Pharma Nord

44 Produkt(er)

Pharma Nord - Kosttilskudd og legemidler i verdensklasse

Pharma Nord er en av Europas førende virksomheter innenfor kosttilskudd og legemidler med essensielle næringsstoffer. Det er med vekt på høy opptakelighet, sikkerhet samt dokumentasjon, at Pharma Nord gang på gang utvikler, produserer og markedsfører deres helt eksklusive og verdensberømte kosttilskudd!

Er du er klar på å berike din kropp med presis de viktige næringsstoffer som kan bidra til din optimale sunnhet? Så står vi hos Med24.no klar til å tilby deg nettopp det Pharma Nord produkt, som inneholder det du ønsker å nære kroppen med.

Hva er Pharma Nord?

Pharma Nord ble grunnlagt tilbake i 1981 og er i dag et privateid anpartsselskap, som har produksjon og hovedsete i Danmark. Grunntanken har siden starten vært å kompensere for manglene ved moderne kostvaner med helt unike og velutviklede kosttilskudd, som både har en dokumentert virkning og biologisk høy opptakelighet. Det er via 25 datterselskaper samt 20 samarbeidspartnere at merket har blitt kjent over hele Europa og Mellomøsten. Pharma Nord har løpende blitt hurtigvoksende på Asias-, Russlands- samt USA’s marked.

Virksomheten har blitt et av verdens førende innenfor kosttilskudd og legemidler av naturlig opprinnelse. De er særlig velkjente for deres grunnpille som lyder på at alle Pharma Nords produkter skal ha den best mulige opptakelighet og fysiologiske effekt. Pharma Nord går av denne grunn aldri på kompromiss med kvaliteten. Ved hjelp av non-stop forskning og viten innenfor mennesket og naturen, leverer de dog også gang på gang prisvinnende produkter som har oppnådd anerkjennelse over hele verden.

Den gyldne morter
Pharma Nord er kjent for deres markante design med den gyldne morter, som skaper et “kikkhull” inntil hver enkelt av de fenomenale tablettet og kapsler. Morteren symboliserer hvordan deres toppklasseprodukter ut fra gyldne formler og grundig forskning, høy opptakelighet i kroppen samt sikkerhet kan bidra til en gylden versjon av deg!

Dansk kvalitet og dansk produsert

Samtlige Pharma Nord kosttilskudd og legemidler produseres i Vojens i det sydlige Jylland. Her blir alle vitaminer, mineraler og nyttige stoffer i deres rene, naturlige og rette mengde kommet i et produkt som er fremstilt fra bunnen av danske medarbeidere og under farmasøytisk kontroll. De er i tillegg kontrollert av danske myndigheter, fremstilt under hensyn til den danske lovgivning samt at de lever opp til alle strenge krav som stilles til kvalitetsbetonte legemidler og kosttilskudd.

De veldokumenterte produkter er på bakgrunn av ovenstående sikre og helt eksklusive tester grunnen for Pharma Nords betydelige suksess, prismottakelse samt anerkjennelse fra deres mange forbrukere på verdensmarkedet.

Kundenes favoritter

Våre kunder foretrekker bl.a:
Pharma Nord Q10 som inneholder B2-vitamin sammen med det naturlige coenzym Q10. Dette tilskuddet bidrar bl.a. til et normalt stoffskifte samt reduksjon av tretthet.

Pharma Nord Magnesium som er et kompleks som inneholder tre forskjellige magnesiumsalter. Tilskuddet bidrar til mange av kroppens funksjoner i og med at magnesium inngår i alle kroppens celler.

Pharma Nord D vitamin som er et naturlig og sterk D-vitamin kosttilskudd som bidrar til vedlikeholdelsen av knokler, tenner og kroppens evne til å oppta kalsium (kalk).

Pharma Nord multivitamin som inneholder 18 forskjellige viktige og nyttige vitaminer og mineraler som bidrar til et velfungerende immunforsvar.

Finn ditt foretrukne produkt fra Pharma Nord hos Med24.no

Du kan nå finne den gyldne mellomvei og bidra til din sunnhet med Pharma Nord kosttilskudd. Du får produktene til helt unike tilbud og skarpe priser hos Med24.no med muligheten for fri frakt samt rask levering! Pharma Nord er din garanti for et sunt tilskudd basert på rene og naturlige råvarer, som lever opp til alle krav om høy kvalitet, opptakelighet og essensielle næringsstoffer.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.