Nicorette

Nicorette-produkter til din røykeslutt

Røyker du, men ønsker å slutte? Det kan være vanskelig å slutte å røyke, men med nikotinprodukter fra Nicorette kan det bli litt lettere! Nicorette finnes både som sugetabletter, plaster, tyggegummi og inhalator – bruk det som passer deg best. Vær oppmerksom på at du bør slutte å røyke under behandling med Nicorette.

Hjelp med røykeslutt | Slik virker Nicorette | Start røykeslutten | Hvilket produkt passer for deg?

28 Produkt(er)

Hjelp til å slutte å røyke med Nicorette

Har du det som trengs for å bekjempe røykeavhengigheten din? Med motivasjonen, viljestyrken og Nicorette ved din side, kan du nå få hjelp til å overvinne svakheten din for nikotin! Færre nordmenn røyker enn tidligere, men det kan likevel være en stor mental og fysisk utfordring å slutte å røyke.

Nicorette er godkjent for tobakksavvenning og røykereduksjon, og er med deg hele veien i kampen mot et permanent "nei takk" til røyk! Ifølge forskning dobler du til og med sjansene for å slutte å røyke ved hjelp av Nicorette-produkter, som raskt blir din største støtte når nikotinsuget slår til. Ved hjelp av Nicorette kan du ta det første steget på veien mot en sunnere livsstil, uten røyking.Slik virker Nicorette

Det er mange ting i hverdagen som kan trigge din røyketrang. Mange har for vane å røyke til bestemte tider: Det kan være før jobb, i lunsjpausen eller når du har fri. Mange røykere opplever også røyketrang hvis de er stresset, kjeder seg eller har mye å holde styr på. Ved hjelp av Nicorette får du muligheten til å dempe trangen og i stedet fokusere på de viktige oppgavene i hverdagen – og mest av alt helsen din.

Når du begynner reisen mot permanent røykeslutt, vil Nicorette være støtten som hjelper kroppen din til å venne seg til et lavere nivå av nikotin til suget er borte. Hvis instruksjonene følges riktig, har dokumentasjon ifølge Nicorette vist at nikotinsubstitusjon dobler sjansene for effektiv røykeslutt.


Røykeslutt på dine egne prinsipper!

Å slutte å røyke er langt fra enkelt, men i samarbeid med Nicorette har du mulighet til å slutte etter dine egne forutsetninger og behov for nikotin. Nicorette finnes både som plaster, pastiller, tyggegummi med mer! Du kan finne akkurat det produktet du tror passer dine behov.

Behandlingen varer ca 6 måneder. Noen vil trenge lengre tid – du må imidlertid ikke strekke det utover mer enn 12 måneder.Forbered deg på å slutte å røyke – kom i gang!

Selv om Nicorette kan være til stor hjelp når du slutter å røyke, er det likevel en god idé å forberede deg mentalt på denne store endringen i livet ditt. Å dempe trangen er en stor utfordring for mange. Du bør være klar over hvilke situasjoner du ofte befinner deg i når du røyker, samt hvilke ting som påvirker røyketrangen din.

Dette kan inkludere pausen med kollegene dine når du føler deg stresset, eller når du fester med venner. Løsningen er derimot ikke å kutte sosiale bånd. Hvis du først isolerer deg fra sosiale sammenhenger i frykt for tilbakefall, kan du risikere å oppleve en større røyketrang. Velg derfor morsomme og fine opplevelser i hverdagen. Hvis du har støtte fra vennekretsen din, må du bare være forberedt på at du i disse situasjonene kan ha et spesielt behov for å organisere inntaket av ditt Nicorette-produkt.


Når pleier du å røyke?

Er det for vanskelig å være med på fest eller sitte på kafé uten å røyke ved første mulighet? Kanskje er det nødvendig å bryte helt med vanene i starten, for å dempe nikotinsuget og abstinenene der de er verst. Pass på at du ikke går ut på fest eller i røykepausen på jobben, velg restauranter og kafeer der røyking ikke er tillatt, eller få hjelp av vennene dine for å unngå fristende situasjoner. Når avholdenheten senere i kurset ikke presser like mye, kan du teste om det er mulig for deg å være i en situasjon hvor du normalt ikke ville takket nei til en sigarett.

I en røykepausen eller andre situasjoner der du ønsker å røyke, kan du med stor fordel bruke en Nicorette tyggegummi for å dempe behovet for nikotin. Din viljestyrke og Nicorette må da gå hånd i hånd før du kan nå målet ditt. Det er ikke lett, men vi vet at du kan, akkurat som du vet du kan!Finn det perfekte Nicorette-produktet for din røykeslutt

Det er veldig forskjellig hvilket Nicorette-produkt den enkelte foretrekker å bruke. Du kan med stor fordel bruke en kombinasjonsbehandling, hvor for eksempel depotplaster kombineres med pastiller, Nicorette munnhulespray eller inhalator. Finn riktig produkt for din røykeslutt her! Nedenfor kan du lese om de ulike produktene:


Nicorette Inhalator: Behovet er individuelt. Opptil 6-12 nikotinpatroner per dag tas med enten dype inhalasjoner eller kontinuerlig sug i noen minutter. Du finner pakker med 18 og 42 stk.

Nicorette Plaster: Plasteret påføres om morgenen og fjernes ved leggetid - ca. 16 timer etter. Utvalget av plaster er stort, og du finner doser fra 10 mg til 25 mg, avhengig av behov.

Nicorette Sugetabletter: Tilgjengelig i forskjellige varianter – inkludert Nicorette Microtab og Nicorette Cooldrops med forskjellige smaker. Mens Microtabs legges under tungen ca. hver time, brukes sugetablettene 1 av gangen ved røyketrang. Det brede spekteret av smaker inkluderer pastiller med mynte, frukt etc.

Nicorette Tyggegummi: Du bruker 1 stk. tyggegummi når du føler røykesug eller med bestemte tidsintervaller. Er bl.a. tilgjengelig i smaker av frukt, fruktmynte, fersk mynte og mye mer. Nicorette Tyggegummi er tilgjengelig med 2 mg og 4 mg nikotin.

Nicorette Munnspray: Ved å bruke 1-2 drag Nicorette munnspray kan du lindre nikotinsug og abstinenser etter noen sekunder (rundt 60 sek). Vi har ofte rabatt på Nicorette Quickmist sammenlignet med andre forhandlere.


Les alltid pakningsvedlegget

Du bør i utgangspunktet snakke med legen din før du starter behandling med Nicorette. Noen produkter brukes innenfor bestemte perioder, tidsrom og i henhold til spesifikke instruksjoner. Det kan være ulike doser, allergiske reaksjoner osv. det må tas hensyn til. Derfor bør du alltid lese pakningsvedlegget grundig før bruk.

Vær også oppmerksom på at de forskjellige produktene inneholder forskjellige mg nikotin!


Nicorette bivirkninger

De mulige bivirkningene kan variere fra produkt til produkt, og fra person til person. En rekke bivirkninger kan oppstå som irritasjon i halsen ved bruk av munnhulespray og tyggegummi. Andre symptomer og bivirkninger som kan oppstå kan også leses på pakningen eller pakningsvedlegget.


Nicorette til gravide og ammende

Gravide og ammende kvinner vil utsette fosteret eller barnet for en større risiko ved å røyke enn ved å bruke Nicorette. Som utgangspunkt bør du snakke med legen din om begge deler i forbindelse med graviditet.Alt du trenger til røykeslutt på Med24.no!

Hos Med24.no finner du billige røykeavvenningsprodukter som du også vil kunne kjøpe på apoteket. Våre konkurransedyktige priser er blant de billigste på Nicorette, som bl.a. betyr at prisen her er lavere enn hos ulike nettapotek. Vil du se flere produkter for røykeslutt eller lese mer om emnet? Vårt store tema om røykeslutt inneholder mange gode råd og hjelp til å få bukt med røyketrangen. Du kan også se alle reseptfrie legemidler for røykeslutt, som bl.a inneholder produkter fra Nicotinell.


pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.