Pharmaceris spesialisert dermokosmetisk hudpleie

Pharmaceris er dermokosmetisk hudpleie som forebygger, lindrer og heler, og er uviklet i samarbeide med dermatologer, biologer, farmasøyter og allergileger. 

Om Pharmaceris:

Pharmaceris er et merke for dermatologiske hudpleieprodukter spesielt utviklet til å gi en bred og omfattende hudpleie til problematisk hud. Pharmaceris' produkter er utviklet av et team av eksperter som kombinerer dermatologiske løsninger med avanserte kosmetiske formler. Disse produktene er med til å skape en rekke produkter som kan oppfylle behov hos selv de mest krevende og vanskelige hudtyper. 

Pharmaceris hudpleieserier til spesielle behov:

Pharmaceris har utviklet 10 ulike serier effektive problemløsere slik at du alltid kan finne et produkt til deg. Det finnes blant annet serier for atopisk eksem eller annen ekstremt tørr hud, psoriasis, graviditet, allergi, rosacea, akne og uren hud, vitiligo, strålebehandlet hud og pigmentforandringer. 

Pharmaceris utvikler sine produkter i samarbeide med dermatologer, farmasøyter og biologer og bekrefter sikkerhet, toleranse og effektivitet gjennom kliniske og dermatologiske tester.

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.