Sink

Sink er et grunnstoff (mikronæringsstoff) som er involvert i mange metaboliske prosesser. Det er nødvendig for den katalytiske aktiviteten av over 100 enzymer i kroppen. I tillegg spiller sink er rolle for DNA-syntese, proteinsyntese og celledeling. Sink styrker også immunforsvaret og bidrar til en hurtigere sårheling. Sist, men ikke minst er sink viktig for normal vekst (også under graviditeten) og lukte- og smakssans.

25 Produkt(er)
Det er nødvendig å få i seg sink hver dag ettersom at mineraelt ikke kan lagres i kroppen. De mest sinkrike matvarene er brød, kjøtt, salldyr, meieriprodukter og kornprodukter. Det anbefalte daglige inntaket av sink er ca 7 mg. for kvinner (9-11 mg. for gravide og ammende) og 9 mg. for menn (12 mg. for tenåringsgutter).

Sinktilskudd fås som både enkeltmineral og i kombinasjonspreparater (selen og sink) i forskjellige orale doseringsformer, som f.eks. tabletter, kapsler og flytende. Med24 har et stort sortiment av alle disse formene som blandt annet OmniSink (fra Biosym), Bio-Selen+Sink og Bio-Sink (fra Pharma Nord), Zink sitrat (Fra Solaray), Sink (fra Berthelsen), Sin Drikk (fra Metagenics), Zink (BiOrte) og mange flere.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.