Flasker Tilbehør

Tåteflasker og tilbehør

Enten du ammer eller mater barnet ditt med flaske, er tåteflasker en uunnværlig gjenstand i hjemmet om du har barn. De har flere unike og nyttige funksjoner både hjemme og når du er på farten. Les mer om valg av tåteflasker!

Kvalitet er viktig | De beste tåteflaskene | Flaskevarmer | Tåteflaskesterilisator

173 Produkt(er)

Kvaliteten på tåteflaskene dine er viktig

Tåteflasker er ikke lenger bare flasker med tut. De gode tåteflaskene er langt mer naturlige, tekniske og trygge å bruke. De er blant annet utviklet for å minne om mors bryst, slik at overgangen fra bryst til tåteflaske er både enkel og mest mulig smertefri. De sørger også for en sunn og behagelig flyt av melk for barnet, med mulighet for pauser ved mating.

En tåteflaske av god kvalitet er derfor helt nødvendig – spesielt hvis du ikke ammer. En god kvalitetssikring av tåteflasker er å holde tåteflasken opp ned. Her må melken bare dryppe sakte ut. I tillegg er det et behov for mange at tåteflasken er enkel å rengjøre.

Derfor er tåteflasker helt nødvendige

En tåteflaske kan finnes i nesten alle hjem der det er en liten nyfødt eller mindre barn. Flasken blir fort en hjelpende hånd og er veldig allsidig. Babyflasker er ideelle å ha med seg på farten. Spesielt for de små som ikke har lært seg å drikke av en kopp enda, som da kan drikke vann, juice eller melk fra flasken.

Mange opplever også problemer med sprukne og ubehagelige brystvorter i ammeperioden – her kan tåteflasken også være til hjelp når brystet er betent og krever tilheling før trygg og behagelig amming igjen kan skje fra mors bryst.

Velg de beste tåteflaskene for barnet ditt

En tåteflaske må passe barnet ditt, dets sugeevne og ligne mest mulig på mors bryst. Maten må ikke komme for raskt eller for sakte, da dette kan føre til at barnet får vondt i magen. Mange barn har problemer når det oppstår undertrykk i flasken, som får flasken til å skli ut av munnen. En god måte å løse dette problemet på er å bruke en tåteflaske med ventil.

Babyflasker finnes i dag i alle former, størrelser og farger. Det er stor forskjell på de enkelte flaskene og tilhørende spener, og det er derfor viktig å finne akkurat den tåteflasken som dekker ditt barn og dets behov.

Babyflaskene fås både med og uten håndtak og millilitermåler. Du kan finne anti-kolikk tåteflasker, flasker som er BPA-frie, tåteflasker for ulike aldersgrupper, flasker som kan puttes i mikrobølgeovn, fryser og kjøleskap, samt flasker med tåtesmokker med ulik flow (væskestrøm).

Utvalget er bredt, men de ulike behovene er også mange. Hos Med24 har vi derfor samlet de beste tåteflaskene som markedet har å tilby, laget av helt trygge materialer! Du finner alt tilbehør og stell du trenger som mor og barn under amming på denne siden.

Babyenes favoritter

Her har vi laget en liste over de mest populære merkene og variantene når det kommer til tåteflasker.

Philips Avent tåteflaske

Philips Avent Natural tåteflaske er designet for barn fra 1 måned og oppover. Natural tåteflasken fra Philips Avent har en ekstra myk silikonsmokk som etterligner følelsen av et bryst. Den brede smokken vil gi et naturlig grep, som minner om grepet på brystet under amming. Spenen på Philips Avent Natural tåteflasker er veldig fleksibel, og gir på grunn av materialet en mer naturlig mating uten at smokken synker sammen.

Philips Avent har også designet tåteflasker mot kolikk som er laget for å hjelpe barnet ditt med å svelge mindre luft. Dette kan bidra til å redusere problemer som kolikk, flatulens og refluks. Philips Avent anti-kolikk tåteflasker har et unikt Airfree-design, som gjør at åpningen trekker luft bort fra smokken, slik at barnet ditt svelger mindre luft.

MAM tåteflaske

Med MAM anti-kolikk tåteflasken kan barnet ditt kontrollere tempoet for tilførselen av melk. Det vil være en jevn tilførsel gjennom hele måltidet, slik at barnet ditt stoppes fra å svelge like mye luft. Dette kan bidra til å redusere mageproblemer som kolikk. MAM anti-kolikk tåteflasken føles som å være ved mors bryst på grunn av det myke silikonet smokken er laget av.

I tillegg finnes blant annet også MAM tåtesmokk med krysshull, som egner seg spesielt godt hvis du skal ha velling eller andre tyktflytende væsker i tåteflasken.

Medela tåteflaske

Medela er også et av våre populære merker når det kommer til tåteflasker. Medela Calma tåteflaske er utviklet spesielt for ammende mødre som ønsker å supplere med tåteflaske. Calma tåteflasken hjelper barnet ditt til å unngå å svelge luft under matingen, og lar barnet svelge og puste naturlig.

Mininor tåteflaske

Mininor Wide-Neck tåteflaske (tidligere kjent som Pigeon Wide-Neck Baby Bottle) er en av våre populære tåteflasker. Den peristaltiske smokken er utformet på en slik måte at den imiterer et bryst så mye som mulig, samtidig som den sørger for at barnet kan suge lettest mulig og kontrollere flyten av melk.

Den ytre delen av smokken kan strekke seg og bevege seg etter barnets tunge, samtidig som den har et godt grep. Problemet med de fleste tåteflasker er at babyen i tillegg til væsken også får inn mye luft, noe som gir magesmerter etterpå. Med tåtesmokkene til Wide-Neck Baby Bottles, opplever flere at plagene med luft er borte.

Pigeon har dessverre stoppet salget til Europa, men heldigvis har danske Mininor tatt utfordringen. Mininor har utviklet Pigeon-lignende Wide-Neck tåteflasker i både plast og glass. Mininors tåteflaske i glass har varmesensor og er laget av knusesikkert glass!

Flaskevarmer – Et uunnværlig tilbehør til tåteflasken

Et tilbehør som er uunnværlig hvis babyen din mates med en flaske, er en flaskevarmer. De varmer lett opp melk og mat til babyen din på bare noen få minutter. Disse flaskevarmerne er superpraktiske i en travel hverdag, slik at du alltid kan ha varm melk og mat klar på et blunk.

Våre 3 mest populære flaskevarmere:

  • Philips Avent flaskevarmer
  • Beurer flaskevarmer
  • Tommee Tippee flaskevarmer

Tåteflaskesterilisator - for rengjøring av tåteflasker

Det er mer enn viktig å holde tåteflaskene rene og bakteriefrie. De er nødt til å rengjøres grundig etter hver bruk. Til dette kan du finne en rekke smarte sterilisatorer, flaskerensere, poser og mye mer i vårt sortiment.

Fra Philips Avent finner du blant annet:

• En mikrobølgesterilisator som dreper 99,9 % av skadelige bakterier mellom 2-6 minutter.

• En elektrisk dampsterilisator, som har plass til hele 6 flasker fra AVENT.


Kjøp de beste tåteflaskene hos Med24

Vi har et bredt utvalg av tåteflasker som oppfyller de viktige kriteriene. Enten du ammer eller mater barnet ditt på heltid, er en tåteflaske alltid en god investering. En tåteflaske kan brukes til mye annet enn å bare levere melk eller morsmelkerstatning til familiens yngste.

På denne siden finner du tåteflasker og tilbehør fra merker som Mininor, Tommee Tippee, Hevea og mange flere. Kjøp tåteflasker av kvalitet til familien din i dag, med rask levering fra Med24.no!


Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.