Weleda Salt Tannkrem - 75 ml.

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Toothpaste
Varenummer: 10961

Weleda Salt Tannkrem - 75 ml.

Det er enormt viktig å passe på sine tenner, og derfor har Weleda fremstilt en tannkrem proppet med naturlige ingredienser.
Salt Toothpaste fra Weleda er en unik tannkrem som er tilsatt havsalt og mineralske rensemidler. Til og med er den fluorfri! Salt Toothpaste gjør at både dine tenner og ditt tannkjøtt holdes sunt og rent.

Tannkremen er tilsatt havsalt, da salt bokstavelig talt vil få munnen til å løpe i vann og dermed bli utrenset på en naturlig måte. Samtidig gir salt et friskt element til tannkremen. Produktet er tilsatt flere naturlige ingredienser, for eksempel ekstrakter av kastanjebark, myrra og ratanhia-rot hvis' partikler renser tannkjøttet og forebygger tannsten og plakk samtidig med å tone ditt tannkjøtt. Smaken av salt er kombinert med en frisk peppermynte-olje, så produktet får den klassiske tannkremduften.

Weleda Salt Toothpaste er det opplagte valget hvis du ønsker effektiv og naturlig pleie til dine tenner. Tannkremen er fri for fluor, overflateaktive stoffer, syntestiske konserveringsmidler, fargestoffer og råmaterialer fra mineraloljer. 


Egenskaper

  • Renser og styrker tenner og tannkjøtt
  • Forebygger huller, plakk og tannsten
  • Renser munnen naturlig
  • Inneholder naturlige ingredienser
  • Fluorfri
  • Har en deilig duft og smak


Inneholder: 75 ml.

Ingredienser:

Sodium Bicarbonate, Water (Aqua), Glycerin, Silika, Olje fra Mentha Piperita (peppermynte), Prunus Spinosa Fruit Juice, Havsalt (Maris Sal), Harpiksekstrakt fra Commiphora Myrrha, Krameria Triandra Root Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Bark Extract, Plant Ash Extract, Cyamopsis Tetragonoloba-gummi (guar), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Alcohol, Esculin, Laktose, Flavor (Aroma), Limonene, Linalool

Allergener:

Limonene, Linalool

Opphavsland: Tyskland

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Toothpaste
Varenummer: 10961
Natrue Certificering
Natrue Certificering

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.