Dermalogica

Dermalogica

Dermalogica er en serie effektive hudpleieprodukter utviklet i samarbeide med profesjonelle hudpleieeksperter. Alle produktene er skånsomme for huden, men har samtidig et effektiv virkning på hudens velvære og funksjon. Les mer om Dermalogica her

AGE Smart | Body Therapy | Cleansing | Clear Start | Daily Skin Health | Powerbright TRx  
Sheer Tint | Ultracalming

111 Produkt(er)

Om Dermalogica:

Dermalogica har en klar visjon - en serie produkter uten irritasjonsfremkallende ingredienser (inkludert lanolin, SD alkohol, mineralske oljer, kunstige fargestoffer og parfymestoffer) som vil forbedre hudens helse og sunnhet. 

Ingredienslistene på Dermalogicas produkter inneholder ikke irritasjonsfremmende ingredienser, og Dermalogica atskiller seg også ved å kun være tilgjengelig på klinikker og butikker som er særlig utvalgte og som har gjennomgått kurser i Dermalogicas produkter og deres bruk. Derfor er du sikret at den veiledningen du får hos oss kommer fra kyndige veiledere som har utdannet seg innenfor Dermalogicas produkter. Dette har medvirket til at Dermalogica har blitt det foretrukne valget blant hudpleie-eksperter verden over, og at produktene blir oftere anbefalt enn andre tilsvarende produkter. 


Dermalogica består av disse spesialiserte undermerkene:

Dermalogica AGE Smart
Dermalogica Body Therapy
Dermalogica Cleansing
Dermalogica Clear Start
Dermalogica Daily Skin Health
Dermalogica PowerBright TRx
Dermalogica Sheer Tint
Dermalogica UltraCalming 

Dermalogica AGE Smart

Kontroller din huds aldring og forebygg aldringstegn eller minsk allerede synlige linjer med disse smarte produktene fra Dermalogica tilpasset moden eller aldrende hud. 

Dermalogica Body Therapy

En serie med naturlig aromaterapeutiske produkter og solpleie som gir sunn hud fra topp til tå. 

Dermalogica Clear Start

En serie for hud i utvikling. Seriens produkter forebygger og behandler urenheter med milde og aktive ingredienser spesielt tilpasset tenåringshud. 

Dermalogica Daily Skin Health

Uansett om du har fet eller tørr hud vil Dermalogicas unike daglige formler hjelpe deg med å opprettholde og bevare en sunn hud. 

Dermalogica PowerBright TRx

Behandler, kontrollerer og forebygger hyperpigmentering og gir en lysere og jevnere hudtone. 

Dermalogica UltraCalming

Denne serier har ekstra milde formler som gir seriøs lindring til selv den mest følsomme og sensitive huden. 


Historien om Dermalogica:

Dermalogica ble etablert i 1986, men historien bak Dermalogica startet i Los Angeles allerede i 1983. En britisk hudterapeut, Jane Wurwand, så at det var store mangler i hvordan hudpleie ble utført i USA og åpnet en klinikk i Marina del Rey, California, under navnet The International Dermal Institute. Hun inviterte andre hudterapeuter til å fortsette sin utdannelse hos henne, og hennes skole er i dag ansett som det ypperste i videreutdannelse for hud- og kroppsterapi trening med kurser på 37 steder verden over. 

Mens Jane underviste ved The International Dermal Institute oppdaget hun at det ikke fantes produkter som levde opp til hennes standard og forventninger til hudpleieprodukter, nemlig en tankegang som også innebar hudens helse, ikke bare dens utseense. Og i 1986 ble Dermalogica født. 

The International Dermal Institute er fremdeles hovedkvarteret til Dermalogica og skolen fungerer både som en skole for videreutdannelse samt et forskningssenter. 

Produsert i Sør California

Alle Dermalogicas produkter lages ved Dermalogicas hovedkvarter i California, USA. Produktene lages mer spesifikt i Carson, som er en del av Los Angeles, hvor Dermalogica har sin skole, The International Dermal Institute School. 


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.