Hali-Z tyggegummi - 20 stk.

1
Se alle produkter fra HaliCare
Varenummer: 7635

Hali-Z tyggegummi - Ny farmasøytisk tyggegummi mot dårlig ånde

Hali-Z GUM inneholder som Hali-Z pastiller aminochelerated Zinc Bisglycinat som virker mot dårlig ånde.

Hali-Z GUM er en velsmakende tyggegummi, som fjerner dårlig ånde. På bare tre minutter oppnår man en frisk ånde. Sink i seg selv har en ubehagelig metallisk smak, men HaliCare ApS har utviklet en spesiell metode som fjerner denne smaken, men som samtidig beholder effekten som sink har mot dårlig ånde! Metoden er patentert i flere land, blant annet Norge.

Hali-Z fungerer også for løk- og hvitløksånden da løk og hvitløk også inneholder svovelforbindelser. Hali-Z endrer den naturlige fargen på tennene dine og kommer i en liten, praktisk lommepakning.

Dårlig ånde kommer nesten alltid fra munnen, også selv om tannlegens råd om god munnhygiene blir fulgt. Forskning viser at det, spesielt på baksiden av tungen, finnes mange bakterier som produserer illeluktende svovelforbindelser. Dette er den viktigste årsaken til dårlig ånde. Det har vist seg at elementet sink fjerner dårlig ånde på grunn av en kjemisk reaksjon med svovel. Dette er den teknologien som brukes i Hali-Z GUM (og den velkjente Hali-Z pastillen).

Denne tyggegummien inneholder ikke BHA.

Gummibase, søtemidler (xylitol, sorbitol, acesulfam kalium), mineraler (zinkbisglycinat), smaksstoffer (peppermynteolje, mentol), og antiklumpemiddel (silisiumdioksid). 
Fremstilt under farmasøytisk kontroll. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra HaliCare
Varenummer: 7635

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.