

Hvorfor det er viktig med god neglepleie

Det er flere grunner til å ta vare på neglene. Først og fremst utstråler neglene god og sunn hygiene når de fremstår som velstelte, pene og velpleide. Men å ha flotte negler gjør også en forskjell for ditt personlige utseende.

I tillegg kan dårlig neglepleie føre til sprø, skjøre eller misfargede negler, som har en tendens til å flasse og sprekke.

Ved å bruke riktig neglepleie, for eksempel negleolje, file neglene regelmessig og beskytte neglene mot rengjøringsmidler ved å bruke hansker, kan du unngå skader og holde neglene sunne og sterke.


Neglepleie: Guide til vakre negler

Neglepleie er viktig for å holde neglene sunne og sterke. Nedenfor finner du tips til hvordan du vedlikeholder neglene dine:

  1. Bruk en neglefil eller neglesaks for å få form på neglene.
  2. Bruk negleolje for å holde neglene myke og smidige.
  3. Unngå å bite negler eller klippe dem for kort, da dette kan føre til sprø negler.
  4. Bruk hansker når du vasker opp eller bruker kjemikalier for å beskytte neglene mot skader.
  5. Bruk en base coat og en top coat når du bruker neglelakk for å beskytte neglene mot misfarging fra den fargede lakken.
  6. Et sunt og variert kosthold kan bidra til å holde neglene sunne.

Negleolje – en viktig del av neglepleierutinen din

Negleolje er et viktig produkt i neglepleieregimet ditt, da det kan bidra til å holde neglene sterke. Negleolje inneholder vanligvis nærende oljer som jojoba-, mandel- eller linfrøolje, som fukter neglene og forhindrer at de tørker ut, noe som kan føre til spalting.

Negleolje kan bidra til å motvirke sprø og skjøre negler og redusere risikoen for at neglene sprekker. Den kan også bidra til å gi neglene en sunn glans og gjøre dem myke og smidige.

For å bruke negleolje må du først rengjøre neglene og tørke dem grundig. Påfør deretter noen dråper negleolje på hver negl og masser den inn i neglen og neglebåndene. Det er lurt å gjøre dette før du legger deg, slik at oljen kan trenge inn i neglene mens du sover. Du kan gjøre dette daglig eller flere ganger i uken, avhengig av neglenes behov.

Det er viktig å velge en negleolje av god kvalitet, for neglene dine fortjener bare det beste.


Nail hardener for sunne og sterke negler

Nail hardener er et populært produkt når det gjelder neglepleie, da det kan bidra til å gjøre neglene sterkere og mindre utsatt for skader. Negleherder er vanligvis en type neglelakk som inneholder ingredienser som kan bidra til å styrke neglene.

Nail hardener kan bidra til å motvirke sprø og skjøre negler og redusere risikoen for at neglene splittes eller sprekker. Den kan også bidra til å gi neglene en vakker glans og gjøre dem mer motstandsdyktige mot skader.

For å bruke nail hardener må du først rengjøre neglene og tørke dem grundig. Deretter kan du påføre et tynt lag herder på hver negl og la det tørke. Du kan påføre flere lag, avhengig av produktets instruksjoner. Hvordan du påfører nail hardener kan variere fra nail hardener til nail hardener. Vi anbefaler derfor alltid at du leser bruksanvisningen for hvert enkelt produkt før du begynner.


Gi neglene dine riktig form med en negleklipper

Når du skal klippe neglene dine, er det godt å ha en god negleklipper av solid materiale. Negleklippere er vanligvis laget av rustfritt stål eller andre materialer av høy kvalitet som gjør dem slitesterke og lette å rengjøre.

Det er viktig å velge en negleklipper som passer til din negltype og -form. Det finnes flere typer negleklippere til ulike formål, for eksempel tånegleklippere, babynegleklippere eller negleklippere til buede negler.

For å bruke en negleklipper riktig skal du plassere den nær neglen og klippe i en rett linje langs neglens naturlige form.

Det er også viktig å rengjøre negleklipperen regelmessig for å unngå bakterieoppbygging og forlenge levetiden. Dette kan gjøres ved å skylle den i varmt vann etter bruk og tørke den grundig.

Negleklippere er en enkel og sikker måte å holde neglene i form på. Ha alltid en negleklipper av god kvalitet i neglepleierutinen, og bytt den ut når den er utslitt eller mister skarpheten.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.