Brystpumper

29 Produkt(er)

Manuell eller elektrisk brystpumpe?

Vanligvis foretrekker vi en naturlig amming, men det kan oppstå situasjoner hvor vi over en kortere eller lengre periode må ta i bruk brystpumper. Dersom du f.eks. skal være borte fra barnet ditt i en kortere perisode, eller hvis brystene fulle, har du ømme brystvorter, brystbetennelse eller om du har bruk for å stimulere melkeproduksjonen så kan en brystpumpe være svaret.

Andre ganger kan det være et helt bevisst valg: noen foretrekker å amme via flaske.

Det finnes forsejllige type brystpumper som du kan bruke til å pumpe ut melk. Med en manuell brystpumpe vil antall cycles per minutt (antall pump som pumper ut melk) variere alt etter hvor erfaren du er med pumpen mens de elektriske pumpene vil gjennomsnittlig ha flere pump per minutt.
På Med24.no tilbyr vi en rekke forskjellige brystpumper. Her kan du lese om et par utvalgte pumper eller gå på oppdagelse blant vårt utvalg av brystpumper.

Medela brystpumpe swing maxi er en elektisk brystpumpe som leveres med en flasketut og 150 ml. Tåteflaske. En prisbelønt brystpumpe for sitt deisgn og teknikk – den er bl.a. ideel dersom du øsnker å pumpe regelmessig og diskret da den nesten ikke lager lyd. Brystpumpen imiterer barnets sugemetode og er komfortabel å bruke. Medela Swing er i den dyre enden, men den kommer også med garanti for kvalitet og komfort. Merket Medela er det man kjenner fra brystpumper på sykehuset, men er altså også utviklet til privat bruk. Pumpen kan brukes med både batterier og strømforsyning.

Pigeon brystpumpe er en maneull brystpumpe. Pigeon pumpen anbefales spesielt til hvis du må pumpe ofte. Den manuelle brystpumpen er nemlig mer skånsom mot brystet. Med en Pigeon pumpe kan du lett imitere hvordan barnet suger og med spesielle teknikker kan du betydelig optimere melkeproduksjonen. Det følger med to tåteflasker på 150 ml, brystskjold som skåner brystet, Pigeons strekkbare flasketuter og en cd-rom med demo for hvordan du bruker pumpen og masserer brystet.

Medela Swing er en elektrisk 2-fase brystpumpe til enkeltpumping. Den leveres med en drikketut og en 150 ml tåteflaske. Som Medela Swing Maxi er det en brystpumpe som er prisbelønt for sitt design og er i tillegg stillegående slik at man kan pumpe regelmessig og diskret. Medela Swing imiterer barnets sug og gir derfor en behagelig ammeopplevelse. ”Den beste brystpumpen etter min mening. Hadde en annen god brystpumpe, men denne modellen synes jeg pumper mye bedre og gir ingen ubehag. Den er også lett å gjøre ren”, skrev Laura K og kvitterte med 5 av 5 stjerner i sin anmeldelse av pumpen her på siden. Medela Swing er en brystpumpe som er enkelt å samle og rengjøre. Det følger en oppbeavringspoe, bærestropp og en strømforsyning med til pumpen. Medela Swing minner om de pumpene de bruker på sykehuset, men som Swing Maxi er den en del av en serie spesielt utviklet til privat bruk.

Har du erfaringer med noen av brystpumpene vi selger setter vi pris på om du legger igjen en anmeldelse her på siden. ?

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.