Pharmaceris spesialisert dermokosmetisk hudpleie

Pharmaceris er dermokosmetisk hudpleie som forebygger, lindrer og heler, og er utviklet i samarbeide med dermatologer, biologer, farmasøyter og allergileger. Pharmaceris er et merke med hudpleieprodukter som er effektive problemløsere i forhold til problemhud. Det finnes 13 serier i Pharmaceris som hver i sær behandler sykdommer i huden. Les mer om Pharmaceris her.

76 Produkt(er)

Om Pharmaceris:

Pharmaceris er et merke for dermatologiske hudpleieprodukter spesielt utviklet til å gi en bred og omfattende hudpleie til problematisk hud. Pharmaceris' produkter er utviklet av et team av eksperter som kombinerer dermatologiske løsninger med avanserte kosmetiske formler. Disse produktene er med til å skape en rekke produkter som kan oppfylle behov hos selv de mest krevende og vanskelige hudtyper. 

Pharmaceris hudpleieserier til spesielle behov:

Pharmaceris har utviklet 13 ulike serier effektive problemløsere slik at du alltid kan finne et produkt til deg. Det finnes blant annet serier for atopisk eksem eller annen ekstremt tørr hud, psoriasis, graviditet, allergi, rosacea, akne og uren hud, vitiligo, strålebehandlet hud og pigmentforandringer. Nye serier som har kommet til er for hår og hodebunn og solbeskyttelse for sensitiv og følsom hud.

Pharmaceris utvikler sine produkter i samarbeide med dermatologer, farmasøyter og biologer og bekrefter sikkerhet, toleranse og effektivitet gjennom kliniske og dermatologiske tester.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.