Neglefiler & Buffer

Hvis du vil ha vakre negler, er en god neglefil et must. Les mer om hvordan du filer neglene dine her!

66 Produkt(er)

En god neglefil er et godt verktøy for vakre negler

Når det gjelder vakre negler, er en god neglefil et viktig verktøy for å oppnå ønsket resultat. Vakre negler avhenger også av en fin form, enten du bruker neglelakk eller foretrekker at neglene ser naturlige ut.

Hvilken form du kan file, avhenger av lengden på neglene dine. Jo lengre de er, desto lettere er det å file til ønsket form. Det er imidlertid viktig at neglefilen ikke er for grov og ikke har for lav kornstørrelse, da dette kan føre til at du raskt filer av for mye lengde når du lager formen.

Er du på utkikk etter en ny, vakker neglelakk? Her finner du hele vårt utvalg av flotte farger!


Hvilken neglefil og kornstørrelse bør du velge?

Hvilken type neglefil du trenger, avhenger av hva slags arbeid du skal gjøre. Hvis du skal file gelnegler eller gellakk, bør du velge en grovere fil med lavere kornstørrelse for å gjøre jobben enklere for deg. Grit er en betegnelse på hvor grov en neglefil er. Jo lavere tall, desto grovere er filen.

En neglefil som brukes til å file akrylnegler, bør ha en lav kornstørrelse på rundt 80/80, ettersom akryl er et hardt materiale. Det kan derfor ta lang tid å komme gjennom hvis du bruker en neglefil med for lav kornstørrelse. Du bør imidlertid alltid være forsiktig med å file den naturlige neglen, da dette kan skade neglen. Det kan også være en god idé å ha en finere neglefil til filing av formen.

Men hvis du må bruke en neglefil for å file gelnegler, er det bedre å bruke en finere fil, f.eks. 100/180, siden gel er mykere og ikke legger seg i et like tykt lag som akryl. Så her må du være enda mer forsiktig så du ikke filer inn i den naturlige neglen, ettersom lagene med gellakk er tynnere. Du kan bruke siden med korn 100 til å file gellakken forsiktig av, og deretter bruke siden med korn 180 til å file til ønsket form.

Hvis du ikke bruker gellakk eller akryl og bare vil ha en neglefil til å file formen på den naturlige neglen, er en 240/240-neglefil et godt valg. Dette er en finere neglefil som egner seg godt til å file formen på de naturlige neglene.

Neglebuffer

En neglebuffer er en veldig fin neglefil som brukes når du skal file over naturlige negler, f.eks. hvis de skal klargjøres for ridge filler, base coat eller annet. Bruk aldri en grov fil, da den vil skade neglen.

Ved å bruke en buffer på neglene dine matterer og fjerner du oljen på neglene, slik at gellakk eller akryl får bedre feste.


Slik filer du neglene med en neglefil

En negl består av mange lag med keratinceller, så når du skal file neglene, er det viktig å gjøre det riktig. På denne måten unngår du at neglene flasser eller sprekker.

Du bør unngå å file frem og tilbake, da dette kan skade lagene i neglen og føre til at de flosser. Den beste måten å file neglene på er å file fra kanten og inn mot midten i enkle strøk, og løfte filen av neglen hver gang.


Gjør det enkelt med en elektrisk neglefil

Med en elektrisk neglefil går arbeidet med å file neglene både enklere og betydelig raskere. En elektrisk neglefil er en motorisert fil, slik at du slipper å bli øm i håndleddet når du filer mye.

Det krever litt øvelse å komme i gang med en elektrisk neglefil, men den er enkel å lære seg og sparer deg for tid når du skal file neglene. Hvis du bruker en elektrisk neglefil riktig, kan du oppnå et vakkert resultat som ligner på det du får på en neglesalong.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.