Pharma Nord

Banner med Pharma Nord, med billede af Bio-Selen og Bio-Quinone

Med kosttilskudd fra Pharma Nord er du sikret høy dansk kvalitet, hvor dokumentasjon og sikkerhet for hvert enkelt produkt er i høysetet. Les mer om Pharma Nord her!

44 Produkt(er)

Om Pharma Nord: Et blikk inn i Danmarks ledende selskaper innen kosttilskudd

Pharma Nord er et av Europas ledende selskaper innen forskning, utvikling og produksjon av viktige kosttilskudd. Det er med vekt på optimalt opptak av næringsstoffer, sikkerhet og dokumentasjon at Pharma Nord gang på gang utvikler, produserer og markedsfører sine helt eksklusive og verdenskjente kosttilskudd.

Pharma Nord er i dag et privat eid aksjeselskap som har produksjon og hovedkontor i Danmark. Grunnideen har siden starten vært å kompensere for manglene ved moderne kosthold, med helt unike og velutviklede kosttilskudd som både har en dokumentert effekt og høyt biologisk opptak. Det er gjennom 25 datterselskaper og 20 samarbeidspartnere at merket har blitt kjent over hele Europa og Midtøsten.

Selskapet har blitt et av verdens ledende selskaper innen kosttilskudd. De er spesielt kjent for deres grunnprinsipp, som sier at alle Pharma Nord-produkter skal ha den beste mulige opptakbarheten og fysiologiske effekten. Pharma Nord går derfor aldri på kompromiss med kvaliteten. Med kontinuerlig forskning og kunnskap om mennesker og naturen, leverer de også gang på gang prisbelønte produkter som har oppnådd anerkjennelse over hele verden.


Sikring av dansk kvalitet på høyeste nivå

Pharma Nord har bestemt seg for å imøtekomme den økende etterspørselen ved å utvide sine danske produksjonsanlegg i Vojens i stedet for å produsere i utlandet. Dette skyldes blant annet at Danmarks strenge lovgivning på området nyter stor internasjonal anerkjennelse.

Mange har den oppfatningen at når det står på produkter at de er laget i Danmark, er de produsert i Danmark. Men dette er faktisk ikke alltid tilfellet. Bedrifter kan nemlig helt lovlig kjøpe tabletter og kapsler i Kina eller India og deretter få dem lagt i emballasje i Danmark, og dermed ha lov til å skrive "laget i Danmark" på preparatet.

Når du kjøper et Pharma Nord-produkt, er du garantert at alle kapsler og tabletter er testet, pakket og fremstilt i Danmark (med svært få unntak i et annet EU-land). Hos Pharma Nord står de nemlig for sikring av dansk kvalitet på høyeste nivå.

Pharma Nord Logo - Den gyldne morter

Den gylne morteren

Pharma Nord er kjent for sitt markante design med den gylne morter, som skaper et "kikkhull" inn til hver enkelt av de fantastiske tablettene og kapslene deres. Morteren symboliserer hvordan deres toppklasseprodukter fra gylne formler og grundig forskning, høyt opptak i kroppen og sikkerhet kan bidra til en gyllen versjon av deg.


Pharma Nord – et bredt utvalg av produkter

Pharma Nord tilbyr et bredt utvalg av kosttilskudd som er designet for å møte ulike behov. Noen av deres mest populære inkluderer:

Pharma Nord Bio-Qinon Q10

Bio-Q10 er et kosttilskudd av coenzym Q10, som er viktig for energiproduksjon. Pharma Nord Bio-Q10 er unikt, fordi det er formulert med en spesiell sojabasert olje som øker biotilgjengeligheten og gjør det lettere for kroppen å absorbere og utnytte næringsstoffet.

Pharma Nord Bio-Magnesium

Bio-Magnesium er et magnesiumtilskudd som bidrar til normal muskelfunksjon, vedlikehold av normale bein og tenner, samt til normal psykologisk funksjon. Pharma Nords Bio-Magnesium inneholder tre forskjellige magnesiumforbindelser for å sikre høy biotilgjengelighet og effektiv absorbering.

Pharma Nord Bio-Biloba

Ginkgo biloba er et naturbasert legemiddel ved langvarige symptomer som hukommelses- og konsentrasjonsproblemer, samt tretthet, langvarig svimmelhet, øresus og hodepine hos eldre mennesker, der annen bakenforliggende sykdom er utelukket av legen. Naturlegemidlet brukes også ved tendens til kalde hender og føtter, og gangutløste smerter i bena som følge av dårlig blodtilførsel.

Sjekk ut Pharma Nords kvalitetsprodukter, der du blant mange forskjellige kosttilskudd definitivt vil finne noe som kan hjelpe deg. Husk at du alltid kan spørre våre eksperter om råd!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.