Amme-BH Brystbeskyttelse Ammeinnlegg Ammeputer Brystpumper Brystvortekrem Brystskjell og brystskjold Tåteflasker og tilbehør

Alt du trenger til amming og flaske

Hos Amme og Flaske finner du alt du som forelder trenger for å få den beste ammeopplevelsen med babyen din. I sortimentet finner du noen av de mest sunne, anerkjente og kvalitetsbevisste merkene som bidrar til å skape gode forutsetninger for deg og din nye baby. Du kan lese mer om produktene nedenfor.

295 Produkt(er)

Hos Med24.no kan du kjøpe alt til amming, som morsmelkerstatning, ammeinnlegg, brystpumper til melking, tåteflasker og mye mer.

I vårt brede sortiment finner du alt du trenger for en god ammeopplevelse med ditt nyfødte barn. Ammeinnlegg og brystskall kan hjelpe deg med å unngå sprukne og såre brystvorter. Hvis du i stedet sliter med ammingen, har vi alltid en rekke tilbud på ulike brystpumper fra merker som Medela, Avent og MAM. Du finner ammeprodukter fra alle de anerkjente produsentene, inkludert Avent, Medela, MAM, Chicco, Imse Vimse, Lansinoh og mange flere.

Vi har alltid gode tilbud på ammeinnlegg - både engangsinnlegg fra Mninor og vaskbare ammeinnlegg i ull, bomull og silke fra Carriwell.

Babyflasker og tilbehør:

Vi har et stort utvalg av tåteflasker fra kjente merker som MAM, Medela og Born Free. De fleste tåteflasker er BPA-frie (bisfenol), men hvis du er på utkikk etter en tåteflaske uten skadelige kjemikalier og farlige stoffer, er Born Free det rette produktet for deg. Born Free er garantert fri for skadelige kjemikalier.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at barn fullammes til de er 6 måneder og delvis ammes til de er 12 måneder. Morsmelk har helsefordeler for både mor og barn. Hvis ammingen ikke lykkes, har vi flere produkter som kan hjelpe deg og barnet ditt.

Ammeinnlegg/putetrekk:

Ammeflasker kan bidra til å lindre og beskytte såre og sprukne brystvorter under amming. Ammehatten kan også hjelpe barnet ditt med å få bedre grep om brystvorten, samtidig som den stimulerer melkestrømmen. Hvis du har innadvendte brystvorter, anbefaler vi at du bruker AVENT ammeskjold i stedet.

Ammeinnlegg:

Vi har alltid tilbud på billige engangs ammeinnlegg og vaskbare ammeinnlegg i ull, bomull og silke fra bl.a. Carriwell og andre kjente merker. De vaskbare ammeinnleggene i ull og silke bidrar til å forebygge brystbetennelse ved å holde brystet tørt og varmt. Silke har også helbredende og betennelsesdempende egenskaper for sprukne brystvorter.

Ammeinnlegg:

Vi har alltid tilbud på både ammeputer og graviditetsputer fra Doomoo. Svangerskapsputen kan brukes til å sove med under svangerskapet og etterpå som ammepute for babyen din.

Brystbeskyttende krem:

Brystvortesalver/brystbeskyttende kremer lindrer hudløse, sprukne og ømme bryster. Det er viktig at du velger en brystkrem som er spesielt beregnet på amming, slik at du unngår unødvendige kjemikalier.

Brystpumper:

Det kan være flere grunner til at du trenger en brystpumpe for å melke ut. Vi har både manuelle brystpumper fra Phillips Avent og elektriske brystpumper fra Medela. Hvis du har behov for å melke ut daglig, anbefaler vi en elektrisk brystpumpe, men hvis du bare har behov for å melke ut noen få ganger, kan du klare deg med en manuell. Medela Swing er best i test i 2015 og er derfor et godt valg, og finnes også med dobbeltpumpe.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.