Pharmaceris N Capinon K Ansiktskrem - 30 ml.

1
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris N-serie
Varenummer: 35283

Pharmeceris N Capinon er en beroligende ansiktskrem med vitamin K

Produktet anbefales til daglig pleie av sårbar hud med forstørrede kapillærer (blodkar) som er utsatt for periodisk overaktivitet. Dette vil vise seg under påvirkning av diverse eksterne faktorer som alkohol, krydret mat, sterke følelser og plutselige temperaturendringer. Anbefales til bruk både før og etter kosmetiske og medisinske behandlinger, for å forsterke blodkarene og redusere rødme, samt fremskynde hudens regenerering. Anbefales også til hud som har tendener til blå merker og skygger under øynene, og som en forebyggende kur til hud som er utsatt for rosacea (kronisk betennelse med rødme av ansiktshuden)

Capinon ansiktskrem består av 1% vitamin K, som raskt roer ned og reduserer rødhet, samt reduserer synligheten av forstørrede blodkar. I perioder vil kremen redusere den overaktiviteten i blodkarene som skyldes intensive eksterne faktorer. Vitamin K forbedrer tettheten i blodkarenes vegger, noe som hindrer at de skades, samt forhindrer at den permanente rødmen i ansiktet dannes. Kremen forbereder huden på kosmetiske- og medisinske behandlinger for redusering av rødme og irritasjoner. Regenereringen av huden akselereres etter behandlingene, samt at irritasjoner og følelsen av stram hud og rødme lindres. Produktet forbedrer hudens elastisitet og viser fuktighetsgivende egenskaper.

Anbefalt bruk:

Cremen anvendes dagligt på området, hvor problemet forekommer. Et tyndt lag af cremen påføres på ren og tør hud, og derefter masseres blidt indtil cremen er absorberet. Ved store ændringer, anvend da cremen 2 gange dagligt, indtil disse er forbedret, og benyt derefter forebyggende 1 gang dagligt.
Hvis huden viser en tilbøjelighed til hyperaktivitet i blodkarrene, anvend da cremen til daglig pleje.

Under anvendelsen af produktet kan der forekomme midlertidig irritation og ubehag i huden, hvilket er en naturlig reaktion på forøget aktivitet af de aktive ingredienser, som indgår i cremen.

Egenskaper:

Produktets sikkerhet og høye toleranse er bekreftet gjennom kliniske og dermatologiske tester:

  • Fri for parabener
  • Fri for kunstige fargestoffer

Effektivitet:

Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tester på hud med hyperaktivitet i blodkar:

  • 96% reduserer irritasjoner
  • 96% gjenoppretter komfort i huden
  • 84% reduserer rødme
  • 80% reduserer permanent rødme
  • 76% reduserer synligheten av forstørrede blodkar
  • 96% fukter huden
  • 84% forbedrer hudens elastisitet

* Resultater af in vivo-tests efter 4 ugers anvendelse

Aktive ingredienser:

Vitamin K – fremskynder helbredelsesprosessen av blåmerker og rødme., samt synlige, ødelagte og forstørrede kapillærer (blodkar) som dannes pga. skader i blodkarenes vegger.


Indeholder: 30 ml.

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, 1,2-Hexane-diol, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myrista-te, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja (Soybe-an)  Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Phytonadione Epoxide, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Polyacry-late, BHA, Parfum (Fragrance)

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris N-serie
Varenummer: 35283
Dermokosmetik
Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.