Dermalogica special cleansing gel - 500 ml.

1
1
1
1
1
1
Se alle produkter fra Dermalogica & Dermalogica Cleansing
Varenummer: 35905

Dermalogica special cleansing gel uten såpe

Denne rensegelén fra Dermalogica er en konsentrert og skummende gelé uten innhold av såpe. Rensegelen er spesielt uviklet for å fjerne skitt og urenheter fra huden effektivt. Produktet har ikke en uttørkende effekt på huden og fjerner ikke hudens naturlige fettlag, siden dette er hudens egne barriere. 

Med Dermalogica Special Cleansing Gel er du sikret en rensegelé av høyeste kvalitet som kan brukes på selv en veldig sensitiv hud. Rensegeléen er til alle hudtyper og alle aldre.

Egenskaper:

  • Naturlig skummende quillaja såpeurt fjerner urenheter og overskuddstalg skånsomt
  • Rensende lavendelekstrakt hjelper med å lindre og rense huden
  • Utglattende sitronmelisse kjøler og beroliger huden

Aktive ingredienser:

Quillaja såpeurt:
Quillaja såpeurt er innerbak fra treet Quillaja saponaria som stammer fra Peru og Chile. Barken har blitt brukt som såpeerstatning imange år, men er mye mildere mot huden enn normal såpe er. Huden blir renset i dybden, tørker ikke ut og urenheter fjernes effektivt men skånsomt. 

Lavendelekstrakt:
Lavendelekstrakt er det som brukes som det skummende midlet i denne rensegelén. Lavendelekstrakt har en beroligende effekt på huden. 

Sitronmelisse:
Sitronmelisse har flere egenskaper. Sitronmelisse styrker og gjenoppbygger irritert hud samtidig med at det virker beroligende, lindrende og kløestillende. 

Bruksanvisning:

Skum en liten mendge gele opp i våte hender og masser gelen inn på fuktig hud i ansikt og på hals. Renses av med lunktent vann. Avslutt gjerne med en skintonic og en pleiende ansiktskrem.

Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt, skyll med vann.


Innhold: 500 ml.

Ingredienser:

Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Lauroamphodiacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, PPG-5-Ceteth-20, Citric Acid, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Dermalogica & Dermalogica Cleansing
Varenummer: 35905
Dermokosmetik
Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.