Bio-Zink - 90 Tabl.

Bio-Zink - 90 Tabl.
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4539

Pharma Nord Bio-Zink kosttilskudd med organisk bundet sink

Bio-Zink er et sink-supplement, som består av rent, organisk bundet sink med en god opptakelighet i kroppen. Hver tablett inneholder 15 mg sink. Dette tilsvarer 150% av ADD.

Hva er sink?
Sink er et viktig mineral og grunnstoff. Det er finnes i celler i hele kroppen. Sammen med kobber er sink en viktig del av antioksidantenzymet superoksyddismutase (SOD).

Behovet for sink er høyest i løpet av puberteten, hos gravide og ammende kvinner, eldre mennesker, ved bruk av vanndrivende midler, ved stort alkoholforbruk, under stress og hos personer som svetter mye. Ettersom kroppen ikke har noe bestemt sinkdepot, må vi kontinuerlig tilføre mineralet.

Av sinks mange viktige funksjoner i kroppen kan det nevnes at sink er inkludert i rundt 200 forskjellige enzymer, inkludert enzymer som er nødvendig for kroppens stoffskifte av næringsstoffer og enzymer som er nødvendige for normal oversettelse og utrykk av vår genetiske kode. 

Dosering
1 tablett daglig for voksne og barn 11 år og eldre.

For best mulig utnyttelse: Tas i forskudd av et måltid. Eventuelt før sengetid.

1 tablett inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Sink

15

mg

Ingredienser:

Glukose, Mineral (sinkglukonat), Fyllemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, Antiklumpningsmedel: magnesiumsalter av fettsyror och siliciumdioxid

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.