Nicotinell

Det krever en sterk vilje for å slutte å røyke. Heldigvis kan Nicotinell støtte deg ved å redusere nikotinabstinensen, da Nicotinells produkter gir kroppen små mengder nikotin. Du kan lese mye mer om det store utvalget av produkter og se alle variantene her!

Forbered deg på røykeslutt | Hvordan virker Nicotinell? | Alt om Nicotinells produkter | Hvorfor velge Nicotinell?

27 Produkt(er)

Få hjelp til å slutte å røyke med Nicotinell

Å slutte å røyke kan være et stort skritt og en enorm omveltning i hverdagen. Hvis du har røyket i mange år, er vanen nesten en inngrodd del av hverdagen din, som virker uhåndterlig å endre. Heldigvis kan røykeavvenningsprodukter fra merker som Nicotinell bidra til å gjøre det litt lettere å sparke fra seg den dårlige vanen. De mange forskjellige produktene gjør det enkelt for deg å finne det perfekte produktet for din røykeslutt.


Forberedelser til din røykeslutt – forbered hjemmet ditt for et røykfritt liv

Hvis du røyker, er hjemmet ditt et av stedene der det røykes flest sigaretter. Det henger nok sammen med mange vaner og påminnelser om røyking, som gjør det enkelt å fortsette i samme spor som tidligere. Før du virkelig begynner å slutte å røyke, er det en god idé å forberede hjemmet ditt til å gjenspeile din nye livsstil. Få gode råd på hvordan du kan forberede deg her!

1. Fjern alt som gir deg lyst til å røyke

Når du fjerner minner fra tiden din som røyker, forsvinner alle de synlige elementene i hjemmet som kan friste deg til å røyke igjen. Det kan f.eks. være ting som:

 • Sigaretter
 • Askebegre
 • Oppbevaringsbokser for tobakk eller med tobakkstrykk
 • Bilder hvor du eller andre røyker

2. Kjøp mat som gjør det lettere å håndtere røyketrangen

Mange eks-røykere begynner å spise på de tidspunktene de pleide å røyke. Dette kan imidlertid føre til vektøkning, noe som kan gjøre det attraktivt å begynne å røyke igjen. Sørg for at du alltid har følgende matvarer på lager:

 • Frukt og rå grønnsaker som sunne snacks
 • Tyggegummi uten sukker
 • Nikotinerstatning, f.eks. Nicotinell-pastiller eller tyggegummi
 • Bøker, blader og spill som kan distrahere deg

3. Fjern alle spor av røyklukt og tegn på røyking

Røyken kan ofte luktes i hår, hud og klær. Selv om du ikke har røykt inne, vil det ofte lukte røyk i hjemmet ditt uansett. Tøm hodet og gjør deg klar for et røykfritt liv med tiltak som:

 • Vask klær, tepper, laken og andre tekstiler som lukter røyk
 • Bytt pute
 • Rengjør alle overflater inkludert tak, gulv, vegger, møbler, vinduer, speil
 • Luft ut ofte
 • Send madrass og dyner for rengjøring

4. Gjør endringer i hjemmet

Sitter du alltid i samme stol og røyker, bruker samme dør til hagen, eller har du andre vaner i forbindelse med røyking? Flytter du rundt i hjemmet i forbindelse med røykeslutt, vil du forstyrre vanene dine og kanskje redusere røyketrangen. Du kan for eksempel:

 • Gjør hjemmet ditt til en røykfri sone hvor gjestene ikke har lov til å røyke
 • Pynt med bilder og farger
 • Skap rom og rom for minner og ting med følelsesmessig verdi
 • Flytt på stoler som du vanligvis røyker i

Hvordan virker Nicotinell?

Nicotinells mange alternativer til røyking gjør det lettere for deg å ta vare på helsen din. Behandlingen avhenger av de ulike preparatene; Nicotinells sugetabletter og plaster hjelper deg å slutte å røyke, mens tyggegummi kan hjelpe deg å slutte å røyke eller å røyke mindre. Dosen avhenger av hvor avhengig du er av nikotin. Du kan lese mer om hvert enkelt produkt. Behandlingen bør ikke vare mer enn 6 måneder, og aldri lenger enn 12 måneder. Dersom gravide og ammende røyker bør de snakke med legen, da røyking sannsynligvis skader fosteret/barnet mer enn Nicotinell gjør.


Nikotinerstatning fra Nicotionell

Trenger du hjelp til å velge riktig produkt fra Nicotionell? Her kan du finne ut mer om tre typer produkter som Nicotinell tilbyr for røykeslutt. Alle produktene finnes i ulike styrker, smaker og størrelser. Les derfor alltid om hvert enkelt produkt slik at du er sikker på at du kjøper riktig produkt.

Nicotinell Tyggegummi

Nicotinell Tyggegummi er blant de mest populære Nicotinell-produktene. Tyggegummien hjelper deg med avholdenhet og kan være en god støtte i røykeslutt. Du finner nikotintyggegummien med smak av frukt, grønnmynte, ismynte, mynte og lakris. Om du skal kjøpe varianten med 2 mg eller 4 mg avhenger av ditt forbruk av sigaretter.

Nicotinell Sugetabletter

Nicotinell Sugetabletter er diskrete og enkle å bruke. Er du på jobb og tyggegummi er upassende? Da er nikotinpastiller perfekt for deg! Pastillene finnes med mintsmak i ulike pakninger – avhengig av hvor mange du bruker og hvilken styrke som passer deg.

Nicotinell Plastre

Nicotinell Plaster er et nikotin depotplaster. Disse plastrene frigjør sakte nikotin i kroppen, slik at du ikke kjenner abstinenssymptomene ved nikotinavhengighet like tydelig. Du kan lese mer om dosering og styrke på de enkelte produktene slik at du kan ta det beste valget for deg. Du kan eventuelt kombinere bruken av depotplaster med nikotintyggegummi eller sugetabletter for å tilfredsstille den akutte røyketrangen.


Hvorfor velge Nicotinell for røykeslutt?

Kanskje du vurderer å slutte å røyke uten noen forberedelser. Er du ekstremt viljesterk kan du sannsynligvis gjennomføre et slikt røykeslutt. Dessverre er det mange som undervurderer nikotinavhengighet, noe som gjør at de får tilbakefall igjen og igjen. I følge en studie utført av Nicotinell selv, kan du doble sjansene for å slutte å røyke ved å bruke Nicotionell. Et behandlingsprogram som arbeider mot hensiktsmessig oppførsel øker sjansene dine for å lykkes med å slutte å røyke. Du kan lese mer om røykeslutt i vår artikkel om emnet.


Kjøp produkter for røykeavvenning og røykeslutt fra Nicotinell på Med24.no

Hvert år slutter millioner av mennesker å røyke – du kan være en av dem! Med de gode prisene hos Nicotinell kan du enkelt få hjelp til røykeslutt. Hos Med24.dk finner du ofte rabatter eller tilbud på Nicotinell – dette gjelder både Nicotinell pastiller og andre produkter. Vi pakker og sender bestillinger kontinuerlig, slik at du raskt kan komme i gang med røykeslutt.

pil til toppen med24

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.