Pharmaceris spesialisert dermokosmetisk hudpleie

Pharmaceris er dermokosmetisk hudpleie som forebygger, lindrer og heler, og er utviklet i samarbeide med dermatologer, biologer, farmasøyter og allergileger. Pharmaceris er et merke med hudpleieprodukter som er effektive problemløsere i forhold til problemhud. Det finnes 13 serier i Pharmaceris som hver i sær behandler sykdommer i huden. Les mer om Pharmaceris her!

83 Produkt(er)

Hva er Pharmaceris?

Pharmaceris er et varemerke for dermatologiske hudpleieprodukter som er spesielt utviklet for å gi bred og omfattende hudpleie til problematisk hud. Pharmaceris-produktene er utviklet av et team av eksperter som kombinerer dermatologiske løsninger med avanserte kosmetiske formler. Disse produktene bidrar til å skape en serie produkter som kan oppfylle behovene til selv de mest krevende og vanskelige hudtypene.


Pharmaceris hudpleieserier

Pharmaceris har utviklet 13 ulike serier med effektive problemløsere, slik at du alltid kan finne et produkt som passer for deg. Det finnes serier for atopisk eksem eller annen ekstremt tørr hud, psoriasis, graviditet, allergi, rosacea, akne og uren hud, vitiligo, strålebehandlet hud og pigmentforandringer. Nye serier som har kommet til, er for hår og hodebunn og solbeskyttelse for sensitiv og sart hud.

Pharmaceris utvikler produktene sine i samarbeid med dermatologer, farmasøyter og biologer, og bekrefter sikkerhet, toleranse og effekt gjennom kliniske og dermatologiske tester.


Pharmaceris A-serien - Sensitiv hud

Har du sensitiv hud som lett blir rød og irritert? Da trenger du skånsom og stabiliserende pleie. Med Pharmaceris A-serie for sensitiv hud får du deilige dermatologiske produkter til huden din. I serien finner du beroligende hudtonics, milde renseskum og deilige ansikts- og øyekremer. Med aktive ingredienser som Immuno-Prebiotic-Formula og risolje kan du lindre irritasjon og sensitivitet samtidig som du beskytter og fukter huden din.


Pharmaceris E-serien - Tørr, svært tørr og kløende hud

Hvis du har tendens til kløende hud, vet du at mykgjørende ingredienser og fuktighet er veien til en fin og elastisk hud. Pharmaceris E er allergivennlig med få unntak. De aller fleste produktene er helt fri for parfyme, fargestoffer, parabener, allergener eller silikon. Pharmaceris Emotopic inneholder både kropps- og ansiktskrem, samt produkter til dusjen. Blant de mest populære produktene er den deilige mineralsolkremen med SPF 50+, som også har en beroligende effekt. Gi huden din et fuktboost med E-serien fra Pharmaceris.


Pharmaceris H-serien - Hår og hodebunn

Uansett hvilke hår- eller hodebunnsproblemer du har, kan Pharmaceris H hjelpe deg med å oppnå et vakkert og sunt hår. Du finner hårvekststimulerende sjampo, balsam og hårkurer, i tillegg til den effektive flassjampoen fra serien. Hvis du har problemer med fett, tynt eller farget hår, har Pharmaceris H også produkter for deg.


Pharmaceris M-serien - Graviditet

Med ingredienser som folsyre og vitamin E er Pharmaceris M den perfekte hudpleieserien for før, under og etter graviditet. Hudpleien fra serien kan bidra til å forebygge og redusere strekkmerker med regenererende og pleiende ingredienser. All hudpleie fra Pharmaceris M er 100 % trygg å bruke for gravide kvinner.


Pharmaceris N-serien - Rødhet og blåmerker

Lider du av rødhet og edderkoppårer? Da kan Pharmaceris N hjelpe deg med å oppnå en vakker og forbedret hud. De mange hudpleieproduktene i serien bidrar til å redusere rødhet og forebygge edderkoppårer. I Pharmaceris-serien finner du blant annet ansiktsvann, øyekrem, rensegel og den populære ansiktskremen Pharmaceris N Vita-Capilaril mot rødhet. Kremen har SPF 20 og har i tidligere studier redusert rødhet i 78 % av tilfellene.


Pharmaceris P-serien - Rød, hoven og skjellende hud

Lider du av rød, hoven og skjellende hud med tendens til kløe, svie og sprekker? Da kan Pharmaceris P-serien hjelpe deg! Med Pharmaceris P får du en rekke produkter som bodylotion, stimulerende spray og rensende geler som er basert på milde og antibakterielle ingredienser. Hovedingrediensen er Ichthyol, som er utvunnet fra organiske forekomster. Denne ingrediensen har en kløestillende og soppdrepende effekt.


Pharmaceris R-serien - Rød og irritert hud

Problemhud med tendens til rødhet og irritasjon trenger skånsomme og effektive ingredienser som kan berolige og redusere rødhet i huden. Pharmaceris R er en av de mest populære seriene på grunn av sine fantastiske og rimelige hudpleieprodukter. Ansiktskremer som Pharmaceris R Lipo-Rosalgin Day Cream og Pharmaceris Calm Rosalgin Night Cream er favoritter blant kundene våre.


Pharmaceris S-serien - Solbeskyttelse

Beskytt sart og problematisk hud på kroppen og i ansiktet med de deilige solkremene fra Pharmaceris S. Velg mellom ansiktssolkremer med SPF30 og 50 og produkter for barn med faktor 50+. Du finner også en deilig sololje med SPF50+ som både mykgjør og beskytter huden din effektivt. Serien er allergivennlig og har vannavvisende egenskaper.


Pharmaceris T-serien - Uren hud

Forebygg og kontroller kviser med de populære Pharmaceris T-produktene. T-serien kjennetegnes av et bredt utvalg av eksfolierende og pleiende produkter for fet hud med tendens til kviser og urenheter. De mange aktive ingrediensene bidrar til å redusere rødhet og forebygge nye utbrudd. Hvis du har tørr hud på grunn av kvisebehandling, kan Pharmaceris Sebomatt-Moistatic Day Cream berolige og fukte irritert og sensitiv hud på en skånsom måte.


Pharmaceris V-serien - Hvitflekket hud

Hvis huden din har hvite eller misfargede flekker, er det ekstra viktig å beskytte huden mot solstrålene. Pharmaceris V-serien inneholder både en beskyttende dagkrem og en reparerende nattkrem, slik at du kan ta vare på huden din døgnet rundt. 71 % av deltakerne i en klinisk studie opplevde repigmentering av huden i løpet av tre måneder ved bruk av nattkremen.


Pharmaceris W-serien - Pigmentforandringer

Få jevn og lysere hud med Pharmaceris W for pigmentering. De mange dermatologiske hudpleieproduktene bekjemper effektivt hyperpigmentering og reduserer mørke flekker. Serien anbefales for personer med tendens til fregner og hud med solskader forårsaket av hormonell ubalanse eller misfarging som en bivirkning av medisinering.


Pharmaceris X-serien - Stresset og irritert hud

Lider du av stresset og irritert hud? Da kan du dra nytte av ekstra skånsom pleie som gjenoppbygger huden. Med den innovative Pharmaceris X-serien får du allergivennlige produkter som er testet for å sikre høy sikkerhet og toleranse. I serien finner du en god massasjekrem for rehabiliteringsmassasje samt den regenererende ansikts- og kroppskremen.


Kjøp Pharmaceris hos Med24.no

Hos Med24.no finner du hele sortimentet fra Pharmaceris. De mange produktene er testet i kliniske studier og egner seg for mange ulike hudproblemer. Du får rask levering når du handler hos oss!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.