Ammeinnlegg

42 Produkt(er)

Ammeinnlegg som forebygger uheldige flekker, brystbetennelse og sopp

Når vi tenker på ammeinnlegg tenker man ofte på de uheldige mørke flekker som kan oppstå når brystene lekker. Noen opplever ikke dette problemer i det hele tatt, mens andre lekker melk bare de beveger seg i retning av en baby.

Oftest har man størst behov for ammeinnlegg i den første perioden. Da overproduseres det ofte melk fordi brystene ikke enda har tilpasset seg til barnet behov. Ammeinnleggene har også andre og viktigere funksjoner enn kun ved lekkasje og hindre flekker.

Et annet – og viktigitere – formål er å holde melkekjertlene og melkekanalsystemet varmt. Hvis brystene blir kalde blir strømmen av melk svakere og risikoen for melkeknuter og brystbetennelse øker.

I tillegg er ammeinnlegg viktige fordi de holder brystvortene tørre, og minsker risikoen for soppinfeksjoner.

Ikke minst er det selvfølgelig også et spørsmål om komfort.

På Med24.no har vi mange forskjellige innlegg. Her har vi valgt noen av favorittene, men du kan selv klikke gjennom de forskjellige innleggene og finne dem som passer best til deg og din situasjon.

Lana Softline er et ammeinnlegg i ull som former seg etter brystet samtidig som det absorberer og varmer. Innlegget i ull kan fås i mange forskjellige størrelser og kan vaskes i maskin, men skal tørkes på radiatoren eller en annen tørr varmekilde.

Lansinoh ammeinnlegg er et engangs innlegg som kommer i pakker med 24 stk. Lansinoh er et ultratynt 3-lags innlegg som legger seg diskret og naturlig om brystet. Det er har en selvklebende tape som holder innlegget på plass. Lansinoh holder huden tørr og behagelig og hindrer at det kommer flekker på tøyet. Lansinoh er laget med en helt spesiell teknologi som gjør at huden får puste naturlig.

Har du erfaringer med noen av de nevnte eller andre av våre ammeinnlegg setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse av produktet.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.