Bio-Pycnogenol - 90 Tabletter

Bio-Pycnogenol - 90 Tabletter
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4534

Pharma Nord Bio-Pycnogenol kosttilskudd inneholder 40 mg patentert ekstrakt, laget av Pinus maritima (furubark). Gir et tilskudd på bioflavonoider som støtter og regenererer andre antioksidanter i kroppen.

Bio-Pycnogenol er tabletter som er basert på en patentert råoljeekstrakt fra barken fra treet fransk strandfuru av typen Pinus pinaster. Bio-Pycnogenol består av en blanding av vannløselige, naturlige bioflavonoider. Bio-Pycnogenol er et kosttilskudd uten tilsatte næringsstoffer.

Hva er bioflavonoider?

Bioflavonoider er en undergruppe av den svært store gruppen av plantestoffer som kalles bioflavonoider, flavonoider eller flavoner. Man finner dem i frukt, grønnsaker, nøtter, frø og røtter. Bioflavonoider har en rekke egenskaper som ligner på vitaminer. Tidligere ble denne kollektive gruppen av stoffer også kalt vitamin P. P for "permeabilitet", som betyr gjennomtrengelighet. Inntak av en tilstrekkelig mengde bioflavonoider anses som en viktig del av et sunt og balansert kosthold. 

Hva er Pycnogenol?

Pycnogenol er laget av barken på den franske strandfuruen med det latinske navnet Pinus pinaster. Trærne blir dyrket i et smalt område på 2,5 millioner hektar i den sørvestlige delen av Frankrike. Treet brukes til møbelproduksjon. De felte trærne erstattes med nye planter, slik at produksjonen er helt bærekraftig. Derfor er det nok av bark tilgjengelig for fremstilling av Pycnogenol.

Pycnogenol lages ved ekstraksjon av treets ytre bark. Den friske barken pulveriseres og ekstraheres med etanol og vann i et patentert prosess. Etter rensing av råekstrakten, spraytørkes det til et fint, brunt pulver. Ekstraktet er standardisert til å inneholde 70% +/- 5% av de aktive plantestoffer procyanidiner. 

Dosering:

2 tabletter om dagen.

Graviditet
Bio-Pycnogenol bør ikke tas i løpet av de første tre månedene av svangerskapet. 


Innhold: 90 tabletter


Pycnogenol® er et registreret varemerke eid av Horphag Research Ltd. og beskyttet av U.S. Patent # 4,698,360.

1 tablett inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Ekstrakt av Pinus pinaster A.

40

mg

Ingredienser:

Fyllemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, Antiklumpningsmiddel: maltodesktrin, Ekstrakt av bark fra fransk strandfuru (pinus pinaster A.), Overflatebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, Antiklumpningsmiddel: trikalsiumfosfat og magnesiumsalter av fettsyrer

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.